- 13 Temmuz 2015
- 130
- 32
- 98
- Konu Sahibi mavi-yesil2147
haha nereden anladın
profiline baktım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha nereden anladın
Anladım.ise göre ayarlamak istedik ama olmadı henüz.dandik devlet hastanesi.biseyin yok dedi.bu ay adet olursam eşimle gitcem doktor a.profiline baktım :)
Anladım.ise göre ayarlamak istedik ama olmadı henüz.dandik devlet hastanesi.biseyin yok dedi.bu ay adet olursam eşimle gitcem doktor a.
Aynen bu ay olmamışsa galiba biraz erteliycem ve doktora görünenin diyorum esimleönümüzdeki aylarda hamile kalmak yaz tatiline denk gelcek doğum.istediğim bi tarih değil aslında
Aynen bu ay olmamışsa galiba biraz erteliycem ve doktora görünenin diyorum esimle
İlk gebelik te herkes panik galiba.gunduz uyuyan ben uyuyamiyorumha dedimmi de olmuyo. olursada olsun artık
İlk gebelik te herkes panik galiba.gunduz uyuyan ben uyuyamiyorum
Bende 34.gün yaptm cıkmadı 37.gün normal test yap varsa cıkar yoksa zaten büyük ihtimalle adet olursun canm35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik sestinde çıkarmıydı.
Ben 31.gun de oldum yani bugünBende 34.gün yaptm cıkmadı 37.gün normal test yap varsa cıkar yoksa zaten büyük ihtimalle adet olursun canm
Olsun canm insallah bi dahaki ay hamile olursun . En azından zamanında adet olabiliyosun bence buna bile şükretmelisin. Ben bazen 70i bazen 50 yi görüyorum ilacsız adet olamıyorumBen 31.gun de oldum yani bugün
Geçmiş olsun ne diyecek sağolOlsun canm insallah bi dahaki ay hamile olursun . En azından zamanında adet olabiliyosun bence buna bile şükretmelisin. Ben bazen 70i bazen 50 yi görüyorum ilacsız adet olamıyorum
Gamze sende bu ay bişey var mı eski mesajlara bakınca aklıma geldin35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik sestinde çıkarmıydı.