herkeste farklı olabilir ama tamamen birleşme olsa bile kanama sadece bir seferde olmuyor ilk 3-4 ilişkide azar azar geliyor genelde
ki benim tamamen birleşmem olmadı bile .. başka doktorada gitmeyi düşünüyorum bu gittiğim doktor bayandı ve benim tedirginliğimi anladığından olsa gerek hemen düğün ne zaman 1dikiş atarız sapasağlam olur dedi daha ben o şoku atlatamadan
zedelenme olmuştur ama dediğim gibi kanama genellikle ilk ilişkide kısıtlı kalmıyor ilk bi kaç sefer azar azar geliyor istisnalar da olabilir tabi
canım zaten bu olayı sözlunle yasamıssın..farzetkı evlendıgın gece kan gelmedı ..sozlun de kalkıp neden gelmedı dıye sormaz herhalde..bence o yuzden takılmamalısın..
gizemasya sürtünmeyle yaşadığın kişi sözlüm demişsin evlendiğin zaman sorun yaşamassın eğer başkasıyla evlenirsen bunu yapmadan düşünecektin geçmiş olsun arkadaşım
Bir yönden doğru söylüyorsun ama onun yanındayken olsa görse tamam ama eve gidince kanamam olduğunu gördüm maalesefki ona söylediğimde zaten hemen kanasaydı bana bulaşırdı falan dedi ama hemen olmadı işte . çünkü dediğim gibi tamamen birleşme yaşamadık taktığım nokta o zaten
Bak canım ben evli biri olarak bakire bir kızın vajinasıyla ilişki yaşamış vajina bir değil bunu anlamayan bir erkek olamaz sürtünmeyle ilişki çok farklı okadar çok korkma
Sağolasın canım birazda olsa yüreğime su serptin
Bunu senin için rahat etsin diye söylemiyorum gerçekten öyle çünkü ilişki yaşamış vajinaya rahatlıkla p... Girer biraz açık oldu ama tecrübeli olarak yazmak zorunda kaldım umarım yardımcı ola bilmişimdir iyi geceler.
zaten sözlünle yaşamışsın bunu bizim kan şimdi geldi ilk gece kan bekleme dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?