• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine başladık 🙇🏻‍♀️

Evlilikte, gurur savaşı evliliği bitirir, (aldatma, kötü huylardan vs bahsetmiyorum)13 yıllık evliyim ve yıllarımı maalesef boş beklentilerle ve inatlaşmalarla mahfettim. Tlc de evleri çok kirli olanları anlatan bi program vardı, hayatımı değiştirdi. Kadın inanılmaz pis ve toplayıcı. Kocası diyor ki" evet karım çok dağınık ve pis ama ben onu seviyorum, sevgi kabullenmeyi gerektirir" . Dediğim dibi evliliği temelden sarsan bir durum yoksa mücadeleye girmeyelim, saygı duyalım. Benim eşim cimridir, çok parası olmasına rağmen, üç çocuğumda bir kez gece uyanmamıştır, ben de çalışmama rağmen bir tane mücevher almamıştır. Ama asla ihanet etmez, hayatta tek sırdaşı benim, çocuklarının bir dediğini iki etmez. İşten çıkar çıkmaz eve gelir, çok neşelidir, gezmeyi çok sever. eşim bana karşı inanılmaz cimri ama çocuklarına akrabarına çok cömert. Ben 13 yılda değiştiremedim. Son bir senedir artık onun kötü huyları aklıma gelince içimden"olsun o benim kocam ve onu seviyorum "diyorum . Canımı sıkarsa küsüyorum ama yatağa girince sarılıyorum o da hemen karşılık veriyor. Karşılık vermezse muziplik yapıyorum, o hatalı olsa da ben bunu yapıyorum. Sonra o mahçup oluyor ve benden özür diliyor. Ben 12 sene inatlaştım sadece mutsuz oldum, sizin de mutlu olacağınızı sanmıyorum...

Selamlar
Öyle huzursuz ki içim
Biliyorum çözüm sunmakla da olmaz ama niye yazıyorum onu da bilmiyorım
Eşimle küsmelere başladık yine
Haklı- haksız farketmiyor
Hatta çoğu da sebepsiz denilecek kadar önemsiz
Bi olumsuzluk oluyor, hemen küsüyoruz
Bi konuşmama haftalardır sürüyor, aynı evin içinde yabancı gibi
Yine aynısı.... dün yarışma izlerken ben soruyu kırk yılda bir bilince, yanına gelip istemsizce çığlık attım. Refleks olur ya. Biliyorım hatalıyım bağırmamalıydım ama cezası küslük mü?
Başladı niye bağrıyosun bilmem ne, reflex oldu diyorum
Akşam konuşmadık
Sabah gğnaydın dedim
Kafasını yana salladı günaydın anlamında
Ben de ne bu dedim, günaydın dememem lazımdı dedim
Sora al işte . Bu konuşmamazlık iki hafta gider
Haftada bir küsüyoruz belki
Uzuunnnn bir süre
O kadar huzursuz ki içim
😰😨😥😓
Bununla hayat geçmez.

