- 18 Temmuz 2022
- 3.621
- 44
- 53
Selam arkadaşlar!içim yine dolu.yazdığım gibi 10 kişili evde yaşıyorum.eltim yakında doğum yaptı.benim dramım başladı.çocuklarım 2 gün evde kalıyorlar cumartesi ve pazar.diğer günleri kreşte oluyorlar sabah 8’den akşam7’e kadar.evde olduklarında hep giderler şunun odasına.ben de arkalarıyca gidiyorum onları odadan çıkarıyorum.mazallah bir şey yaparlar yeni doğulmuş bebeğe,sonuçta kendileri de çocuk,anlamıyorlar.inanın şu durum beni ziyadesiyle delirtiyor.delirip çocuklarıma bağırıyorum boğazım yırtılıyor bağırmaktan.demin odamda müzik açmış yıkanmışlarsa ütü yapıyordum.kv hazretleri benimle konuşmadığı için gidip kızıma (6 yaş)demişki git,odanın kapısını kapat,bebekler uyuyor.kızım da gelip bana söyledi.kapıyı çarptım kapatdım.yahu bana çok mu lazım elalemin uyumuş çocuklarının derdini çekmek?!benim çocuklarım uyuduğunda dışarıda düğün bayram oluyor.onu söylemez kv cadısı.ben de çocuklarımı alıp dışarı çıktım 3 saat aşağıda kaldık sonra yine geldik şu kasvet eve.içeri girer girmez oğlum ağlamağa başladı(4 yaş).kv yine:”sakin ol çocuk uyuyor”söyleyerek beni yine delirtdi.arkadaşlar ben ne yapsam?!ben mi demişim şu kadar insanı aynı eve sokun?!onlar kendi keyiflerini yapmakta sinir hastası olan ben oluyorum.yazın aşağıda fazla kalırdık sonuçta yazdı.ama şimdi sonbahar ,havalar soğumuş,geceler uzanmış.eve geliyorum “sakin,çocuklar uyuyor”dışarısı da soğuk.eşim denilen herif için de bir farketmiyor ölünce kalır şu insanlarla.2 telefon kullanıyor.oma dediğimde “bana da telefon alsana,telefonsuz niye yaşıyorum ben?!”dediğimde,”teleofn benim iş telefonum onunla para kazanıyorum”diyor.bu arada telefonum olduğunu bilmiyor da o yüzden böyle oyun oynarım ona