yine hamıle bır kedı vakası daha

amannnnn sahiplendireceklrrinin tipine iyice bak...
gecen aylarda eskisehirde vuku bulan hadise hala aklimda.
zaman.zaman aklima geliyor.

o meseleyı bılmıyorum ama, kesın insancıkların hayvanlara yaptıgı şeylerdır. allah o tarz yaratıklardan hayvanları uzak tutsun.

selam arkadaşlar, geçen ramazan bayramında evıme bır kedi girmişti
ve hamıleymıs bılmıyordum. doğumuna 2-3 gün kala veterınerden öğrendım.
neyse, baktım ben bu nankör kediye :KK70: doğumunu yaptı, bebeklerını 2 ay buyuttum :) sonra sahıplendırdım.

azan kedı benım evımın yolunu buluyor... şimdi tekır cınsı bır kedı gelıyor kac gundur ve karnı resmen yerelrde
sanırım sürüyle doğuracak. bu sefer evıme almadım, bahçemde yasıyor. sütünü peynırını koydum oraya.
ara sıra gıdıyor koskoca demırlerden zıplayıp, pencere demırlerını falan aşıyor o derece yanı :KK70:
mecburen bahcede ona guzel bır yuva yapcam, salıncakta doğurursa iş fena olur :KK70: hıc normal bır kedı gelmıyor, hamıle olanlar evıme gelıyor .

öncekı cınstı ve sahıplendırmek kolay oldu, bunu bebekelrı nasıl sahıplendırcem bılmıyorum. yakınlarda olan barınaga da sahıpsız bır yavru bırakmıstım.. orada tanıyorlar benı. anneyı oraya versem dedım ama bilemiyorum ( doğumdan 2 ay sonra ) yavruları da net uzerınden sahıplendırırım.
valla bılmıyorum ne olacak, kedının karnı resmen yerlerde, feci bir sürü gelecek oradan :KK70: asla sokaga bırakamam.

Kedilerden cok korkarim ama cok severim. Ne guzel kediler bereketiyle gelip sizi buluyorlar.
cins onemli de o ufacik el kadar kediyi kim istemez.
Keske herkes sizin gibi sahip ciksa kediciklere.
Kolay gelsin. :KK66:

Kedilerden cok korkarim ama cok severim. Ne guzel kediler bereketiyle gelip sizi buluyorlar.
cins onemli de o ufacik el kadar kediyi kim istemez.
Keske herkes sizin gibi sahip ciksa kediciklere.
Kolay gelsin. :KK66:

aslında bende uzaktan severım kedılerı :KK9: ama o mınıcık bebeklerı yıyesım gelıyor. sanırım böyle gıderse hamıle olan eve dalacak :KK60: bu ıkıncı çünkü
ve ilkininde çok zararı dokundu bana:KK1:
saol :)

Canım sokakta besliceksen bebekler büyüyünce yavaş yavaş gidiyolar yani sahiplendirmene gerek yok gibi tabi almak isteyen olursa ne güzel olur :KK16:

Canım sokakta besliceksen bebekler büyüyünce yavaş yavaş gidiyolar yani sahiplendirmene gerek yok gibi tabi almak isteyen olursa ne güzel olur :KK16:

sokakta degıl, bahcemde :)
sokaga cıkmaları için aradan çok zaman gecmesı lazım. sankı her an doğurcakmıs gıbıme gelıyor :KK70: öyle buyuk bır karnı var kı :KK1:

neyse, baktım ben bu nankör kediye :KK70: doğumunu yaptı, bebeklerını 2 ay buyuttum :) sonra sahıplendırdım.

azan kedı benım evımın yolunu buluyor... şimdi tekır cınsı bır kedı gelıyor kac gundur ve karnı resmen yerelrde
sanırım sürüyle doğuracak. bu sefer evıme almadım, bahçemde yasıyor. sütünü peynırını koydum oraya.
ara sıra gıdıyor koskoca demırlerden zıplayıp, pencere demırlerını falan aşıyor o derece yanı :KK70:
mecburen bahcede ona guzel bır yuva yapcam, salıncakta doğurursa iş fena olur :KK70: hıc normal bır kedı gelmıyor, hamıle olanlar evıme gelıyor .