Evlilikte, gurur savaşı evliliği bitirir, (aldatma, kötü huylardan vs bahsetmiyorum)13 yıllık evliyim ve yıllarımı maalesef boş beklentilerle ve inatlaşmalarla mahfettim. Tlc de evleri çok kirli olanları anlatan bi program vardı, hayatımı değiştirdi. Kadın inanılmaz pis ve toplayıcı. Kocası diyor ki" evet karım çok dağınık ve pis ama ben onu seviyorum, sevgi kabullenmeyi gerektirir" . Dediğim dibi evliliği temelden sarsan bir durum yoksa mücadeleye girmeyelim, saygı duyalım. Benim eşim cimridir, çok parası olmasına rağmen, üç çocuğumda bir kez gece uyanmamıştır, ben de çalışmama rağmen bir tane mücevher almamıştır. Ama asla ihanet etmez, hayatta tek sırdaşı benim, çocuklarının bir dediğini iki etmez. İşten çıkar çıkmaz eve gelir, çok neşelidir, gezmeyi çok sever. eşim bana karşı inanılmaz cimri ama çocuklarına akrabarına çok cömert. Ben 13 yılda değiştiremedim. Son bir senedir artık onun kötü huyları aklıma gelince içimden"olsun o benim kocam ve onu seviyorum "diyorum . Canımı sıkarsa küsüyorum ama yatağa girince sarılıyorum o da hemen karşılık veriyor. Karşılık vermezse muziplik yapıyorum, o hatalı olsa da ben bunu yapıyorum. Sonra o mahçup oluyor ve benden özür diliyor. Ben 12 sene inatlaştım sadece mutsuz oldum, sizin de mutlu olacağınızı sanmıyorum...
Doğru diyorsunuz , zaten ilişkide karşındakini yola getirmek , tabiri caizse adam etmek imkansıza yakın zor. Tamam ufak tefek alışkanlıklar kazandırılabilir . Ama karakteristik özellikleri değiştirmek imkansız gibi. Ben d zaten sıkılmaya başladım mücadeleden. Bizim daha üç sene oluyor. Dediğiniz gibi işten eve geliyorlar . Çocuklarına da iyi. Biz ilgi bekliyoruz ama o kadar farklı durumlar var ki; bazıları ilgide kusur etmez ama aldatır allah korusun . Çok mutlu gözükenlerin bile başka başka sorunları var. Ben bu küslüğü de atlatırsam , bir dahaki durumlarda küsmesine izin vermicem mecbur
Çünkü küsken gönlüm alınmıyor üzgünüm

Küsmesin die çabalamıyoruz
İki taraf da çabalamıyor çoğu kez
Kenara çekiliyoruz
Evlilik danışmanına genelde ilk bir iki yıl gidiliyor ki eşim hayatta gitmez
Nerdeyse üstüme titrerdi ama şimdi öyle katı ki
Barıştıpımzda da diyorum ki bak aşkım Bundan sora küsmeyelim vb. Dio ki ben küsmedim ki sen konuşmuyorsun
Yani ben onunla hiç birşey yokmuş gibi iletişimde olayım istiyor anladınız mı
O tartışmadan bir dak sora BİLE konuşsam kızmaz ki, bişey yokmuş gibi devam eder

Tartışmadan bir dakika sonra konuşsam kızmaz diyorsunuz ama olayın sabahında günaydın dedim bana
kafasını oynatarak tepki verdi diyorsunuz.

Umudum yok pek evet. Zaten küsken hiç bi iş yapmıyorum
Yemek hazırlamış masada, servis zili denilen bi zil var ya, ona bastı , çağırdı, hep giderdim küsken. Ama şimdi gitmedim , işe gitti yazık
Üzülüyorum bi yandan da. Ama böyle de düzeleceğe benzemiyor . Tek çaresi küsmemek . Ki bu sefer tartıştık . Küsüp susmadık . Ufacık olaydan iki hafta küs şimdi dedim ağlayarak ki ağlamak beni itici gösteriyor bunu bi kez daha anladım. Zerre geri adım atmıyor . Konuşmamak ve sessiz kalmakla yola gelseydi şimdiye çoktan gelirdi . Aylardır deniyorum . Ondan bekliyorum ilk adımı. Ama Nuh diyor peygamber demiyor . Ben istiyorum ki kğstüğümüzde gelsin gönlümü alsın, ilgi göstersin . O da istiyor ki hiç birşey yokmuş gibi konuşmaya devam edeyim

E siz de bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam edin sonra bir ara oturup bak böyle böyle oldu benim kalbim kırıldı deyin. Dostum dediğim insan ve ben zor insanızdır, hatta bazen bu dostluğu nasıl sürdürdük diye şaşkınlığımızı dile getiriyoruz. Elimizden geldiğince bir taraf hep alttan alan taraf olur, birbirimizle konuşuyoruz ve sonra ben bulduğum ilk fırsatta bak benim kalbim sana şu nedenden kırılmıştı diyorum. O da özür dileyip madem senin kalbin kırılıyor bunu bir daha yapmamaya dikkat ederim diyor. O bana misal daha farklı kırgınlıklarını dile getirir. İkimiz de birbirimizi böyle kabul ettik. Sizin gibi her seferinde küsüp konuşmasaydık bu dostluk bir yıl dahi sürmezdi. Tabi evlilikle karşılaştırılmaz belki ama benim elimde verebileceğim örnek bu.

