- 28 Ocak 2015
- 75
- 51
- Konu Sahibi zeynepelam
Canım korunma konusuna hiç girmeyeceğim. Benim de bebeğim var 5 aylık büyük de 2.5 yaşında. Olan anneye oluyor öncesinde 4 4 lük ilgilenirken yarım gün çalışsam bile 6 ayı bulantiyla geçen hamilelikte oğlumun altını bile degistiremedim aylarca. İkimizin de aç kaldığı günler çok oldu Allahtan annem vardı. Olmuşsa ne güzel ama olmadıysa bundan sonra tedbiri al ilk ve son sayfayı okudum hamile misin anlamadım da. Sen yipranacaksin ama sonra herşey düzelecek. 5 ay içinde bizim herseyimiz düzene girdi küçük 2.5 aylıkken büyüğü wc ye bile alistirdim. Hamile olduğumu öğrenince kestim sütten ben çeşitli görüşler var ama zaten oğlum 19 ay emmisti ben yeterli gördüğüm için zaten hamilelik planlamistim. Önündeki 1 sene zor ama sonrası çok kolay geçecek. Allah gönlüne göre versin
Cok sagol canim kizimda cok bulantim vardi ama yememe engel değildi suan 17 gunlk bir gecikmem var test yaptim negatif ama halen olmadim dr. Gidicem bakalım benim yorgunlgum aslina bakarsan pekde önemli değil onemli olan kızım benim için ve hamileysem ikinci bebeğim