Yine hüsran

Yalnız olunca dertler daha da büyüyor
Ailenizden birilerini çağırın yaniniza ya da siz gidin yanlarına
Umidinizi kesmeyin inşallah allahim kucaginizi boş birakmaz
Yeni geldim .Eşim 3 ay yoktu.ordaydim heray yaşıyorum bunu herkesin kendi işi var sabah başka biri oluyorum tek olunca eşim gelince belli etmiyorum buda çok zor insalalh rabbim nasip eder .

Kullandirir tabi..3 kere klomen denemişsin zaten..sürekli kontrole gitmen lazim ama takip edeceksin yumurtalarinin durumunu..bi ara ben de muştaydim..:)..ben de 5 6 ay adet olmuyordum..igne kullanip hemen kaldim..gonol f.
Burası çok küçükbir şehir özel hastane var.kadın dogum görmedim bile arastirmam lazım yada yakın bir yerede gidebilirim doktor için.

O kadar guzel bir evliliğim varki. Eşim dört dörtlük evimiz var esyalarim çok güzel.sorunumuz yok. Ve tek eksiğimiz bir melek. Bazen diyorum. Buda benim sinavimmi olacak.aceba rabbim vermicekmi.sonra diyorum rabbim büyük
Hayırlı bir evladınız olacak inşallah zamanı gelince.Lakin biraz daha sabır

Yeni geldim .Eşim 3 ay yoktu.ordaydim heray yaşıyorum bunu herkesin kendi işi var sabah başka biri oluyorum tek olunca eşim gelince belli etmiyorum buda çok zor insalalh rabbim nasip eder .
Biraz daha sabir inşallah

Demek sizin sinaviniz da bu
Rabbim illaki gözünüzü yaşlı koymaz inşallah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…