yine çizgi belirdi

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.671
kızlar anlamadım ben bu işi yaaa bugün yine test yaptım sabah idrarıyla hemen belirmedi ama 1 saat içinde belirdi.fakat 2 gün önce yaptığım teststten daha belirgin.birde şöyle bişi var adette görüyorum ne yapacam yaa iyice kafam karıştı allak bullak oldum iyice.acaba yine mi üstüne görüyorum.ve acaba yine mi düşük yapacağım inşallah yapmam yaaa.anlamadım hamişsem neden adet görüyorum.öncekinde adet olmuştum tamam ama 1 hafta sonra düşüğüm başlamıştı.sizce şimdi adetimin bitmesinimi bekliyim yoksa yarın kan tahlilimi yaptırayım ay o kadar karışık bi durumki karar veremiyorum ne yapacağıma...:bbo::uhm:

canım bence bir an önce dr git ve kan testi yaptır belki ..dr bi çare bulur ilaç filan veriri gebelik varsa ve kanamn durur...inşallah herşey yoluna girer ve hamiş haberini verirsin bize...

sevgiyle kal...

canım bence yapman gereken ilk iş bir dr. kontrolüne gitmen
hemde hiç vakit kaybetmeden
bhcg gebelik olduğunda yada gebelik tedavisi için kullanılan ilaçlardan sonra artabiliyor
bunun dışında testte görünmemesi lazım
üstüne görüyor olabilirsin
biz ne dersek sdiyelim doğrusunu dr.lar bilir canım
iyi haberlerini bekliyoruz

canım öncelikle kan testini yaptır adetini falan beklemeden.sonucuna göre doktora gidersin

bedefcim bence kanda bir gebelik testi baktır......
insallah hamiş kalırsın canım.....

bedef sabah ilk işin doktoruna gitmek olsun canım ..ihmale gelmez bir baktır

teşekkür ederim kıslar ama burdan nasıl vasıta bulup ilçeye nasıl gideceğimi bilmiyorum bizim kaldığımız yer bi tatil köyü henüz sezon açılmadığı için vasıta bulmak kolay olmuyo bizim kendi arabamızda serviste.eşimde işi dolasıyla hergün sabah 6.30 izmite gidiyo.yani anlayacağın durum biraz vahim ulaşım açısından yani.bende biran önce gitmek istiyorum ama inşallah yarın erkenden gidebilirim.ki sabah kan alıyorlar öğleden sonra 3te sonuçlar çıkıyo.bi başka sorun burda sadece devlet hastanesi olduğu içinde ultrason felan hemen olmuyo anlayacağınız berbat biryer .inşallah hamişimdir ve bebeğim sıkı sıkı tutunur bana.şu durum aslında hamiş olmak iyi bişi değil çünkü yine resmen adet görüyorum ve sancımda vardı çok.ama adetim öyle düşük yapıyor gibi çok gelmiyo normal adetimi görüyorum.çizgi yine öyle çok çok belirgin değil ama sonuçta çizgi var hadi biri yanılttı diyeyim 2 gün sonra yaptığımdamı yanılttı.dua edin nolur herşeyin hayırlısı olsun.

AÇIKÇASI ŞUAN ŞU DURUMDA HAMİŞ OLMAKTAN BİRAZ TEDİRGİNİM YİNE DÜŞÜK YAPIYORSAM DİYE ÇOK KÖTÜ Bİ DURUMİNŞALLAH DEĞİLİMDİR...

canım benim inşallah bebişin varsa sana sıkı sıkı tutunur eğer doğacağı bu dünyaya geleceği varsa herşeye rağmen seni bırakmayacaktır... ama hiç ihmal etme derim hemen hastaneye git en kötüsü bile olsa onlar sana yardımcı olur hayırlısı olsun senin iça.s.in.

bedefcim aklina kotu seyler getirme canim hayirlisi neyse o olsun hakkinda.bence testin 1 saat sonra cikmasi ilginc ayni marka testmi yapiyorsun cnm belki aldigin marka test hatali olabilir baska marka bir test yap onu dene canim bence yine aynisi cikarsa mutlaka doktora gorun allah yardimcin olsun bitanem

canım bencede dr a görün derimm..eğer hamişsen inş bebeğin sıkı sıkı tutunur. diilsende en azından öğrenmiş olursun için rahat eder.. hakkında hayırlısı canım..

