• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine hüsran :(

sahrat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
2
0
86
Ankara
Kızlar şuan çok moralim bozuk :( 33 yaşındayım ve 2 senelik evliyim. 1,5 yıldır kuçağımı dolduracak bir bebek istiyoruz. Ama yok yok :( Bende miyom var sürekli Ankara da Zekai Tahir Burak hastanesine gidiyorum. Geçen sene doktor gebe kalmaz için biraz bekleyelim olmazsa ameliyat ederiz demişti. Ben bu yaza kadar bekleme taraftarıydım olmaz ise ameliyat olurum diye düşünüyordum. Geçen yaz adetim 2 ay geçikti. İlaç ile adet oldum. Doktorlar demedi ama ben acaba pco mu var diye düşünüyorum :(

Bu ay yine adetim gecikti. Umutlandım acaba dedim. Evde bir sürü test yaptım ama hep negatif.. Bugün özel bir hastaneye gittim kan tahlili verdim. Biraz önce dotoru aradım ama kalbim yerinden çıkacak gibiydi sanki :( Bir umut... Ama doktor sonuç negatif tarlusal verdi onu iç biran önce başla adetin 3. günü gel dedi.. Yine hüsran yine hüsran.. Bu durumda hemen ilaca başlasam mı yoksa biraz daha beklesem mi karar veremedim.. Ama şuan çooook moralim bozuk :(((

Ahh canimmm çok üzüldüm durumuna, adet düzensizliğin var sanirim ve hormonal.. demem o ki bi arkadasin tanidigi kadinin 7 sene çocuğu olmadi. Agnuscaston (hayit hapi) kullandi ve kullanır kullanmaz bebegi oldu düşünebiliyo musun? Durumu senin gibiydi ilaçsız adet olamıyordu, yumurtalıklari tembeldi. Belirli belirsiz ya catlardi ya catlamazdi... bende son 1 yıldır duzeniszlesti adetim ve o arkadasin tavsiyesi uzerine o ilaci arastirdim. Sende arastir mutlaka, google'a agnuscaston ile hamile kalanlar yaz. Ayri bi sayfada da hayıtın faydalarina bak. Hayit hapinin faydalarina bak.. kadinlik hormonlari salgiliyormus. Yumurtayi kalitelestiriyormus. Sivilceye, adet oncesi depresyona, meme agrisina, kiste karsi birebirmis.. kullan istersen eczanede 9 tl ben aldim basladim. Doktora gerek yok hic.. 3 ay kadar kullanıcam tabii kullanirken hamile kalirsam birakicamm umarim faydam dokunur allah sebeb eder

Back