• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben yine testim kızlar yardım 🥰🥰🥰

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
158
Bat karışık adet döngüm değişti hesaplayamadım bilmiyorum ama testte sanki gölge var gibi gibi mi 🙄🙄🙄

Eklentiler

• 976CDD5D-9AD3-4286-93A8-B60EDDA090A0.jpeg
    976CDD5D-9AD3-4286-93A8-B60EDDA090A0.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 123
Alttan ışık tutunca çizgi görüyorum ama böylede görülüp görülmediğini merak ettiğimden paylaştım hayırlısı kuzum ya 🙏🤲
O ikinci cizginin yeri sanki biraz boşluk gibi oluyo ben de negatif olduğunu bildiğim halde bi test yapmıştım ama gorüyodum. Goz gormek isteyince beyin oyun oynayabiliyor. Insallah tez vakitte gelir bebisiniz size. :emir_bebek:

O ikinci cizginin yeri sanki biraz boşluk gibi oluyo ben de negatif olduğunu bildiğim halde bi test yapmıştım ama gorüyodum. Goz gormek isteyince beyin oyun oynayabiliyor. Insallah tez vakitte gelir bebisiniz size. :emir_bebek:
Amin kuzum ya inşallah sağlıklısını verdin rabbim uzun ömürlüsünü inşallah bu sefer 🤲🙏

Eğer çok takıntı yaptıysan yapma akışına bırak inan o zaman olacaktır.. Ne hikmetse stres vb. Durumlar yüzünden olmuyor .. 😒😒
Kuzum kolay hamile kalıyorum fakat ilerlemiyor 8 düşüğüm oldu tıpta açıkması ve yapılabilecek birşey yok denildi bakalım bekleyip göreceğiz HERŞEY TABİ Kİ RABBİMDEN NEYLERSE GÜZEL EYLER ❣️🙏

Kuzum kolay hamile kalıyorum fakat ilerlemiyor 8 düşüğüm oldu tıpta açıkması ve yapılabilecek birşey yok denildi bakalım bekleyip göreceğiz HERŞEY TABİ Kİ RABBİMDEN NEYLERSE GÜZEL EYLER ❣🙏
Benim öyle bir tanıdğım vardı.. Defalarca hamile kalıp.ya düşükle ya kalbinin durmasıyla sonuçlandı ne yazık ki.. En son doktorlar iyice ele alda hamileliği sürekli gözetim altında geçti.. Kesinlikle hareket etmesi bile yasaktı.. Öyle öyle prematüre ama danya tatlısı çocukları oldu.. Doktorunu iyi seç ve hamile kalınca yerinden birtek tuvalete gitmek için kalk diyebilirim.. Rabbim nasip.eder inşaALLAH evladını kucağına almayı 🤲🤲🤲🥰🥰

Benim öyle bir tanıdğım vardı.. Defalarca hamile kalıp.ya düşükle ya kalbinin durmasıyla sonuçlandı ne yazık ki.. En son doktorlar iyice ele alda hamileliği sürekli gözetim altında geçti.. Kesinlikle hareket etmesi bile yasaktı.. Öyle öyle prematüre ama danya tatlısı çocukları oldu.. Doktorunu iyi seç ve hamile kalınca yerinden birtek tuvalete gitmek için kalk diyebilirim.. Rabbim nasip.eder inşaALLAH evladını kucağına almayı 🤲🤲🤲🥰🥰
Amin kuzum böyle güzel mutlu sonlar duymak nasıl Umut oluyor bana bir bilsen inşallah 🙏🙏❣️😘

İşte onu bilmiyorum canım ilaçla söktürdüm bat tarihi uçtu gitti bu ay çok karışık bir süreç atlattım
kız o zaman hiç düşünme vallahi bak akışına bırak gitsin belki de bu karmaşa o yüzdendir bilemeyiz 🤷‍♀️ seni ara ara görüyorum çok emek veriyorsun Allah sana hayırlısıyla bi evlat nasip etsin canım 🤲🏻🌷

kız o zaman hiç düşünme vallahi bak akışına bırak gitsin belki de bu karmaşa o yüzdendir bilemeyiz 🤷‍♀️ seni ara ara görüyorum çok emek veriyorsun Allah sana hayırlısıyla bi evlat nasip etsin canım 🤲🏻🌷
Amin canım amin 🙏 inşallah 🤲 güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim ve o güzel yüreğinden öpüyorum ❣️😘

Kuzum kolay hamile kalıyorum fakat ilerlemiyor 8 düşüğüm oldu tıpta açıkması ve yapılabilecek birşey yok denildi bakalım bekleyip göreceğiz HERŞEY TABİ Kİ RABBİMDEN NEYLERSE GÜZEL EYLER ❣🙏
Canım benim yanlış anlamazsan kendini okutun mu eğer okutmadoysan bir hoca bulup okut benim böyle birkaç tane akrabam vardı en yakını yengemin kız kardeşiydi sebepsiz 4 tane düşük yaptı 5.ye hamile kaldığında kendini okutmuştu bebeğin kalbi durmuştu doktor bebeği alakım diyor kürtaja giriyor ultrasonda bebeği görüyorlar ama bebeğe aletlerle hiçbirşekilde ulaşamıyorlar ve alamıyorlar doktor ilaçlar veriyor bu ilaçları iç 2 hafta ya kalmaz düşük yaparsın diyor yengemi kardeşi o ilaçları da içiyor 2 hafta sonra gidiyorlar bebeğin kalp atışı var bebek hareket ediyor sübhanallah şimdi ise 10 yaşında gayet sağlıklı bir kız çocuğu rabbim ol derse her şey olur rabbim gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat versin sana da tüm isteyenlere de ve bana da araştırmak istersen sübyan yeli diye geçiyor bu okumanın adı iyi bir hoca bulmak lazım

Back