- 30 Mayıs 2015
- 573
- 197
- 18
Tesekkur ederim canim ...bana buscopan ii geliyor. sizin bünyeniz o ilaçtaki etken maddeye bağışıklık fazan kazanmış olabilir. etken maddesi farklı bişi olan bi ilaç bulun. majezik, spazmol, arveles, dikloron gibi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim ...bana buscopan ii geliyor. sizin bünyeniz o ilaçtaki etken maddeye bağışıklık fazan kazanmış olabilir. etken maddesi farklı bişi olan bi ilaç bulun. majezik, spazmol, arveles, dikloron gibi...
Cok mu etkili valla oyleyse sana bol bol dua edicem...arveles der susarım.
Dun sicak su torbasi koydum bu sicakta ayaklarimda corap basimdan terler akiyor erkek niye olmadim diye agliyorum...Majezik cok iyi ama bende adeti kesiyordu.
Adet saglik demektir Allah in gucune gitmesin ama olmamak cok guzel. Tertemiz,hele su vicik vicik yaz gunlerinde :)
Ne yemek ne su icebiliyorum o cikolatada olmadan bir hafta once bir canim cekiyor anlatamam...çikolata, bitter çikolata, sütlü çikolata....
Bendede hem ignesi hem hapi var ignesini bir kere cok fenalasmistim vurdurmustum gercekten iyi gelmisti...bende regl sancısı olmuyor ama reglin tetiklediği gaz sancım oluyor reglden 2 önce başlayan midede..buscopanın hapı evet pek bir işe yaramıyor ben iğnesini oluyorum.. tak diye kesiyor.. belki iğne denemelisiniz..
Tesekkur ederim canim civanpercemini nasil kullaniyosun peki çay olarak mi?Arveles ve civanpercemi...
Arvelesin kesmedigi agrimi cogu zaman civanpercemi kesmistir...
Tavsiye ederim..
Evet o çiçek seklinde ya zaten bir cicegini bi kupa sicak suda 3 dk demliyorum sicak sicak iciyorum. Zaten onla beraber bi ter atiyosun sonra da bi gevseme rahatlik geliyor. Oh bitti gitti gecmis olsun. Evdeysem üzerine güzel bi uyku da mis gibi oluyor.Tesekkur ederim canim civanpercemini nasil kullaniyosun peki çay olarak mi?
Saol caniiimEvet o çiçek seklinde ya zaten bir cicegini bi kupa sicak suda 3 dk demliyorum sicak sicak iciyorum. Zaten onla beraber bi ter atiyosun sonra da bi gevseme rahatlik geliyor. Oh bitti gitti gecmis olsun. Evdeysem üzerine güzel bi uyku da mis gibi oluyor.
Merhaba kizlar
Yine bir relg zamani yine ben...
Yazin agrilarim dahada kotu oluyor kizlar malum usutuyorum tabi dun ilk gunumdu ve ne sicak su torbasi hayir etti ne de diclomec...
Anca 1 saatte etkisini gosterdi..
Bugun yine yataklardayim sancim var hala ama dune gore daha hafif...
Ya ben yurtta ne yapacam kizlar her ay acillik olan ben ...
En etkili ilac hangisi acile gittigimde doktor diclomec i verdi buscopan da var ama o ise yaramiyor dolorex de var oda relg kesiyor lutfen yardim edinnnn...
hım neler canım onlar evet şişkinlik bende de oluyorCanim bende dolorex iciyordum ama diger ay cok siskinlik oluyordu bende ilacsiz gecirmeye calissanda imkansiz bu relg icin ozel ilaclar varmis biliyormusun..
Cok mu etkili valla oyleyse sana bol bol dua edicem...
Bana da oyle diyorlardi.evleneli iki yil oldu. Degisen bisey yok valla. Smdi de dogurunca duzelir diyolarEvet canim kesinlikle aldiracam ondan internettede okudum ya bunun bir cozumu yok mu evlenene kadar gecmezmis ananem oyle diyor..
Tesekkur ederim cnmPonstan adet sancısına birebir bir ağrı kesici ilaçtır. Bunu deneyin bence. Geçmiş olsun.
valla benim yengemdede evlendikten sonra sanci cekmeye baslamisBana da oyle diyorlardi.evleneli iki yil oldu. Degisen bisey yok valla. Smdi de dogurunca duzelir diyolar
Aynen benimde oyledir canim ama hem mide bulantisi hem agri bayila yaziyorum valla en son secenegindir ilac ...benim ağrı eşiğim yüksektir. ilaç içiyosam son safhasındayım demektir.
regl olunca kendimi parçalayasım geliyor ve işe yarayan tek ilaç arveles.
Bunu ilk defa duydum cnm .. Tesekkur ederimbol bol ılık su iç, baya azalır
ben öyle yapıyorum