Kızlar şuan çok moralim bozuk 33 yaşındayım ve 2 senelik evliyim. 1,5 yıldır kuçağımı dolduracak bir bebek istiyoruz. Ama yok yok Bende miyom var sürekli Ankara da Zekai Tahir Burak hastanesine gidiyorum. Geçen sene doktor gebe kalmaz için biraz bekleyelim olmazsa ameliyat ederiz demişti. Ben bu yaza kadar bekleme taraftarıydım olmaz ise ameliyat olurum diye düşünüyordum. Geçen yaz adetim 2 ay geçikti. İlaç ile adet oldum. Doktorlar demedi ama ben acaba pco mu var diye düşünüyorum
Bu ay yine adetim gecikti. Umutlandım acaba dedim. Evde bir sürü test yaptım ama hep negatif.. Bugün özel bir hastaneye gittim kan tahlili verdim. Biraz önce dotoru aradım ama kalbim yerinden çıkacak gibiydi sanki Bir umut... Ama doktor sonuç negatif tarlusal verdi onu iç biran önce başla adetin 3. günü gel dedi.. Yine hüsran yine hüsran.. Bu durumda hemen ilaca başlasam mı yoksa biraz daha beklesem mi karar veremedim.. Ama şuan çooook moralim bozuk ((
Bu ay yine adetim gecikti. Umutlandım acaba dedim. Evde bir sürü test yaptım ama hep negatif.. Bugün özel bir hastaneye gittim kan tahlili verdim. Biraz önce dotoru aradım ama kalbim yerinden çıkacak gibiydi sanki Bir umut... Ama doktor sonuç negatif tarlusal verdi onu iç biran önce başla adetin 3. günü gel dedi.. Yine hüsran yine hüsran.. Bu durumda hemen ilaca başlasam mı yoksa biraz daha beklesem mi karar veremedim.. Ama şuan çooook moralim bozuk ((