BaZı arkadaşlar ; boşanmaktan falan bahsetmiş
Yahu; eşimin kumar alışkanlığımı var
Alkol mü?
Şiddet mi?
En önemlisi aldatma mı??
Bugün dahi; bu gerginlikle cacık yapmış, biber dolması yapmış, evi de süpürdü, sildi, kapıyı çekip kahveye gitmedi .
Siz benim küslük dememden ne anlıyorsunuz onu da ben anlamadım
Ben bilmez miyim küslüğe mahal vermeden , konuşmaya devam etmeyi
Ben klasik kadın isteği işte , İLGİ istiyorum
Her olumsuzlukta ikimizde sessiz kalınca birkaç dakika , sonra hepten konuşmuyoruz ve bunun adına “KÜS” tük diyoruz biz . Başında da söyledim ben inatçı ve o dil kafalı olduğundan iletişimsizliğimiz küslüğe dönüyor

"Başında da söyledim ben inatçı ve o dil kafalı olduğundan iletişimsizliğimiz küslüğe dönüyor" Sorunun nedeninin aslında farkındasınız ve bu durumun değişmesi için sizin de değişmeniz gerekiyor.

Alkol mü?
Şiddet mi?
En önemlisi aldatma mı??
Bugün dahi; bu gerginlikle cacık yapmış, biber dolması yapmış, evi de süpürdü, sildi, kapıyı çekip kahveye gitmedi .
Her olumsuzlukta ikimizde sessiz kalınca birkaç dakika , sonra hepten konuşmuyoruz ve bunun adına “KÜS” tük diyoruz biz . Başında da söyledim ben inatçı ve o dil kafalı olduğundan iletişimsizliğimiz küslüğe dönüyor
Sevgili arkadaşım; bir sorununu anlattın.

Herkes iyi kötü fikir bildirdi.

Bize eşinin yersiz küsmesinden bahsettin. Biz de ona yorum yaptık.

Yemek yapması temizlik yapması konuya dahil degildi ki.

Neden bir savunma ihtiyacına girdin anlamadım
.

Ne güzel snlatmışsınız,ben bunu yapamadığım için saçma sapan şeylerden ayrlmaya karar verdik...sizin adınıza sevindim bi evlilik kolay kurulmuyo ama çabucak bitebiliyo maalesef

Tartışmadan bir dakika sonra konuşsam kızmaz diyorsunuz ama olayın sabahında günaydın dedim bana
kafasını oynatarak tepki verdi diyorsunuz.

E siz de bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam edin sonra bir ara oturup bak böyle böyle oldu benim kalbim kırıldı deyin. Dostum dediğim insan ve ben zor insanızdır, hatta bazen bu dostluğu nasıl sürdürdük diye şaşkınlığımızı dile getiriyoruz. Elimizden geldiğince bir taraf hep alttan alan taraf olur, birbirimizle konuşuyoruz ve sonra ben bulduğum ilk fırsatta bak benim kalbim sana şu nedenden kırılmıştı diyorum. O da özür dileyip madem senin kalbin kırılıyor bunu bir daha yapmamaya dikkat ederim diyor. O bana misal daha farklı kırgınlıklarını dile getirir. İkimiz de birbirimizi böyle kabul ettik. Sizin gibi her seferinde küsüp konuşmasaydık bu dostluk bir yıl dahi sürmezdi. Tabi evlilikle karşılaştırılmaz belki ama benim elimde verebileceğim örnek bu.

"Başında da söyledim ben inatçı ve o dil kafalı olduğundan iletişimsizliğimiz küslüğe dönüyor" Sorunun nedeninin aslında farkındasınız ve bu durumun değişmesi için sizin de değişmeniz gerekiyor.
Olayın sabahında sözlü cevap vermedi evet . Ama uzattık dün , o yüzden . Arada bi gecelik küslük var. Küsmeye izin vermemek lazım teşekkürler emeğiniz için

Sevgili arkadaşım; bir sorununu anlattın.

