• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine olmadıııııı

• Konu Sahibi Konu Sahibi bebişiiiim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bebişiiiim

Ziyaretçi
:çok üzgünüm:arkadaşlar haber verin demiştiniz, malesef bu ayda hamıle kalamadım.adetım bu ayda geldi.psıkolojıkman çöküyorum hep:(dr um muhtemelen rahım filmi çekıcez dedi, ondanda korkuyorum.önce yumurta çatlatma ile ilgili tedavı grekmezmı?benım gibi olanlar ne gibi tedavıler gördü?paylaşırsanız sevınırım.

canım üzülme ya herşeyin hayırlısı inşallah en yakında mutlu haberlerini alırız üzülme dua et canımm

sizin gibi bir durumum yok evli değilim fakat ben herşeyin bir sebebinin oldğunu düşünürüm..
Bebeğin olmuyor(yani şimdilik)çünkü zamanı değil Allah insanlara hakkında hayırlısı verir ben inanıyorumki 2 ay sonra anneliğe adım atacaksın ve içimden bir seste bebeğinin kız olacağını söylüyor..sen yeterki sabret:)

tabıkı herşey allahtandır, inşallah içine doğan olur böyle temennıler bıle güzel.sağolasın.7 aydır olmayınca insan üzülüyor işte.

:)
7 ay neki doktorlar bile 6seneden sonra olmazsa ozaman korkmakta haklısınız diyolar..
ve dedikleri öteki şeyde 1sene içinde bebek olmaması normal sizi korkutmasın:)

insan bir an önce olsun istiyor, panığe kapılıyor ya olmazsa diye:)aslında dedıklerınız doğru ama

ister tabi bende sevgilime diyorum hadi evlenelimde çocuğumuz olsun:)
Boşver zaman geçsin daha bilinçli bireyler olalımki çocuğumuza daha iyi bakabilelim..
benm sana bir önerim var tabi bilmiyorum ne derece etki yaparım ama söylemek istiyorum..:
Bence sen başkalarının bebeklerine bakıp üzüleceğine yeni kitaplar edin misal bebek bakımı,ilk zamanlardaki aşıları,doğum evreleri hatta bebek yemekleri bile yapmaya başla ve bunları yaptıktan sonra annelere bak içinden gül de yaşasın ben sizden daha çok şeyler biliyorum çok iyi bir anne olacağım:)
inanki bunun sana çok faydası olacak.

yapıyorum çocuk gelişimi kursuna bıle gidiyorum,sırf bılınçlı olabılmek adına:)

tmm ozaman:))
ben senin çok tatlı bir anne olacağın kanısındayım ama dahada bilgi toplamak lazım dimi:)

valla akşam akşam moralımı yerıne getırdın,sağolasın.hayırlısı hakkımızda neyse onu yaşıycaz bakalım.ben hamıle olursam senın dedğin gıbı senle konuşuyım rahat doğum yaparım pozıtıflıkten:)

hehe :)rahat ne kelime su gibi akacak:)
herşey insanın içinde olumlu bakki mutlu ol:)

bebişşim bukadar üzülme benimde 1sene sonra olmuştu ama şu anda 3 tane oldular allahın izniyle olur inşallah

maşallah ya allah bağışlasın.daha tedavı için erken diymi acele etmıyım en iyisi zaman.

ins olur canim yakinda dualrimiz seninle bnde 2cocuk istiyorum,ama ilki gibi hemn olmuyor iste,sabret canim ,

inşallah hayırlısıyla senınde istedığın olsun benımde ama çok zor insan aklına olumsuz şeyler getiriyor,inanın bugün bıtkın bı halde kalktım dokunsalar hüngür hüngür olcam yanı.

oo abliş hgtatlicadiarzu ben sevdim valla senii:1hug:

abliş olmuyorum galıba yaşıtız:)

hım kaç doğumlusun kesin büyüksün ama söyle bakim:)

yok ya 87 liyim.küçüğüm daha :)

hadii ya bende diyom niye iyi anlaşıoz ikimizde daha bebekmişiz:)

Back