Yine relg yine ben ....

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
18
Merhaba kizlar

Yine bir relg zamani yine ben...
Yazin agrilarim dahada kotu oluyor kizlar malum usutuyorum tabi dun ilk gunumdu ve ne sicak su torbasi hayir etti ne de diclomec...
Anca 1 saatte etkisini gosterdi..
Bugun yine yataklardayim sancim var hala ama dune gore daha hafif...

Ya ben yurtta ne yapacam kizlar her ay acillik olan ben ...
En etkili ilac hangisi acile gittigimde doktor diclomec i verdi buscopan da var ama o ise yaramiyor dolorex de var oda relg kesiyor lutfen yardim edinnnn...

buscopan bende de işe yaramıyor yaa :KK43::KK43:

ne kötü şu regl sancıları :KK62: yazın çorap giydiğimi bilirim ben bunun yüzünden :KK62:

kendimi sıcak tutmaktan başka bişey bilmiyorum ama takipteyim bilen varsa yardım etsin :KK51:

Majezik tabii ki. Benden daha fazla agrin olmuyodur heralde duvarlari tirmaliyorum majezik geciriyor. Ama 1 saati buldu gecmesi diye agliyosan ona bi sey diyemem 40 dkdan once ciddi etkisi baslamaz tabii ki. O kadarina da katlanamiyosan agrin baslamadan gunun gelince ilaca baslayacaksin

Merhaba kizlar

Yine bir relg zamani yine ben...
Yazin agrilarim dahada kotu oluyor kizlar malum usutuyorum tabi dun ilk gunumdu ve ne sicak su torbasi hayir etti ne de diclomec...
Anca 1 saatte etkisini gosterdi..
Bugun yine yataklardayim sancim var hala ama dune gore daha hafif...

Ya ben yurtta ne yapacam kizlar her ay acillik olan ben ...
En etkili ilac hangisi acile gittigimde doktor diclomec i verdi buscopan da var ama o ise yaramiyor dolorex de var oda relg kesiyor lutfen yardim edinnnn...
Bende ayni durumdan sıkıntı çekiyorum.hatta daha 2 gun once isyerinde agrisi tuttu.ağrıyı beklemeden hafif hissettirdiği anda agri kesici aliyrm.bu sebepten doktora gitmistim arveles vermişti.iyi geliyr.yarim saatte kesiyr...hadi regl sancısı bu sekilde geciyrda.olmadan bi hafta once asiri duygusallasma ve gerginliğe bi care bulan var mi?:110:

Bende ayni durumdan sıkıntı çekiyorum.hatta daha 2 gun once isyerinde agrisi tuttu.ağrıyı beklemeden hafif hissettirdiği anda agri kesici aliyrm.bu sebepten doktora gitmistim arveles vermişti.iyi geliyr.yarim saatte kesiyr...hadi regl sancısı bu sekilde geciyrda.olmadan bi hafta once asiri duygusallasma ve gerginliğe bi care bulan var mi?:110:
yok. ben kendi kendime bile resmen kavga ediyorum. sonra oturup ağlıyorum. sonra ağladığıma sinirlenip tekrar ağlıyorum.

bana buscopan ii geliyor. sizin bünyeniz o ilaçtaki etken maddeye bağışıklık fazan kazanmış olabilir. etken maddesi farklı bişi olan bi ilaç bulun. majezik, spazmol, arveles, dikloron gibi...

Majezik cok iyi ama bende adeti kesiyordu.

Adet saglik demektir Allah in gucune gitmesin ama olmamak cok guzel. Tertemiz,hele su vicik vicik yaz gunlerinde :)

bende regl sancısı olmuyor ama reglin tetiklediği gaz sancım oluyor reglden 2 önce başlayan midede..buscopanın hapı evet pek bir işe yaramıyor ben iğnesini oluyorum.. tak diye kesiyor.. belki iğne denemelisiniz..

buscopan, majezik fayda etmiyorsa
civanperçemi çayı kızlar. çocuklğmdan beri çekiyorum ben de en fazla işe yarayan şeydir. adet olmadan bi hafta önce günde bir fincan içiyorum iştahı da kesiyor. hapur hupur yemem duruyor böylece. adetliyken günde 2 fincan da içtiğim olmuştur, iltihap ve sökülemeyen parçaları söküyor.
sonra teşekkür edersiniz
:KK36:

buscopan bende de işe yaramıyor yaa :KK43::KK43:

ne kötü şu regl sancıları :KK62: yazın çorap giydiğimi bilirim ben bunun yüzünden :KK62:

kendimi sıcak tutmaktan başka bişey bilmiyorum ama takipteyim bilen varsa yardım etsin :KK51:
Ayy cnm bende oyleyim coraplarla geziyordum ama denizdi havuzdu bu ay baya usuttum öldum sancidan..

ben dolorex içiyorum hiç te kesmiyor maşallah yoksa bende duramam yerimde
Canim bende dolorex iciyordum ama diger ay cok siskinlik oluyordu bende ilacsiz gecirmeye calissanda imkansiz bu relg icin ozel ilaclar varmis biliyormusun..

aynen yaa :KK43::KK43: bi de denizden mikrop kaptım o da üstüne geldi bu ay tam yatak döşek yattım yani.:KK62:
Ayy canim tahmin ediyorum ben jinekologa gittim hormon testi normal cikti dogum kontrol hapi verdi o ay baya rahattim ama annem bekarsin icme dedi simdi ise surunuyorum...

buscopan, majezik fayda etmiyorsa
civanperçemi çayı kızlar. çocuklğmdan beri çekiyorum ben de en fazla işe yarayan şeydir. adet olmadan bi hafta önce günde bir fincan içiyorum iştahı da kesiyor. hapur hupur yemem duruyor böylece. adetliyken günde 2 fincan da içtiğim olmuştur, iltihap ve sökülemeyen parçaları söküyor.
sonra teşekkür edersiniz
:KK36:
Evet canim kesinlikle aldiracam ondan internettede okudum ya bunun bir cozumu yok mu evlenene kadar gecmezmis ananem oyle diyor..

Majezik tabii ki. Benden daha fazla agrin olmuyodur heralde duvarlari tirmaliyorum majezik geciriyor. Ama 1 saati buldu gecmesi diye agliyosan ona bi sey diyemem 40 dkdan once ciddi etkisi baslamaz tabii ki. O kadarina da katlanamiyosan agrin baslamadan gunun gelince ilaca baslayacaksin
Hem mide bulantisi hem ikide bir tuvaletim geliyormus gibi tuvalete git öldum iki gundur bu ay kotuydu ya ... Majezik bende kesiyor hemde siskinlik yapiyor...

O duygusalliga kurban olurum dun televizyonun karsisinda sanci cekerken dizilerdekilere mi sovuyorum dersin spikerlere mi kiziyorum dersin ...

yok. ben kendi kendime bile resmen kavga ediyorum. sonra oturup ağlıyorum. sonra ağladığıma sinirlenip tekrar ağlıyorum.
Bende oturup agliyorum sonra sinirlenip anneme kiziyorum sonra dayanamiyorum ikinci ilaci iciyorum ...

Back