- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Evlilik danışmanına genelde ilk bir iki yıl gidiliyor ki eşim hayatta gitmez
Nerdeyse üstüme titrerdi ama şimdi öyle katı ki
Veee bebek yaptiniz bu heriften harika temeli daha oturmamis evlilige teyy Allah imSelamlar
Öyle huzursuz ki içim
Biliyorum çözüm sunmakla da olmaz ama niye yazıyorum onu da bilmiyorım
Eşimle küsmelere başladık yine
Haklı- haksız farketmiyor
Hatta çoğu da sebepsiz denilecek kadar önemsiz
Bi olumsuzluk oluyor, hemen küsüyoruz
Bi konuşmama haftalardır sürüyor, aynı evin içinde yabancı gibi
Yine aynısı.... dün yarışma izlerken ben soruyu kırk yılda bir bilince, yanına gelip istemsizce çığlık attım. Refleks olur ya. Biliyorım hatalıyım bağırmamalıydım ama cezası küslük mü?
Başladı niye bağrıyosun bilmem ne, reflex oldu diyorum
Akşam konuşmadık
Sabah gğnaydın dedim
Kafasını yana salladı günaydın anlamında
Ben de ne bu dedim, günaydın dememem lazımdı dedim
Sora al işte . Bu konuşmamazlık iki hafta gider
Haftada bir küsüyoruz belki
Uzuunnnn bir süre
O kadar huzursuz ki içim
Olmazmi daha kendileri cocuk birde cocuk yapmislarIki seçenek var (aslında 3):
1. Profesyonel destek alıp ikinizin de birbirinize çeki düzen vermesi ve evliliği toparlanmasi
2. Boşanma
3. Ayni böyle senelerce biri kanser olana kadar devam
Ek not: insallah çocuk yoktur
Olmazmi daha kendileri cocuk birde cocuk yapmislar
Evet , küsmeye fırsat vermeden , hiç birşey yokmuş gibi davranmaya çalışacağım bir dahakine artıkÇözüm hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam etmek.. çünkü gerçekten de hiçbir şey yok. Sizde de hata gördüm, siz de uzatıyorsunuz. Adam temizlik yapıyormuş, siz odaya kapanıp ağlıyorsunuz. Yazık etmeyin kendinize. İlk zamanlar biz de böyleydik. Günlerce uzardı küslük. Sonunda katılığıma dayanamayıp arkadaşına gider orda kalırdı ben gene taş gibi kalır hiç aramazdım. Şimdi gene tavır alırım surat asarım ama bir iki saat sonra ya o gelir ya ben giderim, gülüşmeye başlarız. İlişkide gereksiz gurur çok yıpratıcı.
Iki seçenek var (aslında 3):
1. Profesyonel destek alıp ikinizin de birbirinize çeki düzen vermesi ve evliliği toparlanmasi
2. Boşanma
3. Ayni böyle senelerce biri kanser olana kadar devam
Ek not: insallah çocuk yoktur
Hemen çocuk yapanlar; ilk gece çocukları olur . Hadi ilk sene olsun . Bizim üç sene olacak. Çocuk istememiz normaldi.Veee bebek yaptiniz bu heriften harika temeli daha oturmamis evlilige teyy Allah im
Siz birbirinizi sevmiyorsunuz biz kavga ettimiz gun barisiyoruz olmadi diger gun 2. Gunu bulmaz
Umudum yok pek evet. Zaten küsken hiç bi iş yapmıyorumsevincten bagirmissiniz ve hataliyim bagirmamaliydim diyorsunuz? siz boyle sucsuzken sucluyum derseniz, bir ay bile küs durur sizinle. barismak icin ilk adimda sizden geliyordur su durumda.
dupdururken cins gibi küstu mü? siz iki kati küsün. oyle yemegini onune koyup gomleklerini utuleyerek degil, o yokmus gibi davranarak
bakalim bidaha yapiyor mu? siz simdi sizi bosamasindan falan korkup yine alttan alirsiniz, soyleyim. alttan aldiginiz surece degismeyecek..almasaniz da degismeyecek ama gene de bi deneyin
Amin ama öyle Şeylere gelmez . Olgun birisiAllah yardımcınız olsun inşallah düzelir bi an önce
acaba şey mi yapsanız o böyle küstüğünde umursamayıp yanağından makas falan mı alsanız şirinlik yapmak da olabilir yaptığının çocukça olduğunu anlar belki
ama en iyi siz tanırsınız onu böyle şeyleri kaldırmayan biriyse daha da ters tepebilir tabi
Karşılıklı oluyor maalesef sebepsizSiz peki hiç küsmüyormusunuz? Ya da küsüyorsanız sizinki nasıl sebeplerden oluyor ?
Çünkü şu konuda eşinizin gereksiz küsmesi durumu var ama sadece eşiniz mi gereksiz küsüyor?
Ya hu adam yemek yapmış, yemeğe bekliyor, bi zahmet küsünce de ilk adımı siz atın. Benim eşim mutfaktan suyunu bile kendi almaz. Sizi daha nasıl nazlasın bilemiyorum. Yemek yapmış, temizlik yapmış, sonra da işe gidiyor, bi de inşallah ev hanımı değilsinizdir. Bence nazlanması gereken siz değil eşiniz...BaZı arkadaşlar ; boşanmaktan falan bahsetmiş
Yahu; eşimin kumar alışkanlığımı var
Alkol mü?
Şiddet mi?
En önemlisi aldatma mı??
Bugün dahi; bu gerginlikle cacık yapmış, biber dolması yapmış, evi de süpürdü, sildi, kapıyı çekip kahveye gitmedi .
Siz benim küslük dememden ne anlıyorsunuz onu da ben anlamadım
Ben bilmez miyim küslüğe mahal vermeden , konuşmaya devam etmeyi
Ben klasik kadın isteği işte , İLGİ istiyorum
Her olumsuzlukta ikimizde sessiz kalınca birkaç dakika , sonra hepten konuşmuyoruz ve bunun adına “KÜS” tük diyoruz biz . Başında da söyledim ben inatçı ve o dil kafalı olduğundan iletişimsizliğimiz küslüğe dönüyor
Onu diyorım işteYa hu adam yemek yapmış, yemeğe bekliyor, bi zahmet küsünce de ilk adımı siz atın. Benim eşim mutfaktan suyunu bile kendi almaz. Sizi daha nasıl nazlasın bilemiyorum. Yemek yapmış, temizlik yapmış, sonra da işe gidiyor, bi de inşallah ev hanımı değilsinizdir. Bence nazlanması gereken siz değil eşiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?