Herkes iyi kötü fikir bildirdi.

Bize eşinin yersiz küsmesinden bahsettin. Biz de ona yorum yaptık.

Yemek yapması temizlik yapması konuya dahil degildi ki.

Neden bir savunma ihtiyacına girdin anlamadım
.
Tabi ki de istediğiniz yorumu yazabilirsiniz ama boşanma meselesi , evlilikle ilgili değil. Ve o derece batık değiliz . Ağır konu olsa ok. Yine de tabiki de saygı duyuyorum
Morali bozuk bi insana , soru yönlendiriyorsunuz ya, son cümlenizdeki gibi
İnan’ın halim iyi değil. Teşekkür ederim 🙋🏼‍♀️

Alkol mü?
Şiddet mi?
En önemlisi aldatma mı??

yaa maşallah ne güzel işte tam cilve şirinlik yapmalık ortam bence eşiniz dediğiniz gibi olgun oturaklı biriyse siz canlandırsanız ortamı

ama bağırdığınız için kızan biri ona sevimlilik yapmamı sevmez derseniz daha olgun bi konuşma da yapabilirsiniz

Küsmek ciddi enerji gerektiren birşey değil mi ya? O yüzden eşimle uzatmayız hiç,bazen bişe alınır sonra devam eder hiçbir şey olmamış gibi “Hayırdır ,kızmıştın sanki?” derim gülerek “Şimdi uğraşamıcam bi ara takılırım bu olaya “ der 😃 iki çocuğumuz var,nasıl küsücez beraber bakıyoruz yahu.

Benim annem uzun uzun küserdi,ilk başlar ben de küsüyordum öyle alışmışım çünkü abartmıyorum eşim günlerce anlatıp küsmenin daha zor olduğunu öğretti bana. Kabul ettim küsmek daha zor. Benim aramız gerginken en büyük silahım “Kahve içelim mi” cümlesidir 😀 Sevişelim desem reddeder belki bunu reddetmez,bayılır sigara kahveye 🤓😂 O bebek doğunca meşguliyetten zor sokuluyor insan eşine,hazır yalnızken gidin barışın ,son kıymetli zamanlarınız 😎

Ben bağırdım,eşim küstü,ben ağladım,
ilgi bekledim ama göstermedi,
yemeğe çağırdı gitmedim,
Kuzum siz birbirinizin eşi misiniz?
Düşmanı mı?
Ne bu naz,niyaz,trip?

Geçen eşimle sıkı atıştık,
ben daha hatalı olan taraftım,
buna rağmen triplendim,
aldım tableti oturma odasına geçtim,
eşim 15-20 dk sonra geldi,
Kahve içiyor musun?Dedi.
İçeyim dedim isteksizce.
Sonra düşündüm adam bana adım atıyor,
uzatmam yanlış olacak,
kalktım salona geçtim,
kahvenin yanına çikolata çıkardım,
kahveleri içtik,kavga bitti,gitti.

Sizin eşiniz de temizliği yapmış,
yemeği hazırlamış,zili çalıp sizi sofraya çağırmış,
daha ne ilgisi bekliyorsunuz?Anlamadım.
Bazı insanlar diliyle özür diler,
bazıları da hâl diliyle.

Eşinizin küsme huyu doğru değil bununla birlikte siz de yapıcı değilsiniz,üzgünüm.

Eşinizin yemek yapması , zile basması size küstükten sonra attığı bir adım ama yorumlayamıyorsunuz malesef. Benim eşim barışıkken yapmazdı bunları. Her insanın iletişim yolu farklıdır. İnsan küsünce ille nolur diye yalvarmaz ayaklarına kapanmaz af dilemez. Ama yemek yapar evi süpürür vs vs. Bunu bir adım olarak görüp o sofraya otursaydınız küslük bitip gitmişti. İlginizi barışıkken görebiliyorsanız küslükte aramayın eşinizi değiştirmeye çalışmayın olduğu gibi kabullenin saygı duyun. Demekki karakteri küsken istediğiniz adımı istediğiniz şekilde atmaya müsait değil. Karakterde değişmez. Siz de yapıcı olabilirseniz öften püften sebeplerle hayatınızı küs harcamazsınız.

