Yine ben gecmeyen korkum ve ofis histereskopi

Araştırma hastanesi ama özel polikliniklerde
Birsey daha sormak istiyorum benim doktorum once histereskopi sonra laparoskopi ile ameliyatini yapicam dedi ameliyat olmak istiyosan pazartesi gel demisti o an soramadim ama acaba bayiltip once bakip sonra ameliyatami alacaklar yani size oylemi yaptilar

Zaten ameliyat etmek için bayiltiyorlar. Yoksa öylesine narkoz asla verilmez

Merhaba acaba nerde ve kime yaptırdınız işlemi ?

İstinye Üniversitesi Liv Hospital'da Meryem Gökkaya Uçarer'e ameliyat oldum.
Çok teşekkür ediyorum. Bende yarım perde var iki kimyasal gebelik yaşadım üçüncü değerleri güzel arttı ama o da kanamam başladı sanırım bunu da kaybedicem. Artık bir an önce çare arıyorum Doktorunuzdan memnun kaldıysanız ben de gideceğim

Çok geçmiş olsun, doktorumdan memnun kaldım evet benim operasyon sebebim de polipti. Allah tez vakitte şifanızı versin inşallah

Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun acaba İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kimdi ? Ben de bu operasyonu olacağım da doktor arayışındayım

Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun acaba İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kimdi ? Ben de bu operasyonu olacağım da doktor arayışındayım
Merhaba, teşekkür ederim. Ben İstinye Üniversitesi Liv Hospital'da Meryem Gökkaya Uçarer'de operasyon geçirdim. Ama kendisi şu an hastaneden ayrıldı klinik açtı. Bence doktor konusunda çok seçici olmanıza gerek yok basit bir işlem, ertelememenizi tavsiye ederim.

Çpk teşekkürler ben maalesef beş gün önce kürtaj oldum o sebepten biraz beklemem gerekiyormuş Rahmin toplaması için. Çok teşekkür ediyorum

Çpk teşekkürler ben maalesef beş gün önce kürtaj oldum o sebepten biraz beklemem gerekiyormuş Rahmin toplaması için. Çok teşekkür ediyorum
Çok geçmiş olsun size de, üzülmeyin her şeyde bir hayır vardır mutlaka. İnşallah en kısa zamanda tekrar gebelik olup sağlıkla ilerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…