Baya uzun mesaj yazmışsın

Emeğine sağlık
Normal zamanda da yemek temizlik vb yaptığı için özür mahiyetinde yaptığını düşünmüyorum aslında . İnsanlık namına, kendisi için hazırladığı sofraya beni de çağırmak için zile basıyor . O yani. Çünkü bekarlığından beri kendi işini kendi yaparmış .
Doğru diyosun başta iyi geliyordu küsmeler , daha çok bağlanıyorduk barışınca. Şimdi suyu çıktı. Gerçekten evlilik sanki karpuz almak gibi. İçini açıyorsun kelek çıkmış, tövbe yaa. Ki evlenmeden gram şüphem yoktu. Faceye foto koyduğumda BİLE , bana hevesle “beğeniyim mi” derdi , daha evli değiliz ya. Anlamasınlar die. Evliliğimizin ilk başlarında da hevesle “değişmedim dimi bak” derdi. Bi kere alışveriş merkezinde , oyuncakçıdan geçiyorduk . Sana o ayıcıklardan alayım mı dedi, girdik aldık çıktık filmlerdeki gibi. Bi keresinde de sadece bir kere ben ayrılıyorum demiştim , ayaklarıma kapandı . Bi darbe de sen vurma dedi, ağlayarak. Düşünsene , öyle bi ilgiliydiki. Evlenince çoğu erkek böyle oluyor ama niye anlamıyorum . Dediğin gibi düşmana dönme bu. Resmen gardını almış bana. Şeytan var karşımda sanki tövbe allahım. Hani sanıyor ki, evde çıt çıkmayınca , herşey Harika sanıyor. Desem ki bana sevgin kalmamış. Ona da evet der. Gram üzüntüsü , çabası yok. Ya bu benim ikinci evliliğim , ufacık tereddütüm olsa evlenir miydim . Kendimi ateşe atar mıydım. İlk kez biri hakkında “dünyaya bir daha gelsem yine omu seçerim” die düşünmüştüm . Fotoğraf çekerken de elini omuzuma atardı. Cimrilik zaten yoktu . En önemlisi aşk vardı aşk. Evlenince sus pus olup , gergin durup bana cehennemi yaşatmak vebal mi,? Aşk istiyoruz die boşanınca da afedersin millet k... gülüyordur .
Hiç istemediğim tiplere bürünücem bu gidişle
Dışarıdan , mutlu gözüken , dişi kadın
Ele güne karşı!!
Akşamları , haftasonları kadın arkadaşlarımla takılmacalar, kocam yok gibi yaşamaya devam etmeler.... hiç istemiyorum ama sonum omlar gibi olacak
Saatlerdir aralıklarla ağlıyorum , yani hiç mi düşünmüyor bu kadın hamile. Korkmuyor mu
Odaya kapandım ya, kapısı açık tabi
Bir kere gelmedi, bir saniye suratıma bakmadı
Saatlerdir .
Tahminim bu sefer iki hafta sürmez . Geçenlerde de iki üç gün sürmüştü
Gönlümü almaz da Arada Güler falan ya da yatakta sarılır , kahve yapar
İçim o kadar soğudu ki. Gram içimden gelmiyor omunla barışmak . Geçen barıştıpımıxda sarılmıştı bana . Ben de aşkım bak bi daha böyle yapmayalım falan demiştim , uzatmadan barıştık ama üzerine iki gün anca geçti , hoppp tekrar . Ve bu swfer sözlü tartışma da oldu . Sus pus olmadık işte . O kardeşiyle konuşurken ben iki kere , hadi kapat hmm falan demiştim gülerek . Hani Benin’le ilgilen tarzı çocukça . TEli kapattı nasıl bana kızıyor. Bu tartışmada da başıma kaktı. Para isticek die korktun dimi. Zaten sana söyleyemedim dedi. Kredi çekmiöşer de diğer Kardeşi 15 TL yardımda bulunmuş . Bi kere de yardım için bana söylemiş de rıza göstermemişim . Evet dedim , niye kendi rızkımızı verecekmişim. (İyi valla) ona kızmış demek ama üç senedir toplasan 5 konu vardır . Konu bu değil anlıyor musun ? Hatta dedim konu bu depil ki, işten geliyorsun suratın cenaze duvarı gibi dedim . Hep ben neşeli şekilde aşkım şöyle böyle diyip Muhabbet ediyorum dedim. Sora bakıyorum surat aynı ben napıyım dedim . Çoğu zaman böyle ki. İlgisiz biriyse evlenmeden önce de ilgisiz olsaydı dimi. Dio ki ben de bişeyler bekliyorum tozlara bak. Haklı. Ben hamilelikten önce de temizlik yapmazdım . Yok denecek kadar az. Şu da var ama sanki saçımı süpürge etsem bana ilgimi gösterecek . Asla ! Kadınların çoğu saçını süpürge ediyor alakası yok. Ama tabiki de eve bakmam gerek haklı. Ben o konuda birşey demedim . Allah korusun laf yetiştirirken yikselirim falan. Kendimi mi kaybedeyim . Bebeğim için sustum ki o da biliyor , geçen gün de demiştim , iki canlı olduğum için cevap veremiyorum . Öyle işte velhasıl. Çok zor çok.
Düzelir inş amin