Selamlar
Öyle huzursuz ki içim
Biliyorum çözüm sunmakla da olmaz ama niye yazıyorum onu da bilmiyorım
Eşimle küsmelere başladık yine
Haklı- haksız farketmiyor
Hatta çoğu da sebepsiz denilecek kadar önemsiz
Bi olumsuzluk oluyor, hemen küsüyoruz
Bi konuşmama haftalardır sürüyor, aynı evin içinde yabancı gibi
Yine aynısı.... dün yarışma izlerken ben soruyu kırk yılda bir bilince, yanına gelip istemsizce çığlık attım. Refleks olur ya. Biliyorım hatalıyım bağırmamalıydım ama cezası küslük mü?
Başladı niye bağrıyosun bilmem ne, reflex oldu diyorum
Akşam konuşmadık
Sabah gğnaydın dedim
Kafasını yana salladı günaydın anlamında
Ben de ne bu dedim, günaydın dememem lazımdı dedim
Sora al işte . Bu konuşmamazlık iki hafta gider
Haftada bir küsüyoruz belki
Uzuunnnn bir süre
O kadar huzursuz ki içim
😰😨😥😓
Benim bir yakınımda eşine böyle davranıyordu. Düzeldi ama zamanla. Meğer aralarını bozmaya çalışan insanlar varmış onları çıkardılar hayatlatından
. Eşinizle aranızı bozan biri olabilir 😳

