- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- Konu Sahibi Browni_intense
Evleneli 2 ay oldu aslında sorunumuz yoktu. Eşim bana yardımcı ben gelmeden yemeği hazırlayıp evi toplayan biri. Gezdirmeyi seven bensiz bir yere gitmeyen biri. Ailesi her şeye yardımcı olurlar. Buraya kadar sorun yok ama eve yıllık 10 bine tutulmuştu. Ama onların tarafından gelenler ev geniş güzelmiş ama o paraya etmez diyorlar. Ana caddeye uzaklığı 6-7 dk anca sürüyor. Bu sıcaklarda hiç sorun yaşamadık önü arkası bahçe, ön tarafında park var kapalı değil bulunduğu konumda gayet düzdün bir yerde tek sorun 1 kat ve balkonu enginmiş onlara göre. Böcek girerler dedi bu zamana kadar karınca bile girmedi. Sadece balkonda var içeri girmiyorlar. Onların tek derdi benim ilçeye gitmem. Tamam ordaki ev yeni yapı ve daha ucuz ama iş yerime 1 saat uzaklığı var ve yürüme mesafesi fazla 20 dk gibi bir yürüme mesafesi var. Orada köy hayatı yaşanıyor. Tamam köy hayatı iyi ama her şey uzakta . sadece belli başlı yerler var. Eşimin işi ilçe de ve okullar açılınca başlayacak. Otobüsler bana ücretsiz yol parası vermeyiz rahat edersin diyor ama ben hiç rahat edeceğimi sanmıyorum. Birazda akrabaları kafasını karıştırıyor. Bayramda ziyarete gittik amcası burdan niye tutmadınız sizin için daha iyi olurdu diyor. tabi bir saat yolu kendi çekmeyeceği için konuşması kolay geliyor.