teşekkür ederim kıslar ama burdan nasıl vasıta bulup ilçeye nasıl gideceğimi bilmiyorum bizim kaldığımız yer bi tatil köyü henüz sezon açılmadığı için vasıta bulmak kolay olmuyo bizim kendi arabamızda serviste.eşimde işi dolasıyla hergün sabah 6.30 izmite gidiyo.yani anlayacağın durum biraz vahim ulaşım açısından yani.bende biran önce gitmek istiyorum ama inşallah yarın erkenden gidebilirim.ki sabah kan alıyorlar öğleden sonra 3te sonuçlar çıkıyo.bi başka sorun burda sadece devlet hastanesi olduğu içinde ultrason felan hemen olmuyo anlayacağınız berbat biryer .inşallah hamişimdir ve bebeğim sıkı sıkı tutunur bana.şu durum aslında hamiş olmak iyi bişi değil çünkü yine resmen adet görüyorum ve sancımda vardı çok.ama adetim öyle düşük yapıyor gibi çok gelmiyo normal adetimi görüyorum.çizgi yine öyle çok çok belirgin değil ama sonuçta çizgi var hadi biri yanılttı diyeyim 2 gün sonra yaptığımdamı yanılttı.dua edin nolur herşeyin hayırlısı olsun.
AÇIKÇASI ŞUAN ŞU DURUMDA HAMİŞ OLMAKTAN BİRAZ TEDİRGİNİM YİNE DÜŞÜK YAPIYORSAM DİYE ÇOK KÖTÜ Bİ DURUMİNŞALLAH DEĞİLİMDİR...[/QUOT
CANIM YA ÖNCELİKLE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN AMA MADEM DÜŞÜK YAPIYORUM DİYEDE ŞÜPHELENİYORSAN DR.A GİDENE KADAR YAT DİNLEN DERİM FAZLA HAREKETTEN KAÇIN TEDBİR SENDEN TAKDİR ALLAHTAN