öncekı cınstı ve sahıplendırmek kolay oldu, bunu bebekelrı nasıl sahıplendırcem bılmıyorum. yakınlarda olan barınaga da sahıpsız bır yavru bırakmıstım.. orada tanıyorlar benı. anneyı oraya versem dedım ama bilemiyorum ( doğumdan 2 ay sonra ) yavruları da net uzerınden sahıplendırırım.
valla bılmıyorum ne olacak, kedının karnı resmen yerlerde, feci bir sürü gelecek oradan :KK70: asla sokaga bırakamam.

Günaydın Surrender ,

Sana güvenebileceklerini hissettikleri için geliyorlar. En savunmasız haliyle sığınmak , yardım istemek için seni seçmiş. Ne mutlu sana. Umarım bu kedicikte hayırlısıyla doğumunu yapar sonrasında yavruları ve anneyi sahiplenecek insanlar çıkar.

bahçede ona bakmaya çalış lütfen. bi arkadaşın dediği gibi doğumdan 1-2 ay sonra yavrular dağılıyorlar başka yerlere ya da ölüyorlar. geçen yaz bizim de balkona hamile bir kedi gelmişti. biz zaten kedi istediğimiz için aldık eve. 3 yavru doğurdu . biri 1 aylıkken,diğeri 2 aylıkken, en sonuncusu da 6 aylıkken öldüler nedenini bilmediğimiz biçimde. en son anneleri de dışarıya çıktığı bir gün bir daha gelmedi.

yani diyeceğim o ki ne olur bakmaya çalış evine almasan da bahçede...

Bekarken benim halimde böyleydi
Evimiz bahceliydi.simdi apattmanda oturuyorum
Dediğin gibi doğurcak kedi kapımda biterdi.her sene bebelerim olurdu
annem kıza4di.s3n bunları buraya topluyorsun diy3.eve alamazdim bahvese bakardim ama sokak kedisi olduğu icin sabah akşam yemek verirdim.orda butda dolanıp yine bahceye toplanirlardi.

Ben cins hayvan ayrimi yapmam
esim golden ķöpek alip gelmis.benim oglanda 1.5 yasindaydi.halilara iş3di, yatagimi arabadaki yerimi bile aldi.koltuklarimi parcaladi yine bişey d3medim
ama oglum 3lindeki gevreği, biiberonunu bile paylasinca yeter ama d3dim
anneme verdim.

Sokaktaki kocaman köpekleri bile kucaklamaya calisiyor benim akilli oglum :KK66:
Köp3k bile sasırip kaliyo4 :KK66:

Sen nasil guzel bir insansin sahiplendirme icin elimden geleni ben de yaparim.yazman yeterli canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın Surrender ,

Sana güvenebileceklerini hissettikleri için geliyorlar. En savunmasız haliyle sığınmak , yardım istemek için seni seçmiş. Ne mutlu sana. Umarım bu kedicikte hayırlısıyla doğumunu yapar sonrasında yavruları ve anneyi sahiplenecek insanlar çıkar.
inşallah :) belkıde 7 tane bebe olur :KK1:
bahçede ona bakmaya çalış lütfen. bi arkadaşın dediği gibi doğumdan 1-2 ay sonra yavrular dağılıyorlar başka yerlere ya da ölüyorlar. geçen yaz bizim de balkona hamile bir kedi gelmişti. biz zaten kedi istediğimiz için aldık eve. 3 yavru doğurdu . biri 1 aylıkken,diğeri 2 aylıkken, en sonuncusu da 6 aylıkken öldüler nedenini bilmediğimiz biçimde. en son anneleri de dışarıya çıktığı bir gün bir daha gelmedi.

yani diyeceğim o ki ne olur bakmaya çalış evine almasan da bahçede...
zaten bu halde bırakamam ki kediyi. mecburen ona bır yer lazım
eli kulağında yani
doğurdu doğuracak
Bekarken benim halimde böyleydi
Evimiz bahceliydi.simdi apattmanda oturuyorum
Dediğin gibi doğurcak kedi kapımda biterdi.her sene bebelerim olurdu
annem kıza4di.s3n bunları buraya topluyorsun diy3.eve alamazdim bahvese bakardim ama sokak kedisi olduğu icin sabah akşam yemek verirdim.orda butda dolanıp yine bahceye toplanirlardi.

