• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları yılmaz soyak ilköğretime çocuğunu gönderen varmı

fatoscevik2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
40
0
86
40
İstanbul
:ecrin_bebek::1hug:selam arkadaşlar bu sene kızım ilkokula başlayacak ve okul araştırıyorum göztepe soyakta yılmaz soyak ilköğretim okulu bana daha yakın bu okula çocuğunu gönderen varsa lütfen yardımcı olun memnunmusunuz....

benim abalmın iki kızıda oraya gidiyor, biri 7.sınıfta diğeri 2.ci
ama memnunluğa gelince pek değil. okuldan memnun aslında ama müdür ve birkaç öğretmen tamamen kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar, hele hakkınızı aramaya kalkışınca baya bir çirkinleşip bel altı vurabiliyorlar. neden mi? kısaca anlatayım. küçük kızın sınıfında bir öğrenci var, sınıftakilerden 2 yaş büyük. sorunlu bir çocuk, daha doğrusu uyum sorunu olan ve raporu olan çocuk. hergün birini dövüyor hastanelik ediyor. yeğenimi bile öyle fena dövdü ki 2 gün hastahanede yattı. çocuğun anne babası ilgisiz. defalarca şikayet edilmesine rağmen müdür inatla öğrenciyi okulda tutuyor. milli eğitime şikayetde bulunuldu komisyon geldi ama müdür öğrenciyi rehber öğretmen ile birlikte korudu. çocuk anca sakinleştirici ilaç aldığı zaman sessizce gidip geliyor. ama anne unutuyor genelde ilaç vermeyi. 2 senedir uğraşıyoruz ama hiç bir sonuç alamadık. halen aynı sınıfta ve saldırıları devam ediyor. anne baba ve müdürün ise bizlere sarf ettikleri tek cümle: gücünüz yetiyorsa okuldan attırın!!! uyum sorunu olan çocuklar ise rehber öğretmenin daimi raporu doğrultusunda takip ediliyor. rehber öğretmenin ise 2 senedir verdiği rapor hiç bir sorun yok, çok iyi ilerlemeler kayıt ediyor!!!
Neyse canim aslında okul çok iyi, o çevrenin en güzel okulu ama butür şeyler tabiki hoş değil. iyi bir eğitim kurumunun iyi bir müdürüde olmalı. parayı veren düdüü çalar misali değil, anlarsın ya :)

Biraz daha aşada aydın doğan ilköğretim okulu var. orasıda çok iyi. okul yeni yapıldı ve iyi donanıma sahip, istersen birde orayı incele..

Merhaba

Benim oğlumda yılmaz soyağa gidiyor. Biz öğretmenimizden çok memnunuz o yüzden okulla ilgili hiç sorunum yok. Sesiz sakin kalabalık olmayan bir okul. ıdareye gelince memnun değiliz . ınsanların kılık kıyafetlerine ve oturduğu semte göre davranıyorlar.Okul aile birliğindeki kişilere o kadar çok yetki verilmiş ki velileri bile okuldan kovma cürretini gösterebiliyorlar. Yani okul sanki kendilerinin. Bağış olayına gelince kimden ne koparabilirlerse.Sosyal faliyetler ve etütü olmayan bir okul. Eğer öğretmenini bulabilirsen fena değil. Çünkü Çocuğu okul değil öğretmen eğitiyor.

Merhaba arkadaşlar
benim kızım da 5.sınıfta okuyor.ne okulla ne öğretmenle ,ne idare ile hiç bir sorun yaşamadım.sorun yaşadım diyenler bence kendilerinde biraz sorun arasalar iyi olur derim.ama okul en iyi ve en başarılı okulu derim size.

Back