- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
canim hayirlisi olsun hakkinda nedeyim hap falan kullanmadim bilgimde yok ama seninki psikoloijk olabilir hani suphedeysen kendi kendine oyle hissediyo olabilirsinde ama hamileysende aldirma sakin Allah verir cani o alir arka arkaya buyurler merak etme ikiz cocukmus gibi dusun buyutursun ins benimde akrabam vardi senin gibi kizi 4 aylikken tekrar hamile kaldi simdi ikiside kocaman gayette iyi buyuttu takma yani kafana ins gonlune gore olur herseykızlar mrb.aranızda muhakkak ertesi gün hapı kullanan vardır.ben ilk kez geçen hafta 'norlevo' isimli hapı almak zorunda kaldım.internet sitelerinde ertesi gün haplarının 12 saat arayla 2 tablet alınması yazıyor.ancak prospektüste tek seferde 2 tablet kullanımı yazıyordu.ikisini de aynı anda içtim.acaba yanlış mı kullandım?o günden beri koku hassasiyeti oluştu.hafif de mide bulantım var.acaba psikolojik mi?ya etki etmediyse ilaçlar.yaklaşık 12 saat sonra alabilmiştim ilaçları...daha kızım 4 aylık.çok korkuyorum:1shok: ya hamileysem:1no2:
bende kullanmak istiyorum ama emzirirken kullanılıyomu ve hangisini tecih ediyosunuz
merhaba aynı korkuyu bende yaşamıştım bide ben buralarda o hapıda bulamadım öldüm öldüm dirildim hemen doktora gittim kan testi yaptılar negatif çıktı arkasındanda spiral taktırdım
canım sprali nası taktırdın regliykenmi spral kanamalıyken takılıyomuş sanırım ama ben henüz regl olmadım hiç emzirdiğim için nezaman olcağımda belli deil regl olmayı bekleyip spral taktırayım derken umarım bi sürprizle karşılaşmam bende korkuyorum yani
canım sprali nası taktırdın regliykenmi spral kanamalıyken takılıyomuş sanırım ama ben henüz regl olmadım hiç emzirdiğim için nezaman olcağımda belli deil regl olmayı bekleyip spral taktırayım derken umarım bi sürprizle karşılaşmam bende korkuyorum yani
öyle bi gereklilik yıok canım regli olmanı beklemene gerek yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?