valla canım ben onu bunu bilmem ben tama 17 aydır test yapıyorum ne 1 saat sonra nede ertesi gün bile çift çizgiyi görmedim sen çift çizgi çıktı diyosun bencede hemen bi dr görünmelisin insallah meleğin sağlıkla gelmistir sana canım

canım sakın ihmal etme hemen kalk bir dr git ve kan testi yaptır. inşallah iyi sonuçlarını duyarız canım

teşekkür ederim kıslar ama burdan nasıl vasıta bulup ilçeye nasıl gideceğimi bilmiyorum bizim kaldığımız yer bi tatil köyü henüz sezon açılmadığı için vasıta bulmak kolay olmuyo bizim kendi arabamızda serviste.eşimde işi dolasıyla hergün sabah 6.30 izmite gidiyo.yani anlayacağın durum biraz vahim ulaşım açısından yani.bende biran önce gitmek istiyorum ama inşallah yarın erkenden gidebilirim.ki sabah kan alıyorlar öğleden sonra 3te sonuçlar çıkıyo.bi başka sorun burda sadece devlet hastanesi olduğu içinde ultrason felan hemen olmuyo anlayacağınız berbat biryer .inşallah hamişimdir ve bebeğim sıkı sıkı tutunur bana.şu durum aslında hamiş olmak iyi bişi değil çünkü yine resmen adet görüyorum ve sancımda vardı çok.ama adetim öyle düşük yapıyor gibi çok gelmiyo normal adetimi görüyorum.çizgi yine öyle çok çok belirgin değil ama sonuçta çizgi var hadi biri yanılttı diyeyim 2 gün sonra yaptığımdamı yanılttı.dua edin nolur herşeyin hayırlısı olsun.

AÇIKÇASI ŞUAN ŞU DURUMDA HAMİŞ OLMAKTAN BİRAZ TEDİRGİNİM YİNE DÜŞÜK YAPIYORSAM DİYE ÇOK KÖTÜ Bİ DURUMİNŞALLAH DEĞİLİMDİR...[/QUOT

CANIM YA ÖNCELİKLE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN AMA MADEM DÜŞÜK YAPIYORUM DİYEDE ŞÜPHELENİYORSAN DR.A GİDENE KADAR YAT DİNLEN DERİM FAZLA HAREKETTEN KAÇIN TEDBİR SENDEN TAKDİR ALLAHTAN

kızlar inanabiliyomunuz varmı böyle bişi.dra gittim yani dvlet hastanesine kanda gebeliğe geçici bi süre bakamıyorlarmış yuh diyorum yani yaaaaa bişiler oluyo ama artık ne olursa olsun valla zamana bırakacağım kızlar sakın kızmayın bana ama işte hep aksilik hep aksilik

BEN NAPAYIM

kızlar anlamadım ben bu işi yaaa bugün yine test yaptım sabah idrarıyla hemen belirmedi ama 1 saat içinde belirdi.

canim bir saatte ikinci cizgi cikti ise o cizgiye inanmamalisin orda ilk 10 dk icinde cikan sonuc onemlidir unutma..

canim bir saatte ikinci cizgi cikti ise o cizgiye inanmamalisin orda ilk 10 dk icinde cikan sonuc onemlidir unutma..

canım evet bende inanmak istemiyorum ama 2 gün önce yaptığım testte 10dk sonra belirmişti çizgi onada mı inanmiim
ama gerçekten inanmak istemiyorum tekrar düşük olmasından biraz tedirginim ondada adetimi görmüştüm şimdide görüyorum eğer adetim biterse testi tekrarlicam e 3.de de yanlış çıkmaz heralde inşallah çıkmaz düşük yapmaktansa adet olmayı tercih eerim yani...

canım benim bayan doktoru arkadasım progestanı onerdi. zararı yokmus. ben sıkıntılarımı anlattım. dedi ki iste yumurtlamadan sonra 16-25. gunler arası 2 tane ic bırak dedi. hamile kalırsan da gunde 3 tane ic dedi. bir zararı yok cocugun tutunmasını saglar dedi.

bir arastır bakaım. doktorunu ara en azından.

canım evet bende inanmak istemiyorum ama 2 gün önce yaptığım testte 10dk sonra belirmişti çizgi onada mı inanmiim
ama gerçekten inanmak istemiyorum tekrar düşük olmasından biraz tedirginim ondada adetimi görmüştüm şimdide görüyorum eğer adetim biterse testi tekrarlicam e 3.de de yanlış çıkmaz heralde inşallah çıkmaz düşük yapmaktansa adet olmayı tercih eerim yani...

canım yanılmıyorsam adet görüyorum gibi okudum.adetin gectimi yoksa gununde mi oldun da testleten pozitif çıkıyor.

canım benim bayan doktoru arkadasım progestanı onerdi. zararı yokmus. ben sıkıntılarımı anlattım. dedi ki iste yumurtlamadan sonra 16-25. gunler arası 2 tane ic bırak dedi. hamile kalırsan da gunde 3 tane ic dedi. bir zararı yok cocugun tutunmasını saglar dedi.

bir arastır bakaım. doktorunu ara en azından.

canım bende zaten progestan var evde düşük yaptığım ay dr vermişti kanamam başlar başlamaz değildizamanında verseydi belkide düşürmeyecektim şimdide düşük değilde adet görüyorsam adetimide keser öyle değilmi canım aslında evde var dolapta duruyo

X