• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine hüsran galiba...

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
37
Adetime 5 gün var. Olacakmısim gibi karin ve bel agrisi ara ara kahverengi akıntı oluyor. Yine adet olacağım herhalde.. Her ay olacak mı bu sefer diye strese girmek cok zor. Allah bekleyen herkese sabir versin :(

Adetime 2 gün var bu sefer pembe kan geldi canim cok sıkıldı. Mide bulantilarim, halsizligim, ara ara sol yanimda batmalar bi umut bu sefer oldu dedim. Ama Yine adet olacagim galiba. Su stres den ne zaman kurtulacagim. :(

Adetime 2 gün var bu sefer pembe kan geldi canim cok sıkıldı. Mide bulantilarim, halsizligim, ara ara sol yanimda batmalar bi umut bu sefer oldu dedim. Ama Yine adet olacagim galiba. Su stres den ne zaman kurtulacagim. :KK43:
canım umutlanma ama belki yerleşme kanamasi .adet henüz olammaisin

Adetime 5 gün var. Olacakmısim gibi karin ve bel agrisi ara ara kahverengi akıntı oluyor. Yine adet olacağım herhalde.. Her ay olacak mı bu sefer diye strese girmek cok zor. Allah bekleyen herkese sabir versin :KK43:
Ben bu belirtilerle hamile kaldığımı öğrenmiştim. Boş umutlar yüklemek istemem ama ben olsam test yapardım ki zaten yapmıştım

Inşallah bebektir canım.Ama beklenti içinde olunca da belirtiler hissedilir.Allah gönlüne göre versin.

canım umutlanma ama belki yerleşme kanamasi .adet henüz olammaisin

Bende oyle düşünüyordum. Ama saglik ocagina gittim doktora bişey varmi die test yapmadi pek umutlanma dedi, pazartesi eger olmazsan gel dedi.

Ben bu belirtilerle hamile kaldığımı öğrenmiştim. Boş umutlar yüklemek istemem ama ben olsam test yapardım ki zaten yapmıştım
Surekli umutlanip test yapip hep husrana ugradigim icin busefer adet olmazsam yapayim diyorum,

Surekli umutlanip test yapip hep husrana ugradigim icin busefer adet olmazsam yapayim diyorum,
Siz bilirsiniz tabiki haklısınız. Bende çok yaşamıştım o hissi. En olmaz dediğim ay oldu. Oğlum 5,5 aylık şimdi. Hamile değilseniz bile umutsuzluğa kapılmayın. Zamanı gelince oluyor. Adetime 5 gün kala belim ağrıyor bir ağrı kesici alayım ama önce idrar testi yapayım dedim. Şeytan dürttü derler ya o misal. Pozitife bile inanamayıp gidip erken test aldım. Bir günde 3 test yaptım. Hatırladıkça garip oluyorum. İnşallah olmazsınız pozitifi görürsünüz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.

Siz bilirsiniz tabiki haklısınız. Bende çok yaşamıştım o hissi. En olmaz dediğim ay oldu. Oğlum 5,5 aylık şimdi. Hamile değilseniz bile umutsuzluğa kapılmayın. Zamanı gelince oluyor. Adetime 5 gün kala belim ağrıyor bir ağrı kesici alayım ama önce idrar testi yapayım dedim. Şeytan dürttü derler ya o misal. Pozitife bile inanamayıp gidip erken test aldım. Bir günde 3 test yaptım. Hatırladıkça garip oluyorum. İnşallah olmazsınız pozitifi görürsünüz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.

Allah bağışlasın. Cok teşekkür ederim. Yorumunuz iyi geldi bana. İns olmam bu ay burda artik bayram ederim herhalde:)

Bende oyle düşünüyordum. Ama saglik ocagina gittim doktora bişey varmi die test yapmadi pek umutlanma dedi, pazartesi eger olmazsan gel dedi.
çıkmayan candan umut kesilmez.bekleyip görelim.zor biliyorum ama hepimiz sen gibi beklemedeyiz

Back