Küsmesin die çabalamıyoruz
İki taraf da çabalamıyor çoğu kez
Kenara çekiliyoruz
Evlilik danışmanına genelde ilk bir iki yıl gidiliyor ki eşim hayatta gitmez
Nerdeyse üstüme titrerdi ama şimdi öyle katı ki
Barıştıpımzda da diyorum ki bak aşkım Bundan sora küsmeyelim vb. Dio ki ben küsmedim ki sen konuşmuyorsun
Yani ben onunla hiç birşey yokmuş gibi iletişimde olayım istiyor anladınız mı
O tartışmadan bir dak sora BİLE konuşsam kızmaz ki, bişey yokmuş gibi devam eder
Bak bende anladım erkeklere özurndılerım demek ölüm gibi geliyor. Güç bu 2 kelıme onlar ıcın. Sabkı ozur dılerım dıyınce erkeklıklerı kırılacak. Onlar ozur dılemek yerine özür mahiyetinde davrabıslarda bulunurlar.hıcbısey olmamıs gıbı konusmaya calısmalar falan. Tabı bızde hemen dıyoruz daha dmeın bagıran babammıydı ne ara unuttuda gelıp konusuyor dıyoruz. Ne bıleyım tartıstınızmı sus gıt sen cayınu koy hıc laf yrtıstırme laf dalasına gırme. Sonra hıcbısey olmamıs gıbı gel ona bısey sor baska konudan konus falan erkekler bunu sıtıyor. Ha bakarsın zamanla oda bızım gıvı dusujur bu kadun demın kavga ettmgızı ne cabuk unuttu der. Belkıde bakarsın artık sende küslük olayını kaldırmıs ona uyum saglamıs tartısınca hıcbısey olmamıs gıbı 5 dk sonra normale donmussunz adamda artk oyle yerlı yerdız tartısmazda kusmezde. Ya eslerı ben artık bakmak zorunda kaldıgımz bır bebekmıs gıvı goruyorum 5oü yasındada olsa sen kendını cektınmı oda kendını cekıp ksuuyor adım beklıyor. Ama nolursa olsun kocan o senın siddet yok ask var segı var ozaman bırsure sende tartıssanız bıle hıc uzatma hıcbısey olmamıs gıbı gıt konus bılıyorm bıxler kırılgan ınsanlarız ama malesef erkekler ozellıkle evlendıkten sknra sankı karsılarında dusmanı var gıbı davranabılıyorlar tanıyamıyorsun. Sımdı esıne mesela hıcbıse yokmus gıbı yarım kalan bıı ısınız varsa onu sorun o bahneyle ılla konusur yada aynı yataga gırıyorsun ayaklarını at ustune o sayede barısırsınz:KK53::KK53: ama karı kocanın 3 gunden fazla küs kalmasının haram oldugnu mutlaka soyleyn esınize hele hamıle bır kadın, allah dogumda tum gunahlarını sıler tertenız sayfa acarmıs kadına, oyle bır kadının ahını almak kadar kotu bısey yok. Oyle bur kadının hayır duasını almak kadarda mukemmel bısey yok. Hamıleysende degılsenfe esın gonlunu almalı yanı kolay yuva kurulmuyor mugd anlı vs kımı cıkıyor karısınu pazarlamıs kımısı karısınu oldurmus yanı bu zamanda kımse kımsehe guvenemıyor bırıne guvenıp yuva kuruyoruz o yuvayı yurutmekte bızım ısımız. Ayrılcanda tekrar kıme guvenırsın kıme ınanırsın. Yanı bırazda bız kadınlar agzımızı tutsak aslında erkkler bazıları tabı seker gıbıfırlerde malesef okuzun altında buzagı arıyoruz, adam saka bıle yapsa altında bır nıyet arıyoruz allah hayırlısnı versın ınsallah esınız duzelır bu küsme huyu gervekten en baslarda bende ıste kuser 1,2 gun küs kalınca kocamı ozluylr arzuluylrum barısınxa delı gıbı baglanıyoruz. Ozamnlar evlılıgın tuzu bıberı dedık. Ee sonra bubdurum sıklasınca artk affedersınz b.u cıkıyor ve evde sureklı gergınlık hakım olıylr adam eve gelmek istemiyor cunku ev ortamı ona huzur vermıylr. Adam gelmeyınce kadın suphelere dusuyor kımbıkr napıyor nerde dıye seytan ıste. Sen adım, at madem o yanasmıyor. O senn okul arkadasın mahalle arkadasın degıl yabancu degıl esın o senın. Bılıyorum gurur yapıyorsunz jnat edıyorsunz amautanıcak cekınecek gurur yapacak hıcbısey yok ben bazen oxur dılemehe utanırım yahu ben bu adamla yataga gırıyorum utanmıyomda oxurdenmı utanıcam dıyorum duzelıtyorux hemen arayı. Insallah toparlanırsın😊😊😊

