• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bekaretlikten mağdur biriii... Fikirlerinizi bekliyorum :'(

Gizemasya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
18
0
6
Ankara
Arkadaşlar benimde kızlık zarıyla ilgili bi sorum olcak. Sözlümle bi birlikteliğimiz oldu sürtünme yoluyla eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı tabi haliyle çok korktum baya bi araştırdım internetten ama içim rahat etmedi muane olmayada korktum ama en sonunda jinekologa gittim tabi ben o korkumu atlatana kadar bi kaç geçti içim içimi yiye yiye :( neyse doktor saat 5 ve 7 yönünde yırtılma olmuş dedi ama bu yırtıklar tabana kadar inmemiş yani tam bi birleşme yaşamamışsın dedi zatende yaşamadım :( ee dedim kanamam olrmu yani onu söyleyin dedim olabilirde olmayabilirde dedi. sanırım zorlamayla oldu bu kadar hassas mı yaa ilişkiye girmediğim halde yırtılma olmuş ve kanamamda oldu ama yarım saat bile sürmedi . Özellikle evli olanlardan yorum bekliyorum ilk gecemde tekrar kanamam olur mu acaba? kızlık zarını saat kadranı yönünde 12 3 6 9 olarak ifade ediyolar benim 5 ve 7 yönünde olmuş acaba ilk gecemde diğer yerlerden de yırtılır mı ? düşünmekten ve araştırmaktan beynim bulandı artııkk :(

Son düzenleme:
herkeste farklı olabilir ama tamamen birleşme olsa bile kanama sadece bir seferde olmuyor ilk 3-4 ilişkide azar azar geliyor genelde

herkeste farklı olabilir ama tamamen birleşme olsa bile kanama sadece bir seferde olmuyor ilk 3-4 ilişkide azar azar geliyor genelde

ki benim tamamen birleşmem olmadı bile .. başka doktorada gitmeyi düşünüyorum bu gittiğim doktor bayandı ve benim tedirginliğimi anladığından olsa gerek hemen düğün ne zaman 1dikiş atarız sapasağlam olur dedi daha ben o şoku atlatamadan

ki benim tamamen birleşmem olmadı bile .. başka doktorada gitmeyi düşünüyorum bu gittiğim doktor bayandı ve benim tedirginliğimi anladığından olsa gerek hemen düğün ne zaman 1dikiş atarız sapasağlam olur dedi daha ben o şoku atlatamadan

zedelenme olmuştur ama dediğim gibi kanama genellikle ilk ilişkide kısıtlı kalmıyor ilk bi kaç sefer azar azar geliyor istisnalar da olabilir tabi

gizemasya sürtünmeyle yaşadığın kişi sözlüm demişsin evlendiğin zaman sorun yaşamassın eğer başkasıyla evlenirsen bunu yapmadan düşünecektin geçmiş olsun arkadaşım

canım zaten bu olayı sözlunle yasamıssın..farzetkı evlendıgın gece kan gelmedı ..sozlun de kalkıp neden gelmedı dıye sormaz herhalde..bence o yuzden takılmamalısın..

zedelenme olmuştur ama dediğim gibi kanama genellikle ilk ilişkide kısıtlı kalmıyor ilk bi kaç sefer azar azar geliyor istisnalar da olabilir tabi

anladım inşallah bende de öyle olur çevremde evli çok insan var ama malum soramıyorum nasıl olduğunu. Artık nerde ne olduğunu nasıl olduğunu okadar iyi öğrendimki araştırmaktan Kendim aynayla da baktım sanki bir tane yırtık var gibi. tabi uzmandan duymayana kadar emin olamıcam :(

canım zaten bu olayı sözlunle yasamıssın..farzetkı evlendıgın gece kan gelmedı ..sozlun de kalkıp neden gelmedı dıye sormaz herhalde..bence o yuzden takılmamalısın..

Bir yönden doğru söylüyorsun ama onun yanındayken olsa görse tamam ama eve gidince kanamam olduğunu gördüm maalesefki ona söylediğimde zaten hemen kanasaydı bana bulaşırdı falan dedi ama hemen olmadı işte . çünkü dediğim gibi tamamen birleşme yaşamadık taktığım nokta o zaten

gizemasya sürtünmeyle yaşadığın kişi sözlüm demişsin evlendiğin zaman sorun yaşamassın eğer başkasıyla evlenirsen bunu yapmadan düşünecektin geçmiş olsun arkadaşım

4 senelik bi ilişkim var ve yeni yaşadım bunu . başkasıyla mı evlenirim orasını Allah bilir. Yaptığım bişey yok zaten ilişkiye girmedim benim derdim başka neyse yinede sağolasın arkadaşım.

Bir yönden doğru söylüyorsun ama onun yanındayken olsa görse tamam ama eve gidince kanamam olduğunu gördüm maalesefki ona söylediğimde zaten hemen kanasaydı bana bulaşırdı falan dedi ama hemen olmadı işte . çünkü dediğim gibi tamamen birleşme yaşamadık taktığım nokta o zaten

Bak canım ben evli biri olarak bakire bir kızın vajinasıyla ilişki yaşamış vajina bir değil bunu anlamayan bir erkek olamaz sürtünmeyle ilişki çok farklı okadar çok korkma

Sağolasın canım birazda olsa yüreğime su serptin :(

Bunu senin için rahat etsin diye söylemiyorum gerçekten öyle çünkü ilişki yaşamış vajinaya rahatlıkla p... Girer biraz açık oldu ama tecrübeli olarak yazmak zorunda kaldım umarım yardımcı ola bilmişimdir iyi geceler.

Bunu senin için rahat etsin diye söylemiyorum gerçekten öyle çünkü ilişki yaşamış vajinaya rahatlıkla p... Girer biraz açık oldu ama tecrübeli olarak yazmak zorunda kaldım umarım yardımcı ola bilmişimdir iyi geceler.

Gayet açıklayıcı yazdın tabi yardımcı oldun çok teşekür ederim iyi geceler

zaten sözlünle yaşamışsın bunu bizim kan şimdi geldi ilk gece kan bekleme dersin

Benzer bi olayı yaşadık bizde. Birleşme olmamıştı , eve geldiğimde çamaşırımda vardı açık pembe leke. Bende muayne olduğumda biraz zedelenme var ama tam yırtılma değil demişti. Kanama konusunda , olabilir de olmayabilir de demişti.. Sonra aylar ayları kovaladı. Erkek arkadaşımla sözlendik. Daha sonra tam anlamıyla birlikte olduk. Kanama olmadı. Birleşme sonrası wc den sonra hafif bi lekelenme geldi. Bir kaç hafta sonra tekrarında hafif leke geldi ama sanırım bu son bahsettiğim regl min bitişinden sonra olduğu içindi .

eve geldıgınde iç çamasırında kanı gordun pekı sozlune boıyle bı durumu soyledın mı,bence soylemen hatta ve hatta iç camasırını bıle gostermen gerekır,hep ilişkıye gırmıs vajına ile gırmemıs vajına arasında cok fark vardır,açık konusacam senınkı dar daha hıc gırmemıs bunu karsı taraf hıssedecektır..cok kafanı takma bence sen yanlıs bısey yapmadın en azından sozluyken baska bırısyle yapmıs olsaydın o zamn kara kara dusünecektın en azından sevdıgın adam cok takma kafana derım ben cıcım :)

Back