zaten o kadar sacma ki siyasi gorusun, hayat gorusunun is yerlerinde okullarda, orada burada mesele yapilmasi.
insan iliskilerini zayiflatmaktan baska hic bir halta yaramiyor.
bana gore siyasi fikir tartismaya acik degildir. herkesin gorusu kendisine aittir ve degismez, degistirilmez. o zaman niye konusulur? ?
evet zaten mümkün olduğu kadar konuşmuyorum ama bazen zorla konunun içine çekiliyorum.Yani yapacak birşey yok sohbete dahil olmamaktan başka. Yada size fikriniz fapan sorulursa ben bu tarz konuların toplum icinde konusulmasindan yana heleki is yerinde konuşulması taraftarı değilim aslında diyip geçiştirin.
yani özellikle yapıldığını düşünüyorum artık.Eğer damarınıza basma niyetindelerse gerilmemek için duymazlıktan gelin. Elbette ki farklı görüşler tartışılabilir bunu bir zenginlik olarak görmek gerek ama bu tartışma laf atmaya, karşıt görüşü küçümsemeye, kendi görüşünü de dayatmaya çalışanlarla yapılamaz.
Siz de cevap veriyorsanız ya da gerildiğinizi hissediyorlarsa üstünüze gitmeye çalışmaları normal, aslında değil de böyle yapanlar var işte. Bu duruma gülün geçin, sinirlerinizi yıpratmalarına izin vermeyin. Konuyu değiştirin falan. Türkiye değişik görüşlerin ülkesi bunu kabul edip saygıyı elden bırakmamız gerek bence ama aynı zamanda çok da hararetli bir milletiz, nasıl olacak bilmiyorumyani özellikle yapıldığını düşünüyorum artık.
bu genç arkadaş kendisine destek buldu ve bunu değerlendiriyor.
yazık bu insanlara ya.
Siz de cevap veriyorsanız ya da gerildiğinizi hissediyorlarsa üstünüze gitmeye çalışmaları normal, aslında değil de böyle yapanlar var işte. Bu duruma gülün geçin, sinirlerinizi yıpratmalarına izin vermeyin. Konuyu değiştirin falan. Türkiye değişik görüşlerin ülkesi bunu kabul edip saygıyı elden bırakmamız gerek bence ama aynı zamanda çok da hararetli bir milletiz, nasıl olacak bilmiyorum
he he diyin geçin.bizim işyerindede böyle luzumsuzlar var.hatta sabah bayanlar çalışmasın evinde otursun dinen uygun deil diynler çıktı sustum.sizene günah benim alla allasiz olsanız tepki verir miydiniz, yoksa sessizliğinizi korur muydunuz ?
yani tepki veriyim ne düşündüğümü bilsinler ona göre davransınlar istiyorum.
Dediğimi anlayacaklar mı önce bunu düşünürdüm ben olsaydım. Anlamayacaklarını düşünüyorsam da kendimi anlatmak için hiç boşuna yorulmazdım.siz olsanız tepki verir miydiniz, yoksa sessizliğinizi korur muydunuz ?
yani tepki veriyim ne düşündüğümü bilsinler ona göre davransınlar istiyorum.
yok öyle bir insan değil. gerçekten yaşam şekillerimiz çok farklı.müdürünüzle normal şartlarda aranız nasıl? bu konu üzerinden size mobing yapıyor olabilirmi ?İşinizle ilgili bir açığınızı bulmayınca buna başvuracak basitlikte birimi?
canım hiç konuşmasam duymamış gibi yapsam bile benim yaşantım ortada yani. tipimden bile belli diyim size.
ister istemez de hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan.
yok öyle bir insan değil. gerçekten yaşam şekillerimiz çok farklı.