Bak bende anladım erkeklere özurndılerım demek ölüm gibi geliyor. Güç bu 2 kelıme onlar ıcın. Sabkı ozur dılerım dıyınce erkeklıklerı kırılacak. Onlar ozur dılemek yerine özür mahiyetinde davrabıslarda bulunurlar.hıcbısey olmamıs gıbı konusmaya calısmalar falan. Tabı bızde hemen dıyoruz daha dmeın bagıran babammıydı ne ara unuttuda gelıp konusuyor dıyoruz. Ne bıleyım tartıstınızmı sus gıt sen cayınu koy hıc laf yrtıstırme laf dalasına gırme. Sonra hıcbısey olmamıs gıbı gel ona bısey sor baska konudan konus falan erkekler bunu sıtıyor. Ha bakarsın zamanla oda bızım gıvı dusujur bu kadun demın kavga ettmgızı ne cabuk unuttu der. Belkıde bakarsın artık sende küslük olayını kaldırmıs ona uyum saglamıs tartısınca hıcbısey olmamıs gıbı 5 dk sonra normale donmussunz adamda artk oyle yerlı yerdız tartısmazda kusmezde. Ya eslerı ben artık bakmak zorunda kaldıgımz bır bebekmıs gıvı goruyorum 5oü yasındada olsa sen kendını cektınmı oda kendını cekıp ksuuyor adım beklıyor. Ama nolursa olsun kocan o senın siddet yok ask var segı var ozaman bırsure sende tartıssanız bıle hıc uzatma hıcbısey olmamıs gıbı gıt konus bılıyorm bıxler kırılgan ınsanlarız ama malesef erkekler ozellıkle evlendıkten sknra sankı karsılarında dusmanı var gıbı davranabılıyorlar tanıyamıyorsun. Sımdı esıne mesela hıcbıse yokmus gıbı yarım kalan bıı ısınız varsa onu sorun o bahneyle ılla konusur yada aynı yataga gırıyorsun ayaklarını at ustune o sayede barısırsınz:KK53::KK53: ama karı kocanın 3 gunden fazla küs kalmasının haram oldugnu mutlaka soyleyn esınize hele hamıle bır kadın, allah dogumda tum gunahlarını sıler tertenız sayfa acarmıs kadına, oyle bır kadının ahını almak kadar kotu bısey yok. Oyle bur kadının hayır duasını almak kadarda mukemmel bısey yok. Hamıleysende degılsenfe esın gonlunu almalı yanı kolay yuva kurulmuyor mugd anlı vs kımı cıkıyor karısınu pazarlamıs kımısı karısınu oldurmus yanı bu zamanda kımse kımsehe guvenemıyor bırıne guvenıp yuva kuruyoruz o yuvayı yurutmekte bızım ısımız. Ayrılcanda tekrar kıme guvenırsın kıme ınanırsın. Yanı bırazda bız kadınlar agzımızı tutsak aslında erkkler bazıları tabı seker gıbıfırlerde malesef okuzun altında buzagı arıyoruz, adam saka bıle yapsa altında bır nıyet arıyoruz allah hayırlısnı versın ınsallah esınız duzelır bu küsme huyu gervekten en baslarda bende ıste kuser 1,2 gun küs kalınca kocamı ozluylr arzuluylrum barısınxa delı gıbı baglanıyoruz. Ozamnlar evlılıgın tuzu bıberı dedık. Ee sonra bubdurum sıklasınca artk affedersınz b.u cıkıyor ve evde sureklı gergınlık hakım olıylr adam eve gelmek istemiyor cunku ev ortamı ona huzur vermıylr. Adam gelmeyınce kadın suphelere dusuyor kımbıkr napıyor nerde dıye seytan ıste. Sen adım, at madem o yanasmıyor. O senn okul arkadasın mahalle arkadasın degıl yabancu degıl esın o senın. Bılıyorum gurur yapıyorsunz jnat edıyorsunz amautanıcak cekınecek gurur yapacak hıcbısey yok ben bazen oxur dılemehe utanırım yahu ben bu adamla yataga gırıyorum utanmıyomda oxurdenmı utanıcam dıyorum duzelıtyorux hemen arayı. Insallah toparlanırsın😊😊😊
Baya uzun mesaj yazmışsın 😍
Emeğine sağlık
Normal zamanda da yemek temizlik vb yaptığı için özür mahiyetinde yaptığını düşünmüyorum aslında . İnsanlık namına, kendisi için hazırladığı sofraya beni de çağırmak için zile basıyor . O yani. Çünkü bekarlığından beri kendi işini kendi yaparmış .
