B
bebişiiiim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bebişiiiim
bebeğiz bu bebek bebiş isityoo:)sabırsız bebek ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hayırlısıyla senınde istedığın olsun benımde ama çok zor insan aklına olumsuz şeyler getiriyor,inanın bugün bıtkın bı halde kalktım dokunsalar hüngür hüngür olcam yanı.
canım üzme kendini senin için dua edicem allahım inşallah sana bi bebek verir sakın isyan etme sadece allahtan iste o verir:çok üzgünüm:arkadaşlar haber verin demiştiniz, malesef bu ayda hamıle kalamadım.adetım bu ayda geldi.psıkolojıkman çöküyorum hepdr um muhtemelen rahım filmi çekıcez dedi, ondanda korkuyorum.önce yumurta çatlatma ile ilgili tedavı grekmezmı?benım gibi olanlar ne gibi tedavıler gördü?paylaşırsanız sevınırım.
bu başlıkta takılıp kalıcam galıba ben yıne olmadı yıne hastalandım artık ilaç falan kullanmıycam hayırlısı bırakıcam zamana düşünmıycem başarabılırsem tabı.
canım bende iki yıllık evvliyim normalde hani öyle iğne hap gibi korunmadık son iki aydır korunmuyoruz ama henüz bişiy yok normalmidir kızlar...bnde çok umutlanıyorum ama bilemiyorum işte.canım bak ben bu siteye üye olalı fazla olmadı ama yeni yeni geziyorum evet bende uzunca bi dönem bekledim yazılarını okudum ve umutsuzluğunun aynısını bende yaşadım şimdi morelini bozmadan yoluna devam edeceksin ki olumlu olsun ben hep olumlu düşünmeye çalıştım 4 yıllık evliyim ve sadece 1 yıl korunduk onun dışında 3 yıl bebişim olmadı ne kadar uzun geldi bi bilsen şimdi 8 haftalık hamileyim :teytey:Alllahım nazarden saklasın aşamalarımı anlatıyım herşeyş yaptım ilaç kullandım takvim yöntemini kullandım olmadı sonra rahim filmi dediler onuda yaptırdım ama özelde takip ettim sorun bendeydi yumurtalarım çatlamıyormuş sonra iğneyle çatlatmalar başladı sonrasındada güzel haber ama morel çok önemli ben hep evet olcak dedim ve çookkk sevindik anlatamam Allahım inş isteyen her kuluna nasip eder Allah yardımcın olsun: