şimdi kızlar bunlar benm başıma ilk defa geldiği için ve bunları konuşçak kimsem olmadığı için sizlerden yardım istiyorum fikir istiyorum..
ben ilk adetimi 8 agustosta gordum sonra dier adetime kadar bırlıkte olduk adetime 13 gün filan kala beta testi yaptırdım tabı 0,49 cıktı.. ogun doktora gıttım.. muayene ettı ve yumurtladıgımı soledı.. 4 gun ılıskı onerdı.. 5.gun adet oldum (3 eylul ) ama dıer adetlerıme gore daha azdı.. 3gun surdu bıttı. genelde 4 gun surer.. bu arada ben NEO penotran fitil de kullandım 2 gün.. bugun ve dun gecede bıkac damla pembe lekeler olyor .. ve kasık batmalarım oluyor.. sizce durum ne olabılır ? başına böyle bişey gelen varmı ? geç döllenme olmuş olabılırmı yanı gebelık olabılırmı ? (((
adet olupta döllenmem olmadı hiç ama genelde geç döllenme oluyordu benim birkaç defa öyle olup farketmeyip gecikmiştir deyip um ursamadığım zamanlarda kaybettiğim bebişlerim oldu. adet olup hamile olan kişilerde oluyor belkide sen öylesindir kan testi ver onda çıkar hamile değilsen bile sebebini bilir ona göre tedbir alırsın.
adet olupta döllenmem olmadı hiç ama genelde geç döllenme oluyordu benim birkaç defa öyle olup farketmeyip gecikmiştir deyip um ursamadığım zamanlarda kaybettiğim bebişlerim oldu. adet olup hamile olan kişilerde oluyor belkide sen öylesindir kan testi ver onda çıkar hamile değilsen bile sebebini bilir ona göre tedbir alırsın.
yani kan testi yaptırsam cıkarmı ? yada idrar testimi yaptırsam ? o pembe lekelenmeler fitilden olabılırmı ? yani sağ kasıqıma batma oluyor bacagıma kadar hissediyorum düşünmekten uyuyamıyorm