Ben cins hayvan ayrimi yapmam
esim golden ķöpek alip gelmis.benim oglanda 1.5 yasindaydi.halilara iş3di, yatagimi arabadaki yerimi bile aldi.koltuklarimi parcaladi yine bişey d3medim
ama oglum 3lindeki gevreği, biiberonunu bile paylasinca yeter ama d3dim
anneme verdim.

Sokaktaki kocaman köpekleri bile kucaklamaya calisiyor benim akilli oglum :KK66:
Köp3k bile sasırip kaliyo4 :KK66:
gedi geldi. o demırlerı nasıl aşıyor hayreti
hemde o koca göbegıyle :KK1:

Sen nasil guzel bir insansin sahiplendirme icin elimden geleni ben de yaparim.yazman yeterli canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol canım :) ama böyle durumlarda bırakamıyorum işte.
hem bırakan ınsanın ınsanlıgından da şüphe duyarım. en azından dısarda bıle olsa ınsanların yuva yapması lazım hamıle bır kedıye.
sonucta o zavallı doğurmak ıcın kendıne bır yer arıyor.

Degerini bilin bence, hamile hayvanlar sizin guzel kalbinizi anlamislar, iyi bakilacaklarini bildikleri icin geliyorlar :KK34: Ne yapsinlar gidecek baska yerleri yok, sizin yerinizde olsam ben de sahip cikardim onlara.

ayrıca, çok korkak bır şey. bahçeye çıktıgım zaman mıyavlıyor, kaçmaya yeltenıyor ama kaçmıyor :KK1: kapının demırlıklerı de var, oradan mapıshanede gibi takılıyoruz. ben ona oradan seslenıyorum, o da mel mel bakıyor :KK60: ara sıra da mıyavlıyor :KK70:

Degerini bilin bence, hamile hayvanlar sizin guzel kalbinizi anlamislar, iyi bakilacaklarini bildikleri icin geliyorlar :KK34: Ne yapsinlar gidecek baska yerleri yok, sizin yerinizde olsam ben de sahip cikardim onlara.
çok korkak yalnız. bahçeye çıktıgım zaman kaçmaya calısıyor
ses tonumla sakınlestırmeye calısıyorum oldugu yerde kalıyor ve yıne mıyavlıyor :KK70: yanına yanastırmıyor :KK70:
o korkak
ben ondan korkak :KK60:

Son düzenleme:
saol canım :) ama böyle durumlarda bırakamıyorum işte.
hem bırakan ınsanın ınsanlıgından da şüphe duyarım. en azından dısarda bıle olsa ınsanların yuva yapması lazım hamıle bır kedıye.
sonucta o zavallı doğurmak ıcın kendıne bır yer arıyor.

Allah'ım inşallah senin gibi insanların sayısının çoğaldığını görürüm.Senin her dileğin isteğin gerçekleşir umarım :)

Bu sene bir sokak kedisi gardrobumda askidan düşen en sevdiğim elbisemin üstüne dogurdu:-D yafrulari çatıya tasidim anneyle beraber dve tabi elbisemle her hun sut cikardim anneye yemek cikardim. Şimdi sokaga indirdim aynn hergün yemege ve sute devam:-D 4 kuzucum var ama kimse almiyor:-( evede alamiorum annem rahatsiz. Benide cok seviorlar onlari nabcam bilemiorum.

Ooyy oyu.
Kiyamam onaa.
Bu mart gözüm hep minicik kedi aradi .
Ama göremedim hic ki minciriyim şöyle doya doya :KK50:

O hayvancagizlar size nasil guveniyor demek ki, iyi ki varsiniz:KK16:
Cins hayvan sacmaligi olmayan bir dolu kedi seven insan var, internet uzerinden sahiplendirebilirsiniz, benim hatta kedimin teki internetten siyah-beyaz cirkin bir sey :KK9:
En iyisi forumlara ilan vermek sanirim...Umarim guzel guzel sahiplenirler, hic olmadi, barinaga falan birakmayin, bir dolu kedi yavrularini sokakta bakip buyutuyor, biraz toparlaninca da dagilirlar zaten...

Son düzenleme:
X