yine mi hamileyim acaba? :(

sebepsiz fxixrtxixna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
129
0
96
Balıkesir
kızlar mrb.aranızda muhakkak ertesi gün hapı kullanan vardır.ben ilk kez geçen hafta 'norlevo' isimli hapı almak zorunda kaldım.internet sitelerinde ertesi gün haplarının 12 saat arayla 2 tablet alınması yazıyor.ancak prospektüste tek seferde 2 tablet kullanımı yazıyordu.ikisini de aynı anda içtim.acaba yanlış mı kullandım?o günden beri koku hassasiyeti oluştu.hafif de mide bulantım var.acaba psikolojik mi?ya etki etmediyse ilaçlar.yaklaşık 12 saat sonra alabilmiştim ilaçları...daha kızım 4 aylık.çok korkuyorum:1shok: ya hamileysem:1no2:

canım zor bi durum umarım hamiledeğilsindir bu hapların kullanımıyla ilgili bi bilgim yok fakat eltim de bir kere yaşadı aynı şeyi kullandı sanırım o bir tane içmişti 2 gün boıyunca hamile de kalmamıştı

canım tamamen psikolojik , geçen hafta hamile kaldıysan bu hafta miden bulanmaz ki zaten ..
ben kullandım birkaç kere o haplardan , doğru kullanmışsın inş. işe yarar da hamile kalmazsın..
geçenlerde bende yaşamıştım o korkuyu test yapmıştım da allahtan negatifti..
yanlız umarım emzirmiyosundur , emziriken ertesi gün hapı almak konusunda doktoruna danışmanı tavsiye ederim , yediğimiz içtiğimiz herşey sütümüzden bebişlerimize geçiyo biliyosun ki

MERHABA BEN O ıLAÇLARDAN KULLANDIM .
1. korumnazı ilişki arkasından 72 saat içerinde içmem gerekiyor
2. ilaçın içerisinde 4 adet hap var bunlardan ilk 2. sini içiyorsun
3.geriya kalan 2 hapıda 12 saat sonra içmen gerekiyor ( yani ilk 2 kapı sabah içtin on iki hapıda akşam 12 saat gecrikden sonra içmen gerekiyor)
inşallah yardımcı olmuşumdur.

kızlar mrb.aranızda muhakkak ertesi gün hapı kullanan vardır.ben ilk kez geçen hafta 'norlevo' isimli hapı almak zorunda kaldım.internet sitelerinde ertesi gün haplarının 12 saat arayla 2 tablet alınması yazıyor.ancak prospektüste tek seferde 2 tablet kullanımı yazıyordu.ikisini de aynı anda içtim.acaba yanlış mı kullandım?o günden beri koku hassasiyeti oluştu.hafif de mide bulantım var.acaba psikolojik mi?ya etki etmediyse ilaçlar.yaklaşık 12 saat sonra alabilmiştim ilaçları...daha kızım 4 aylık.çok korkuyorum:1shok: ya hamileysem:1no2:
canim hayirlisi olsun hakkinda nedeyim hap falan kullanmadim bilgimde yok ama seninki psikoloijk olabilir hani suphedeysen kendi kendine oyle hissediyo olabilirsinde ama hamileysende aldirma sakin Allah verir cani o alir arka arkaya buyurler merak etme ikiz cocukmus gibi dusun buyutursun ins benimde akrabam vardi senin gibi kizi 4 aylikken tekrar hamile kaldi simdi ikiside kocaman gayette iyi buyuttu takma yani kafana ins gonlune gore olur hersey

bende kullanmak istiyorum ama emzirirken kullanılıyomu ve hangisini tecih ediyosunuz

canım ertesi gün hapı çok ağır bir haptır , sakın sık sık kullanıyım deme , ancak zor durumdaysan kırk yılda bir kullanabilirsin hele ki emzirirken aslaaa
doğum kontrol hapı bile emziren annelere yasakken ertesi gün hapını kullanmayı düşünme bile emzirirken , yani çok zor durumda değilsen ne diyimm benneyaptımki

merhaba aynı korkuyu bende yaşamıştım bide ben buralarda o hapıda bulamadım öldüm öldüm dirildim hemen doktora gittim kan testi yaptılar negatif çıktı arkasındanda spiral taktırdım

merhaba aynı korkuyu bende yaşamıştım bide ben buralarda o hapıda bulamadım öldüm öldüm dirildim hemen doktora gittim kan testi yaptılar negatif çıktı arkasındanda spiral taktırdım

canım sprali nası taktırdın regliykenmi spral kanamalıyken takılıyomuş sanırım ama ben henüz regl olmadım hiç emzirdiğim için nezaman olcağımda belli deil regl olmayı bekleyip spral taktırayım derken umarım bi sürprizle karşılaşmam bende korkuyorum yani

valla ben bugün adet oldum o kadar sancı çektimki dedim keşke hamile olsaydım
ya bu sancıyı hep çekicem sanırım evlenince geçer dediler geçmedi doğurunca geçer dediler gene geçmedi resmen belden aşağısı felç oluyor benim
9 ay rahat etmişim valla

canım sprali nası taktırdın regliykenmi spral kanamalıyken takılıyomuş sanırım ama ben henüz regl olmadım hiç emzirdiğim için nezaman olcağımda belli deil regl olmayı bekleyip spral taktırayım derken umarım bi sürprizle karşılaşmam bende korkuyorum yani

öyle bi gereklilik yıok canım regli olmanı beklemene gerek yok yani..

yok canım regl olmana gerek yok önce bi kanda gebelige bakıp garantiye alıyolar sonra takıyolar

regl olmaya gerek yoksa acimiyomu hani regliyken rahim daha yumusak ve asagida oluyo daha kolay oluyomus regl olmadan taktiran varmi ? aci oluyomu ? üc cocuk dogurdum spiralden korktugum kadar dogumdan korkmadim

öyle bi gereklilik yıok canım regli olmanı beklemene gerek yok yani..

adetının en yoğun olan gunu olunca acılma tam oluyor ve takılması kolaylasıyor ve daha az acısız oluoyr.takılırkende cıkarılırkende regliyken gıtmek gerek.
ben taktırdım memnunum fakat kanamam cok arttı..tek kotu yanı bu.

Back