Yine Ben Yine Bir Kutu Kaplama Sanatı :P

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
evet yine benn..kutu kaplamayı neden bu kdr seviyorum bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
şimdi bu kutu çikolata kutusu oluyor.çöpe gitcekti atmıyım dedim plastikten güzelim kutuu sonracıma üstündeki de fincan takımının içinden çıkan saten kumaş :jeyyar:
silikonla yapıştırdım
ikisi de çöpe gidecekti.böyle değerlendirdim..üstüne de kalan kumaştan gül yaptım
o kdr kutu yaptın içine ne koycan dersenizz ben de onu düşünüyorum :)
ne koysam kiilaelaelaelaelae

hahahahahaha allah iyi gün versin kız el emeği çok güzel yapmışsın da içine ne koyacağını tasarlamamışsın alemsin beni çok güldürdün

incin falan varsa özel bir takı setin onları koyabilirsin ,ya da çok değer verdiğin bir kaç fotoğrafını
ya da sigaralık gibi kullan salonda gelen misafirine ikram ederken değişik olur

incin falan varsa özel bir takı setin onları koyabilirsin ,ya da çok değer verdiğin bir kaç fotoğrafını
ya da sigaralık gibi kullan salonda gelen misafirine ikram ederken değişik olur

sigaraya hayırrr alkisalkisalkis da foto işi çok iyi fikir bence tşk ederimm
begenmene sevindimmma.s

çok guzel olmuş canım, ellerine emeğine sağlık
gule gule kullan a.s.

ellerinize sağlık......banada lazım böyle kutularda yapamıyorumkaydirigubbakcemile3

eline sağlık ben de böyle kutuları atmıyorum birisine hediye verirken uygun kutuların içine koyuyorum şık bir paket oluyor ne yapacağım bilmiyorum demişsinya belki fikir olur diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…