• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine leke geldi,neden acaba?

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.785
27
358
Bayanlar gecen hafta hasta olmustum ve bitmişti.. dün adetin son gununde gelen lekeden geldi..
yasmin kullanıyordum bırakalı 1 hafta ,birde ben cok usutuyorum,cok karnım agrır ..bundan mıdır ?

selam,
benimde regl bittikten 9 gün sonra o tarz bir akıntı gelmişti hem de 8 gun ust uste surdu, doktora gittim, foliküler faz eksikligi dedi, cyclo-progynova adet düzenleyici ilaç verdi, yani 19 günde bir adet olurmuşum kullanmazsam, hamile kalırsam da düşük yaparmışım..ayrıca yasmin ve bu tarz ilaçlar akıntı yapabilirmiş, foruma yazmıştım ama yeterli bilgi bulamadım..korkulacak bir şey değilmiş ama.. :1:

canım doktor sendeki faliküler faz eksikliğini hangi testleri yaparak anladı benimde adetim bitiyo ama sonrasında kahverengi akıntılarım 7-8 gün daha sürüyo sonra adetime yine 7-8 gün kala adet öncesi gelen koyu kıvamlı kahverengi tonlu akıntı varya ondan gelmeye bailıyo adet oluyom ama aradaki kahverengi akıntılar sinirimi bozuyo.yani bir adetten diğer adet dönemine kadar bana kalan temiz günüm ancak 1 hafta kadar:((((bende de senin hastalığından mı varda doktorum anlamıyo mu acaba diye düşünüyorum...hormonlarına mı baktı da anladı doktorun?

selamlar
benim adetim biteli 2 hfta oldu. yaklaşık bi haftadırda kahverengi leke geliyo :S bekarım.yalnız bnde hipotiroidi var yeni çıktı 2 hftadır ilaç kullanıorum.malum tiroit hormonal bi durum.acaba bu lekelerin sebebi kullandığım ilaç yada tiroidimin yükselmesi olabilir mi?pzrtesi randevu alıcam kadın hastalıklarından bakalım ne çıkcak insn tedirgin oluo :(

canım doktor sendeki faliküler faz eksikliğini hangi testleri yaparak anladı benimde adetim bitiyo ama sonrasında kahverengi akıntılarım 7-8 gün daha sürüyo sonra adetime yine 7-8 gün kala adet öncesi gelen koyu kıvamlı kahverengi tonlu akıntı varya ondan gelmeye bailıyo adet oluyom ama aradaki kahverengi akıntılar sinirimi bozuyo.yani bir adetten diğer adet dönemine kadar bana kalan temiz günüm ancak 1 hafta kadar:((((bende de senin hastalığından mı varda doktorum anlamıyo mu acaba diye düşünüyorum...hormonlarına mı baktı da anladı doktorun?

selamlar, doktorum hiçbir test yapmadı, şikayetlerimi söyledim ve direk teşhis koydu..sonra genel jinekolojik muayene oldum. üstelik 8-9 günlük kahverengi lekenin(aynı koyu kahve lekeler) sonunda adet görüp( ilk gününde yani) muayene olmak zorunda kaldım...bana da oluyor bende ilaç kullanıp düzenliyorum regl mi stresten olur genellikle dedi...
hormon testi istememesinin sebebi ise ilk regl olduğum günden beri hiçbir zaman düzensizliğimin olmamasıymış...
simir testi (smear) istedi fakat regl iken olmuyormuş...özellikle belirtmek istiyorum bu simir testini, aşısını yaptırırsan evlendiğin zaman tamamen virüslere karşı korunursun dedi ama fiyatı 1000 TL civarındaymış, üstelik geçen gün haberlerde çok da kanıtlanmış, faydalı birşey olmadığını duydum iyiki aşı falan yaptırmamışım...
şimdi verdiği ilacı bitirdim 2 gün önce, bu günlerde regl olmam lazım, ilk defa bu şekilde mecbur kalıp doktora gittim ama doktoruma güveniyorum..içinin rahatlaması için doktora görünmekte fayda var..çok geçmiş olsun

selamlar
benim adetim biteli 2 hfta oldu. yaklaşık bi haftadırda kahverengi leke geliyo :S bekarım.yalnız bnde hipotiroidi var yeni çıktı 2 hftadır ilaç kullanıorum.malum tiroit hormonal bi durum.acaba bu lekelerin sebebi kullandığım ilaç yada tiroidimin yükselmesi olabilir mi?pzrtesi randevu alıcam kadın hastalıklarından bakalım ne çıkcak insn tedirgin oluo :(

geçmiş olsun cnm, benim kullandığım ilaçta hormon ilacı aslında, büyük ihtimalle ondandır diye dusunuyorum, iyi ki doktora gidiyorsun, bende bekarım ön yargılıydım, biraz tırsıyordum jinekolojik muayeneden ama 5 dk sürdü, tüm sorularımın cevabını alıp rahatladım :)

kızlar bana yardımcı olacak birisi var mı..?? aralık ayının 15 de adet oldum ve 21 de adetim bitti. bu ayın 9 da azar azar kanamam oldu ve aralıklar la devam ediyor. ağır bişey kaldırdığımda kanamam artıyor. bununla birlikte kasıklarımda ağrı ve az bişey yediğimde hemen midem bulanıyo hiç böyle bişey başına gelen oldu mu yarın doktora gidecem gidene kadar neden olduğunu öğrenene kadar içim içimi yiyor bana yardım edin...:19:

kızlar bana yardımcı olacak birisi var mı..?? aralık ayının 15 de adet oldum ve 21 de adetim bitti. bu ayın 9 da azar azar kanamam oldu ve aralıklar la devam ediyor. ağır bişey kaldırdığımda kanamam artıyor. bununla birlikte kasıklarımda ağrı ve az bişey yediğimde hemen midem bulanıyo hiç böyle bişey başına gelen oldu mu yarın doktora gidecem gidene kadar neden olduğunu öğrenene kadar içim içimi yiyor bana yardım edin...:19:

keşke yardımcı olabilseydim, aklına kötü birşey getirme, psikolojik o kadar etkiliyor ki, ben havadan bile etkileniyorum...doktora görününce için rahatlar umarım...çok geçmiş olsun..

Back