Doğru diyosun başta iyi geliyordu küsmeler , daha çok bağlanıyorduk barışınca. Şimdi suyu çıktı. Gerçekten evlilik sanki karpuz almak gibi. İçini açıyorsun kelek çıkmış, tövbe yaa. Ki evlenmeden gram şüphem yoktu. Faceye foto koyduğumda BİLE , bana hevesle “beğeniyim mi” derdi , daha evli değiliz ya. Anlamasınlar die. Evliliğimizin ilk başlarında da hevesle “değişmedim dimi bak” derdi. Bi kere alışveriş merkezinde , oyuncakçıdan geçiyorduk . Sana o ayıcıklardan alayım mı dedi, girdik aldık çıktık filmlerdeki gibi. Bi keresinde de sadece bir kere ben ayrılıyorum demiştim , ayaklarıma kapandı . Bi darbe de sen vurma dedi, ağlayarak. Düşünsene , öyle bi ilgiliydiki. Evlenince çoğu erkek böyle oluyor ama niye anlamıyorum . Dediğin gibi düşmana dönme bu. Resmen gardını almış bana. Şeytan var karşımda sanki tövbe allahım. Hani sanıyor ki, evde çıt çıkmayınca , herşey Harika sanıyor. Desem ki bana sevgin kalmamış. Ona da evet der. Gram üzüntüsü , çabası yok. Ya bu benim ikinci evliliğim , ufacık tereddütüm olsa evlenir miydim . Kendimi ateşe atar mıydım. İlk kez biri hakkında “dünyaya bir daha gelsem yine omu seçerim” die düşünmüştüm . Fotoğraf çekerken de elini omuzuma atardı. Cimrilik zaten yoktu . En önemlisi aşk vardı aşk. Evlenince sus pus olup , gergin durup bana cehennemi yaşatmak vebal mi,? Aşk istiyoruz die boşanınca da afedersin millet k... gülüyordur .
Hiç istemediğim tiplere bürünücem bu gidişle
Dışarıdan , mutlu gözüken , dişi kadın
Ele güne karşı!!
Akşamları , haftasonları kadın arkadaşlarımla takılmacalar, kocam yok gibi yaşamaya devam etmeler.... hiç istemiyorum ama sonum omlar gibi olacak
Saatlerdir aralıklarla ağlıyorum , yani hiç mi düşünmüyor bu kadın hamile. Korkmuyor mu
Odaya kapandım ya, kapısı açık tabi
Bir kere gelmedi, bir saniye suratıma bakmadı
Saatlerdir .
Tahminim bu sefer iki hafta sürmez . Geçenlerde de iki üç gün sürmüştü
Gönlümü almaz da Arada Güler falan ya da yatakta sarılır , kahve yapar
İçim o kadar soğudu ki. Gram içimden gelmiyor omunla barışmak . Geçen barıştıpımıxda sarılmıştı bana . Ben de aşkım bak bi daha böyle yapmayalım falan demiştim , uzatmadan barıştık ama üzerine iki gün anca geçti , hoppp tekrar . Ve bu swfer sözlü tartışma da oldu . Sus pus olmadık işte . O kardeşiyle konuşurken ben iki kere , hadi kapat hmm falan demiştim gülerek . Hani Benin’le ilgilen tarzı çocukça . TEli kapattı nasıl bana kızıyor. Bu tartışmada da başıma kaktı. Para isticek die korktun dimi. Zaten sana söyleyemedim dedi. Kredi çekmiöşer de diğer Kardeşi 15 TL yardımda bulunmuş . Bi kere de yardım için bana söylemiş de rıza göstermemişim . Evet dedim , niye kendi rızkımızı verecekmişim. (İyi valla) ona kızmış demek ama üç senedir toplasan 5 konu vardır . Konu bu değil anlıyor musun ? Hatta dedim konu bu depil ki, işten geliyorsun suratın cenaze duvarı gibi dedim . Hep ben neşeli şekilde aşkım şöyle böyle diyip Muhabbet ediyorum dedim. Sora bakıyorum surat aynı ben napıyım dedim . Çoğu zaman böyle ki. İlgisiz biriyse evlenmeden önce de ilgisiz olsaydı dimi. Dio ki ben de bişeyler bekliyorum tozlara bak. Haklı. Ben hamilelikten önce de temizlik yapmazdım . Yok denecek kadar az. Şu da var ama sanki saçımı süpürge etsem bana ilgimi gösterecek . Asla ! Kadınların çoğu saçını süpürge ediyor alakası yok. Ama tabiki de eve bakmam gerek haklı. Ben o konuda birşey demedim . Allah korusun laf yetiştirirken yikselirim falan. Kendimi mi kaybedeyim . Bebeğim için sustum ki o da biliyor , geçen gün de demiştim , iki canlı olduğum için cevap veremiyorum . Öyle işte velhasıl. Çok zor çok.
Düzelir inş amin 🤲

Back