arkadaşlar çok utanarak bir konuyu danışmak istiyorum 1 yıllık evliyim ve benim ilk deneyimim çok zor olmuştu korkularım yüzünden ama şuan aştım gibi ama bazen kasıyorum ve içime girip girmediğini anlamıyorum bile .2 aydırda bebek istiyoruz ilişkiden sonra sperm dışarı çıkmıyo çıkmadığına göre girmiş demekdir ama hala bebek olmayınca acaba tam girmiyomu diye aklıma takılıyo yumurtlama günümü ovulasyon testiyle belirlediğim halde eşime soramıyorum utanıyorum yanlış anlamsından korkuyorum lütfen yardım edin
arkadaşlar çok utanarak bir konuyu danışmak istiyorum 1 yıllık evliyim ve benim ilk deneyimim çok zor olmuştu korkularım yüzünden ama şuan aştım gibi ama bazen kasıyorum ve içime girip girmediğini anlamıyorum bile .2 aydırda bebek istiyoruz ilişkiden sonra sperm dışarı çıkmıyo çıkmadığına göre girmiş demekdir ama hala bebek olmayınca acaba tam girmiyomu diye aklıma takılıyo yumurtlama günümü ovulasyon testiyle belirlediğim halde eşime soramıyorum utanıyorum yanlış anlamsından korkuyorum lütfen yardım edin
bebek sahıp olamamanın bır sürü sebebı var.1 yıllık evlıymısın eger korunmadan gecmısse bu yıl ve halen bebegınız olmuyorsa bır doktora gıtmelısın önce senın bır arastırman yapılır engel olan bır sey var mı dıye.eger yoksa sonrasında esının arastırması yapılır.bence evde kendı basına denemek yerıne bır uzman destegı almalısın...
teşekkür ederim yardımın için ama korunmayı 2 ay oldu bırakalı ve doktora gittim bebek düşünmeden önce hiç bir problem olmadığını söyledi hormon testi bile yaptırdım herşey çok güzel dedi kısmet artık çok isteyince mi böyle oluyo anlamadım
canım kendine iyi bi doktor mu bulsan bide eşinin durumuna bakıldı mı. 30 gün yapman pek doğru olmamış bence, bu şekilde spermler zayıf düşer verimli günlerde zayıf kaldılar belki. 2 günde 1 yapmak lazım bir de sabah saatlerinde yapın daha sağlıklı ve kaliteli sperm için
teşekkür ederim yardımın için ama korunmayı 2 ay oldu bırakalı ve doktora gittim bebek düşünmeden önce hiç bir problem olmadığını söyledi hormon testi bile yaptırdım herşey çok güzel dedi kısmet artık çok isteyince mi böyle oluyo anlamadım
Canım bende affına sığınarak söylüyorum spermler dışarda değilse demekki içinde bu konuda rahat ol.Tabi bu arada eşinde çocuk istiyor değil mi?İki ay olmadı diye olmuyor diye düşünme.Sen bu işi ne kadar çocuk için yaparsan o kadar olmaz.Rahat ol zor olsada düşünmemeye çalış,akışına bırak.Psikolojin gerçekten önemli.Son olarak doktorlar ilk 6-8 ay hamile kalınamamasını normal buluyorlar.
Hergün mü?Maşşallah Ama hergün ilişkide sperm kalitesini düşürüyor biliyorsun değil mi?Bence gün aşırı deneyin ve sende kafanı boşaltmaya çalış.Rahat olmaya çalış.İnşallah önümüzdeki ay güzel haberlerinizi alırız.