Yine opu yine boş yumurta. Yorgunum.

Akintiyakarsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
47
29
38
Merhabalar. Çok düşük amh değerim var. Bugün 4. Kez opu oldum. Dört yumurta vardı ve hepsi boş çıktı. 1. Ve 2. Opuda da yumurtalar boş çıkmıştı fakat 3. De 2 adet yumurta çıkınca ve bir embriyo elde edilince çok ümitlenmiştim. Transfer olmak bile benim için bir mucizeydi adeta. Ama 4. De yine aynı son. Doktorum bugün ciddi olarak donasyon düşünmemiz gerektiğini söyledi. Bense geçen opuda olduysa bir daha neden olmasın kafasındayım ama belki de yanılıyorum. Yaşım 37. Üzgünüm arkadaşlar. Epey üzgünüm.

Geçmiş olsun. İlk opumda iki embriyom oluştu o da tutmadı ikinci opuda epey yumurta vardı asenkron büyüdüler. Yaklaşık on yumurta görünüyordu ama bazıları ufak olduğundan işe yaramadı yine de bu benim için sevindirici çünkü beş embriyom var. Benim de amh düşük. İlk transferden sonra üç ay ara verdik. Bu süreçte omega 3, d vitamini, folik asit ve biesteron dhea kullandım. Doktorunuza faydası olur mu diye sorun. Biesteron hiç yumurtası çıkmayan kadınlarda bir iki yumurta elde etmeye yarıyormuş, tabi zararları var diyenler de var bana da doktorum önerdi. Ama biesteron kalmamış hiçbir yerde satılmıyor şuan. Muadil dhea lar var onlar da iş görür zannımca. Allah sabır versin hepimize. Kucağımızı sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun

Moral bozmak yok sakin olun hiç kolay değil biliyorum ama stres çok çok kötü etkiliyor
Ben de ayrı bir örnek oldum bu yaşananlar için yumurta sayım rezervim çok iyi ancak genetik taramadan sağlıklı embriyo gelmiyordu ve üç tane de düşüğüm vardı normal yolla olan
Ben şöyle bir yol izledim bir süre ara verdim infertilite alanında çalışan bir diyetisyenden üç ay kadar destek aldım sağlıklı beslendim spor yaptım ve kompleks vitaminler, D vitamini ve B12 takviyeleri kullandım çok şükür bu defa iki tane sağlıklı embriyo geldi

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, 38 yaşında başladım tedaviye bugün 43 yaşındayım toplamda 11 defa opu yapıldı boş çıkan oldu 3. Günde transfer edilen oldu 5. Gün yakaladık transfer oldum ama elde var sıfır. Aldığım hormonlar ile sağlığımı kaybettim yumurtalılarlarım alındı şimdi menopoz ile uğraşıyorum. Şimdi pişmanın, evet elimden geleni yaptım, Allahım razı olsun eşim bir dakika elimi bırakmadı ama bakıyorum da ben neler etmişim kendime evliliğime. Yaşlandım inceciktim gerçekten güzel bir kadındım şu an aynaya bakınca hem görüntüm hem ruhum yaralı. Donasyon tedavisine başladım keşke bu kadar hırpalanmadan başlasaydım diyorum. Elinizden geleni yapın tabii Allahım kendi yumurtanız ile nasip etsin ama donasyon sizi üzmesin lütfen Bizler binlerceyiz ve çok özel Anne adaylarıyız

Merhabalar, biesteron vitaminini nerden buldunuz acaba? Kara borsa gibi bulamıyorum ben ((

Süreç zor fakat önemli olan da sağladığımız. Donasyon tedavisi derken neyi kastettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…