Yine aynı tartışma: Eurovision'a kim gitsin?

bencede bedük gitsin aoutomatik şarkısını söylesin hemdegamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Atşye'ye çok şaşırdım o o kadar popüler miymiş?
Bence Hayko Cepkin gitmeli,hem şarkıları güzel hem de ilgi çekici olur ama Türkiye'den ve gurbetçilerimiz beğenmezler büyük ihtimalle,sahne performansı görsel olarak ilginç ya yani ürkütücü
Ya da Tarkan gitsin,o yurtdışında da dinleniyormuş ya,bir katkısı olabilir.Ama Hande Yener gitmesin,o da Hadise gibi çok detone okuyor,hatta daha beter.Rezil oluruz orda.

kesinlikle şebnem ferah.......
şöle bağırrarak şarkı sölenince daha çok etkileniyolar atiye bağırabilecekmiymiş öle
off şebnemin haykırmaları süper...

bencede sebnem ferah olmassa atiye yada murat boz olabilir...
tarkanin boyle bsy yapacagini sanmiyorum, haykonunda...

bence hayko yada şebnem ferah gitmeli kesinlikle iyi bir dereceyle döneriz ama atiye olursa başarılı olacağına inanmıyorum

sonuçlarda atiye 1. olmuş..bence milletin onu tercih etmesinin nedeni..ingilizce telafuzunun iyi olması..

Şebnem Ferah'a 2 senedir teklif ediyorlarmış ama ben gitmem diyor.
Aslında Atiye sahnede detone olmuyorsa gidebilir ya gençlerin şansı sanki daha fazla gibi 2 senedir gençler birinci oluyor ya sempatiklikten midir nedir bilmiyorum ama bu sene Lena sansasyon yaratmıştı garip fotoğraflarıyla filan

Linkteki listeyi görünce şok oldum resmen.
Atiyenin kaç yıllık şarkıcı geçmişi yada deneyimi var ki adı listede geçiyor .
Tarkan bu listede ilk sırayı götüren olmalıydı.
Şebnem katılsa iyi olurdu ya.

Favorim Emre Aydın.
Ama sahne şovu için Hayko Cepkin.2006 da Lordi grubu sahne şovu ile kazanmıştı yarışmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…