yine olmadı

PembeKelebek

Kelebeğim YOLDA ....
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
10.760
0
206
Diğer
merhaba arkadaşlar ben işletme 1.sınıf öğrencisiyim fakat sınav notlarım bi hayli kötü nasıl ders çalışıyosunuz ben çalışan ve evli bi insanım ama nasıl yapıcm benim durumumdaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..........

cdleri var onlardan alsan birde hepsine çalışma 3-4 derse çalış az az geçiver ben öyle yapıyorum

bende evliyim hemde çalışıyorum akşam eve gittiğimde o kafayla çalışmak zor oluyo derslerim ağır çünkü son sınıfım ve sabah 4 de kalkıyorum ders çalışmak için sakin ve dinç kafayla çalışıyorum notlarımda gayet güzel...

Canım oncelıkle son haftaya bırakma
kendıne bı program yap ve ona uy mesela gunde 2 unıte bıtırıcem
arkadasın dedıgı gıbı sımdı fınalde en yuksek 3 dersıne yogunlas ve onları ver cunku az kaldı
cocuk evlı olmak calısmak bahane degıl boyle dıyerek beynını sartlama canım..
Murat acıkogretım konu anlatımlarını Şıddetle tavsıye ederım
bı arkadasın dedıgı gıbı cdlerde onemlı
sakın pes etme 2 hafta duzenlı calısırsan emın ol alısacaksın çalışmaya basarılar...

Son düzenleme:
arkadaşlar bu cdlari nerden temin edebilirim bende ikinci ünv.basladım vize notlarım fena sayılmaz yardımcı olursanız sevinirimi bekarım ama iş ve çalısmak gayet benim için zor oluyor gerçekten sizi tebrik ederim evlilik iş ben bukadarını zor kaldırıyorum

teşekkür ederim şuan için murat yayınları yeterli ama 3sınıf için şart bence okadar çalısıyrm yüksek not almıyorum allahım herkesin yardımcısı olsun az kaldı sınava başlıyalım artık biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…