Yılmaz Özdil'den kan donduran yorum!

Altini imzaladim...

Öyle bir coğrafi kimliğe ve bunun bir getirisi olarak kültürel mirasa sahibiz ki dünyada eşi benzeri yok Kıymetini bilememekle en kötüsünü yapıyoruz Bunlardan biri de farklı görüşteki insanların fikirlerine saygı duyarak onlarla tartışabilmek özelliğimiziin olmaması Yılmaz Özdil yazar, söyler herkes düşüncelerini söylemekte özgürdür ancak birsinin konuşmasını cımbızla çekip 1 cümleyi alıp kendi amacı uğruna kullanmak ve farklı şekilde cımbızla çekilen cümle lanse etmek terbiyesizliktir

Az önce bir tv yayınında Yılmaz Özdil'in yaziısına ithafen bir bayan "demek ki bu kişilere ölmek mustahakmış haa vahh vahh" kelimelerini kullandı

Sanıyorum ki toplumun böyle ayrıştırılması, 3'e 4'e 5'e bölünmesi ancak ve ancak biziim toplumumuzda başarılabilir

herkes farklı düşünce de olsun ve tartışabilelim ki yeni fikirler ve düşünceler yeşersin ve bunu ortak bir paydaya oturtabilelim Ne tartışma kültürümüz var ne düşüncelere saygı gösteriyoruz Herkes istediği gibi anlayıp kendi çıkarı uğruna ondan nemalanıyor,,,

Sunay Akın'ın çok sevdiğim bir lafı vardır, herkes konuşur herkes bir şeyler anlatmaya çalışır Ancak siz dağarcığınızdaki kelimeler kadar derdinizi anlatabilirsiniz Dağarcığınız ne kadar geniş olursa olsun sizi dinleyen kişi de ancak kendi dağarcığındaki kelimeler kadar sizi anlar, :80:

Yaw he he biz zaten hep yanlış anlıyoruz
O aslında öyle demek istemedi
Tamamını okusam anlarım
Tamam aferin

A Haber izliyorlar Angry sıkıntı yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

chelzy angry madenci yakınlarını izlesek ne farkeder allah aşkına ak partiye oy verdiler diye ölmeleri müstehak mı bunu mu diyorsunuz. yazık sizin zihniyetinize. birde insanlıktan bahsetmez misiniz.

chelzy angry madenci yakınlarını izlesek ne farkeder allah aşkına ak partiye oy verdiler diye ölmeleri müstehak mı bunu mu diyorsunuz. yazık sizin zihniyetinize. birde insanlıktan bahsetmez misiniz.

Cok sey farkeder.Gercekleri goremezsin o olur he gormuyorsun zaten sen.Yetti onun yeri degil bunun simdi zamani degil edebiyatiniz.Ayni teraneyi daha kac faciada felakette isitip onumuze koyup insanlari kandiracaklar???Uluderede de Reyhanlida da Afyondaki patlamada da ayni zirvayi sarfettilernoldu? Bi cevap mi bulduk.Pesine dusuldumu?Gec bunlari simdi.Hersey kafanda tabulastirdgin gibi kalmis ve kalacak daha once tartistigimiz konulardaki gibi.Olen isciler mi soyledi diye terbiyesizce ti ye almis, angry de soru sormus ne izliyorsunuz diye bende kisa bir cevap verdim.Ne diye zoruna gittiysebu kadar.

Ayrica daha once seninle ikili diyaloga girdigimden soyluyorum senin gibi 301 cenazenin oldugu yerde gunlerdir bb nin yaptigi terbiyesizlikleri savunan sen ve senin giibilerle bir daha asla diyaloga girmeyecegim.
Simdi istersen artik bu cevabimi milyon defa alintila istersen fersah fersah bu yorum cevap yaz..Artik benden sen ve senin gibilere tek satir cevap yok!!Son bi voleni vur sonra arazi.. Naparsan yap hadi simdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bosver arkadasim kimin ne oldugunu herkes biliyor.Ondan otesi kalpleri en iyi rabbim biliyor. Senin vicdanin rahatmi gerisi bos kim ne derse desin. Mune umarim okuyordur yazismalari gerekeni yapacaktir

en yakın dostum zamanında akpye oy verdi. hala dostumdur. şu an kararını sorguluyor o ayrı. ama kimse verdiği oy için ölmeyi haketmez. hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. akpli chpli mhpli vs.

çok şey farkeder demek.... burda üzüntü rolllerini iyi yapıyorsunuz. ister cevap ver ister verme . gördük sizin teranenizi . müstehak diyen özdili savunana bak sen biz savununca tabulaştırdın yok bilmem ne önce bi aynaya bak.

