yine soğan kürü meselesi :-)

kyung

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
352
208
53
Daha önce hiç doktora gitmemiştim. 3 aylık evliyim çocuk istiyoruz dün doktora gittim yumurtaliklarim tertemiz çıktı maşallah 2 tane de yumurta oluşmuş vs ikiz şansı varmış bugünlerde... Benim sizlere sorum şu:

Soğan kürü yapıyordum (icimi bu temizlemis sanırım) bugün 10. Gün birakmali mıyım içim temizse? Devam etsem 15 e tamamlasam döllenmeye vs zararı olur mu? Emin olamadım :-(

Son düzenleme:
Tatlim icinde kis mis bicicik yoksa sogan kurune davam etmedin bir anlami oldugunu sanmiyorum zaten ibrahim sarac ogluda hamile oldugunuzu anladiginiz anda brakin diyor birak bence Rabbim gonlune gore versin insAllah ...

Dollenmis yumurtaya zarari olmadigini duydum sen bilirsin cnm ama yerinde olsam birakirdim .

Dollenmis yumurtaya zarari olmadigini duydum sen bilirsin cnm ama yerinde olsam birakirdim .
İçimden geleni yaptım ve bıraktım ;-) 10 gün de az sayılmaz sonuçta.. Çoook teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah

İçimden geleni yaptım ve bıraktım ;-) 10 gün de az sayılmaz sonuçta.. Çoook teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah
Ha di bakalim insallah bu ay guzel haber alirsin cnm ikizlerin olur ay ne tatli ya bende cok istiyorum ikizlerimin olmasini ama nasip tabi :)

Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko varyumurtluyirum ama çatlamiyoryanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…