- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallah ama daha olmadi ameliyat olali 8 ay oldu daha bisey yok . Biz de yarin asilama icin gidicez konsucaz artik ne yapilmasi gerekiyorsa basliycaz . Gittigimiz her yer bekleyin yasiniz genc (ben 24 esim 26 ) yipranirsiniz bu yolda diyip yolluuorlar :)Sende de sıkıntı yok inşallahh tez zamanda nasip olur cnm
Aynısı benim eşimde de var ama ileri derece değil dedi doktorlar iki ay sonra yıllık izinde ameliyat olucak.Canimm varikosel damat genislemesi kan akisi saglanmiyor spermlerin kalitesini ve sayisini dusuruyor . Sperm sicak ortami sevmez kan akisi saglanmadigi icin sicaklik artiyor spermleri öldürüyor. . Ilerlemesi durumunda kisirlik ortaya cikiyor .
Vallahh cnm 14 ay cok bi zaman değil ama sabır kalmıyo maalesef kendinize güveniyosanız aşılama yapın bizde düşünüyoz vallah bizim de yas 25 ikimizin de ..Insallah ama daha olmadi ameliyat olali 8 ay oldu daha bisey yok . Biz de yarin asilama icin gidicez konsucaz artik ne yapilmasi gerekiyorsa basliycaz . Gittigimiz her yer bekleyin yasiniz genc (ben 24 esim 26 ) yipranirsiniz bu yolda diyip yolluuorlar :)
Korkulacak bi ameliyat degil . Afedersiniz sol testisinde agri oluyordu bi de sicakti .ameliyattan sonra cok sukur agrisi da sicakligi da gecti . 3 ay sonra sperm testi verdik iki katina artmisto degerler . Ondan sonra hic bakmadıkAynısı benim eşimde de var ama ileri derece değil dedi doktorlar iki ay sonra yıllık izinde ameliyat olucak.sanırım bizim sebepte o . Ama aynı rahatsızlığı olup cocuk sahibi olan bir sürü arkadası var ..
Evett canm yarım saat sürüyo galiba izin alamadı yoksa taa subatta ameliyat olacaktı .. inşallahh bizde de iyi olur ameliyat sonucu .. hepimize birer kuzucukta nasip olur inşallahhKorkulacak bi ameliyat degil . Afedersiniz sol testisinde agri oluyordu bi de sicakti .ameliyattan sonra cok sukur agrisi da sicakligi da gecti . 3 ay sonra sperm testi verdik iki katina artmisto degerler . Ondan sonra hic bakmadık
Genc yasta anne baba olmak istiyoruz biz . Bekledikce bisey olmuyor en azindan bastan baslayalim hem yasimiz ilerlemeden .. gercekten artik hamile haberleri duyunca hamileleri gorunce kıskanıyorum onlari . Bebek olursa gikimi cikarmiycam diye kendime soz verdimVallahh cnm 14 ay cok bi zaman değil ama sabır kalmıyo maalesef kendinize güveniyosanız aşılama yapın bizde düşünüyoz vallah bizim de yas 25 ikimizin de ..
Insallahhhh insalllaaahhhhhhEvett canm yarım saat sürüyo galiba izin alamadı yoksa taa subatta ameliyat olacaktı .. inşallahh bizde de iyi olur ameliyat sonucu .. hepimize birer kuzucukta nasip olur inşallahh
Yaa zaten cevre insanı daha yıpratıyo yaa benim yakın arkadasım da hamile görümcem de ikisi de bzden sonra evlendi ama millette iş var. Yasınız gayet uygun anneliğe babalığa .. nasip olur inşallahhGenc yasta anne baba olmak istiyoruz biz . Bekledikce bisey olmuyor en azindan bastan baslayalim hem yasimiz ilerlemeden .. gercekten artik hamile haberleri duyunca hamileleri gorunce kıskanıyorum onlari . Bebek olursa gikimi cikarmiycam diye kendime soz verdim
Olur elbett cnm bize de nasip olurInsallahhhh insalllaaahhhhhhcook istiyotuuummmmm
O degil de kaynanam köye gitmisti . Ordan bi şarlatan hoca adinda birine gitmisti . Benim gelinimim cocugu olmuyor demisYaa zaten cevre insanı daha yıpratıyo yaa benim yakın arkadasım da hamile görümcem de ikisi de bzden sonra evlendi ama millette iş var. Yasınız gayet uygun anneliğe babalığa .. nasip olur inşallahh
Keske zamanini da bilebilsekOlur elbett cnm bize de nasip olur
Keske canımKeske zamanini da bilebilsek
Benceee vaaarrrrKızlar 16. Günüm test yaptım ve silik cıktı sizce var mıdır bişey
Ayy hadi inşallahh bide 14. Günde negatifti test .. allahh isteyen herkese nasip etsin inşallahhBenceee vaaarrrr
Hadi insalllaaaahhhhhhhhhh gozun aydin silik çıkması bile icinin kipir kipir olmasina neden oluyorAyy hadi inşallahh bide 14. Günde negatifti test .. allahh isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Öyle vallahh insan ağlamak istiyo tam 1 sene 4 ay olduHadi insalllaaaahhhhhhhhhh gozun aydin silik çıkması bile icinin kipir kipir olmasina neden oluyor
Asilama mi olmustunÖyle vallahh insan ağlamak istiyo tam 1 sene 4 ay oldurabbim herkese nasip etsin
Birbirimizi cok iyi anliyoruz .. yasayan bilir bu durumu .. bi de yapanlar da ay biz istemeden oldu demezler mibenim de 2 yıldır çocuğum olmuyo çok kötü bir sey çevrende herkesin olup da senin olmaması çok istemene rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?