Yine bir imzalık bir dansmarue yorumu :) Aynen katılıyorum

Bu köşe yazarını zaten okumuyorum çok kalitesiz zaten bu gazetede evime girmez varsa yoksa reklam mutlaka arka sayfası reklam ,sokağa atacak param yok benim birde şu köşe yazarları yasaklanmalı bazen o kadar gereksiz ve kalitesiz şeyler yazıyorlar ki o kazandıkları parayı hak etmiyor bana olup bittenden haber versin köşesinden hava atmasın düşünecek ve bilecek araştıracak kadar zekamız var böyle şahsiyetsiz adamların yazılarına ve konuşmalarına kalmadık

işte budur ! ağzına sağlık...

sağa sola kıvırmanın,üyeler üzerinden demagoji yapmanın alemi yok,net budur durum.

Sucluyu bulduk.....insanları üç otuz kuruşa kelle koltukta çalıştıran şirket sahipleri politikacılar değilmiş......garbanî tokatlayıp tokatlayıp tehdit edenler değilmiş

yazarlar her şeye yorum yapar ee olayla ne alaka yani o zaman herkes ne demiş yazalım..ayrıca Yılmaz Özdilin aşırı taraf olduğunu hepimiz biliyoruz yeni öğrenmedik .. suçlu aramak yerine derdiniz karşıtlar ne demiş onu yazıp, suçluyu aklamak olmuş ... bu adamın yazıları hep sivri ben çok şaşırmadım ha ironi yapmış yapmamış çokta önemli değil o kendi vicdanına kalmış..ama bu yazıyı eleştirmek çok saçma onca suçlu dururken bizene bu adamdan ...

ayrıca kendisini sevmem fazla taraf insanlardan hoşlanmam ....ama bence soma tesadüflerinin yanında bu daha vicdanlı kalır ..

Sucluyu bulduk.....insanları üç otuz kuruşa kelle koltukta çalıştıran şirket sahipleri politikacılar değilmiş......garbanî tokatlayıp tokatlayıp tehdit edenler değilmiş

Aynen.
Düşünmeden etmeden demiyorlar mı birde bunda bile hükümeti suçlyorsunuz gidin şirket sahibini suçalyın.
Lan 130 dolara devletin çıkarttığı kömürü taşerona 23 dolara mal etmesine izin veren denetlenmesinde hamilinin yakınıdır deyip göz yuman bizim evdeki üçlü koltuk mu ? Bi gitsinler işlerine gözlerini kapatmaya devam etsinler
Suçluyu bulmuşlar zaten yılmaz özdille provokatörler.İyi uykular.

İl ilçe ve belde belediyelerine sorulmuş......321 kişi toprağa verilmiş.......bu rakama köydeki defnedilenler ve maden ocağından çıkarılmayanlar hariç

Güvenlik derecesi beş yıldızlı bir otel kadar olmayan bir madende yüzlerce işçi böcek gibi ölmüş.

Arama ve kurtarma çalışmaları öyle yapılmış ki, insan ben evde cüzdanımı daha dikkatli arardım diye düşünüyor.

Yüzlerce insan kayıp.

Yakınları ölenler devletten tekme tokat yemiş.

Bakan ölülere borsadaki puan muamelesi çekip 301de kapatalım demiş.

Olanlar, gelişmeler normal bir insanın aklının alacağı şeyler olmadığı için, bu rezillik ve pespayelik dünya basınında alay konusu olmuş.

Soma halka ve basına kapatılmış.

Ve tüm bunlardan sonra bir gazetecinin söylediği üç kelime bütün bir konuşmadan çekilmiş:

Neymiş Y.Özdil şöyle şöyle demiş.

Bizim ahaliden bazılarının kanı donmuş.

Bir insan kanı düşünün ki, yukarda saydığım hiç bir şeye donmuyor hatta azıcık bile soğumuyor ama bir gazetecinin lafıyla donuyor.

Yanılıyorsunuz hanımlar!

O vücudunuzda gezinen kan değil, olsa olsa mineral değeri çok çok düşmüş sudur.

[h=2]Soma'daki ölen madenciler için "müstahaktır" ifadesini kullanan Yılmaz Özdil, gelen tepkiler üzerine meydan okudu.[/h]Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in Soma'daki maden faciayla ilgili 'Ölen işçiler AKP'nin parayla mitinge taşıdığı işçilerdi. Olan biten müstahaktır denilebilir. Türkiye Tayyip Erdoğan ile layığını bulmuştur' sözleri büyük yankı yapmıştı.

[h=4]VIZ GELİR, TIRIS GİDERSİNİZ"[/h] Özdil, büyük tepki çeken bu sözlerin ardından bugünkü köşe yazısının altına yazdığı not şöyle:
'Susalım, pısalım, yazmayalım diye iftira üstüne iftira atıyorlar, kendi söylediklerini bize mal ediyorlar, sakalından utanmayanlar tescilli yalanlarıyla kimvurduya gidelim diye hedef gösteriyorlar. Topluca cevap veriyorum... Dünya tarihi sizin kadar ahlaksız bir medya kadrosu görmedi, biz sadece zeybek oynarken diz çökeriz, vız gelir tırıs gidersiniz.'

ensonhaber.

kendi seçimden sonra iyi tırıs gittiydi çabuk unuttu. neyse cumhurbaşkanlığı seçiminde tamamen gider inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…