Yine Regl Oldum. Hayal Kırıklığı

bilinmeyenselen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
26
7
27
Arkadaşlar eşimde bende defalarca doktora gittik test verdik, hiçbir sorun yok, tam yumurtladığımda ilişkiye girdik ama yine tam gününde adet oldum artık psikolojim kaldırmıyor. Çok takıyorum yaşım 27 eşimin de 28 neden olmuyor, hiç çocuğum olmayacak mı :KK43: bir buçuk senedir deniyoruz

Arkadaşlar eşimde bende defalarca doktora gittik test verdik, hiçbir sorun yok, tam yumurtladığımda ilişkiye girdik ama yine tam gününde adet oldum artık psikolojim kaldırmıyor. Çok takıyorum yaşım 27 eşimin de 28 neden olmuyor, hiç çocuğum olmayacak mı :KK43: bir buçuk senedir deniyoruz
Hangi testleri verdiniz ? Hsg cektirdiniz mi ?

Yumjrtmala günlerinizi vs takip etmeyin bence
Yani o zaman çok daha beklentiye girersiniz
Yumurtladigim gün oldu,tamam o zaman deyip adet gününe kadar çok beklenti içinde olunur
Bence kafanızda adet bittikten itibaren çocuk düşünmeden, ovulasyon yapmadan normal ilişki yaşayın

Yumurtlamayı gördükten sonra her gün 1 hafta boyunca avokado yiyin. Öncesinde çok iyi beslenin. Özellikle her gün yumurta yemeyi eksik etmeyin. Son olarak da diz dirsek pozisyonunda deneyin yumurtlama dönemlerinde

X