- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım umutlanma ama belki yerleşme kanamasi .adet henüz olammaisinAdetime 2 gün var bu sefer pembe kan geldi canim cok sıkıldı. Mide bulantilarim, halsizligim, ara ara sol yanimda batmalar bi umut bu sefer oldu dedim. Ama Yine adet olacagim galiba. Su stres den ne zaman kurtulacagim.
Ben bu belirtilerle hamile kaldığımı öğrenmiştim. Boş umutlar yüklemek istemem ama ben olsam test yapardım ki zaten yapmıştımAdetime 5 gün var. Olacakmısim gibi karin ve bel agrisi ara ara kahverengi akıntı oluyor. Yine adet olacağım herhalde.. Her ay olacak mı bu sefer diye strese girmek cok zor. Allah bekleyen herkese sabir versin
canım umutlanma ama belki yerleşme kanamasi .adet henüz olammaisin
Surekli umutlanip test yapip hep husrana ugradigim icin busefer adet olmazsam yapayim diyorum,Ben bu belirtilerle hamile kaldığımı öğrenmiştim. Boş umutlar yüklemek istemem ama ben olsam test yapardım ki zaten yapmıştım
Amin teşekkür ederimInşallah bebektir canım.Ama beklenti içinde olunca da belirtiler hissedilir.Allah gönlüne göre versin.
Siz bilirsiniz tabiki haklısınız. Bende çok yaşamıştım o hissi. En olmaz dediğim ay oldu. Oğlum 5,5 aylık şimdi. Hamile değilseniz bile umutsuzluğa kapılmayın. Zamanı gelince oluyor. Adetime 5 gün kala belim ağrıyor bir ağrı kesici alayım ama önce idrar testi yapayım dedim. Şeytan dürttü derler ya o misal. Pozitife bile inanamayıp gidip erken test aldım. Bir günde 3 test yaptım. Hatırladıkça garip oluyorum. İnşallah olmazsınız pozitifi görürsünüz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.Surekli umutlanip test yapip hep husrana ugradigim icin busefer adet olmazsam yapayim diyorum,
Siz bilirsiniz tabiki haklısınız. Bende çok yaşamıştım o hissi. En olmaz dediğim ay oldu. Oğlum 5,5 aylık şimdi. Hamile değilseniz bile umutsuzluğa kapılmayın. Zamanı gelince oluyor. Adetime 5 gün kala belim ağrıyor bir ağrı kesici alayım ama önce idrar testi yapayım dedim. Şeytan dürttü derler ya o misal. Pozitife bile inanamayıp gidip erken test aldım. Bir günde 3 test yaptım. Hatırladıkça garip oluyorum. İnşallah olmazsınız pozitifi görürsünüz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
çıkmayan candan umut kesilmez.bekleyip görelim.zor biliyorum ama hepimiz sen gibi beklemedeyizBende oyle düşünüyordum. Ama saglik ocagina gittim doktora bişey varmi die test yapmadi pek umutlanma dedi, pazartesi eger olmazsan gel dedi.