Yine ben gecmeyen korkum ve ofis histereskopi

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar konu acmistim ofis histereskopi yaptiracagim devlet hastanesinde diye ama hala korkumu yenemedim doktor soyle bir bakip cikacak yani ameliyati laporoskopi ile olacagim cunki,bi kac yere sordum ozelde pahali sizlerin bildiginiz istanbul avrupa yakasinda bu islemi yapan ve uygun fiyatli olan hastane varmidir ??bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim simdiden tesekkurler

Korkmayın çok basit bir işlem devlet hastanesinde yaptırın derim. Ben devlette yaptıracaktım günümü vs aldım ama şansıma makine bozuldu özelde olmak zorunda kaldım. Eğer özel sigortam olmasaydı özelde 3-4 bin civarı istemişlerdi o kadar küçük bir operasyon için.

Beninde sigortam yok ama ozelde sigortali arasinda 1000 tl oynuyor fiyati banada 6000tl dediler esim korkma ozelde yaptiralim diyor ama o paraya aciyorum kisa bir islemmis hemde

Beninde sigortam yok ama ozelde sigortali arasinda 1000 tl oynuyor fiyati banada 6000tl dediler esim korkma ozelde yaptiralim diyor ama o paraya aciyorum kisa bir islemmis hemde
Ben özel sigortadan 1 lira dahi ödemedim, 1 yıl geçti dediğiniz fiyatlara gelmiştir. Çok basit bir işlem ve bence devlet hastanelerindeki hekimler gelen vaka sayısı itibariyle çok daha fazla olduğu için daha tecrübeliler, sadece oda vs gibi ameliyat sonrası işlemler özelde ayrıcalıklı. Ama bunlar da o operasyon için gereksiz detaylar zaten, aynı gün çıkıyorsunuz kalkıp yürüyüp evinize gidiyorsunuz. Sadece uyanınca hafif bir sancı hissetmiştim regl sancısı gibi, hemen ağrı kesici verdiler ve ondan sonra da hiç ağrım olmadı.

Bayılttılar canım. Ama her devlet hastanesi bayıltmıyor sizin yaptıracağınız bayıltır mı bilemiyorum.
Sonrasında az bir kanamam ve sızı oldu o kadar
Ozaman size islemde yapmislar bana sadece bakacak ne var ne yok diye ameliyat baska sekilde olacak oyuzden bayiltmazlar beni ,cok tesekkur ederim

Sizede operasyonel histereskopi yapmislar bana ofis histereskopi yapacaklari icin 5dkka falanmis sadece rahme kamerayla bakacaklar bayiltmiyorlar malesef,cok tesekkur ederim

Sizede operasyonel histereskopi yapmislar bana ofis histereskopi yapacaklari icin 5dkka falanmis sadece rahme kamerayla bakacaklar bayiltmiyorlar malesef,cok tesekkur ederim
Evet bende polip vardı onun için olmuştum o zaman sizinkisi vajinal ultrason gibi çok daha kolay olur hiç acı hissetmezsiniz inşallah. Şimdiden geçmiş olsun.

Yok hayır işlem yapmadılar sadece baktılar yapsaydılar bilgilendirme yaparlardı.
Umarım bayıltırlar sizi de, korkulacak bişey yok inanın
Aaa nasil ya hangi hastanede yaptirdiniz siz bana yakinsa oraya giderim 3 gecedir ne uykum kaldi ne sabahim kafayi yiycem korkudan

Ozaman size islemde yapmislar bana sadece bakacak ne var ne yok diye ameliyat baska sekilde olacak oyuzden bayiltmazlar beni ,cok tesekkur ederim
Bakacaklarda normal bir muayene gibi bakma değil. Tabiki uyutacaklar. Ama abartılacak bir işlem de değil tabi. Ben 2 gün önce oldum hem histeroskopi hem labaroskopi beraber.

Bakacaklarda normal bir muayene gibi bakma değil. Tabiki uyutacaklar. Ama abartılacak bir işlem de değil tabi. Ben 2 gün önce oldum hem histeroskopi hem labaroskopi beraber.
Devlet hastanesindemi olmustunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…