• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine evham yaptım...

Melike353535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
77
25
3
30
Hanımlar geçen yine bi konu açmıştım.. Eşim görevde. En son ilişkim temmuzdaydi.. Ardından akıntı ve gelen kanamalarimdan suphelenmistim. Bir sürü idrar testi kan tahlili vs yapildi negatifti.. Iliski temmuzdaydi ekimin basinda vajinal ultrasondan bakildi o da negatifti. Geçenlerde albi test yaptim o sonradan silik cizgiler çıkardı.. Miratech yaptım erken gebelik testini hemde ama 2 3 gun arayla tamamen negatifti cikti... Adetime daha var, 28 kasımda oldum en son ama az önce ic camasirimda küçük bi leke gördüm.. Yine evham yaptım..... Ablalarım lütfen içimi biraz rahatlatir misiniz... Evet 6 ay geçti ama.. Bebegini 6 7 aylıkken öğrenen varmış:((( korkuyorum yine.. Siz de aralarda böyle lekelenmeler yaşıyor musunuz?????

Hanımlar geçen yine bi konu açmıştım.. Eşim görevde. En son ilişkim temmuzdaydi.. Ardından akıntı ve gelen kanamalarimdan suphelenmistim. Bir sürü idrar testi kan tahlili vs yapildi negatifti.. Iliski temmuzdaydi ekimin basinda vajinal ultrasondan bakildi o da negatifti. Geçenlerde albi test yaptim o sonradan silik cizgiler çıkardı.. Miratech yaptım erken gebelik testini hemde ama 2 3 gun arayla tamamen negatifti cikti... Adetime daha var, 28 kasımda oldum en son ama az önce ic camasirimda küçük bi leke gördüm.. Yine evham yaptım..... Ablalarım lütfen içimi biraz rahatlatir misiniz... Evet 6 ay geçti ama.. Bebegini 6 7 aylıkken öğrenen varmış:KK43:(( korkuyorum yine.. Siz de aralarda böyle lekelenmeler yaşıyor musunuz?????
Ablacım bir sakin, rahatlamaya ihtiyacın var. Negatifmis iste.
Evet ben de sık sık lekelenme yaşarım. Hamilelik haricinde lekelenmelerin pek cok sebebi var...

Hanımlar geçen yine bi konu açmıştım.. Eşim görevde. En son ilişkim temmuzdaydi.. Ardından akıntı ve gelen kanamalarimdan suphelenmistim. Bir sürü idrar testi kan tahlili vs yapildi negatifti.. Iliski temmuzdaydi ekimin basinda vajinal ultrasondan bakildi o da negatifti. Geçenlerde albi test yaptim o sonradan silik cizgiler çıkardı.. Miratech yaptım erken gebelik testini hemde ama 2 3 gun arayla tamamen negatifti cikti... Adetime daha var, 28 kasımda oldum en son ama az önce ic camasirimda küçük bi leke gördüm.. Yine evham yaptım..... Ablalarım lütfen içimi biraz rahatlatir misiniz... Evet 6 ay geçti ama.. Bebegini 6 7 aylıkken öğrenen varmış:KK43:(( korkuyorum yine.. Siz de aralarda böyle lekelenmeler yaşıyor musunuz?????
İçiniz rahat etmiyosa ultrasonla muayne olun

doktora gidip 6-7 ayda öğrenen yoktur.

Neden ikna olmuyorsunuz ki?
Şuan hamileli kalmaktan deli gibi korkuyorum... Anne olmayı cok istiyorum ama eşim de yanımdayken.. O zor süreci eşimle birlikte geçirmeliyim cevremde cok ornek var ve gerçekten çok zor... Bu yüzden herşeyden nem kapıyorum abla.. Umarim yoktur öyle birşey.. kabus gibi birşeye dönüştü benim için...:(

Konuyu doğru mu anladim temmuzda ilişki yaşadınız şu an aralık ayındayız ve hamile olabilir miyim diye mi soruyorsunuz
Evet.. ama o son ilişkiden sonra her ay gelen kanamalarım normal degil gibiydi.. Ya cok az yada cok fazla. Bazen agrili bazen hic agrisiz.. Bu yüzden cok fazla test tahlil yaptirdim..

Evet.. ama o son ilişkiden sonra her ay gelen kanamalarım normal degil gibiydi.. Ya cok az yada cok fazla. Bazen agrili bazen hic agrisiz.. Bu yüzden cok fazla test tahlil yaptirdim..
İlk zaman beta çıkıyor ama sonra kanda yok oluyor yani teste çıkmayabilir 🤣🤣🤣🤣 sen git ultrasona gir cinsiyette çıkar varsa ona göre alışveriş yap oldu mu?

İlk zaman beta çıkıyor ama sonra kanda yok oluyor yani teste çıkmayabilir 🤣🤣🤣🤣 sen git ultrasona gir cinsiyette çıkar varsa ona göre alışveriş yap oldu mu?
Birşeyler gerçekten korkutuyor ki derdimi buraya açmışım.. Siz de istediğiniz gibi eglenebilirsiniz....

Back