Bira içip alkol alıpta kendi kafasını toplayamayan insan ülke yönetse daha iyi olur haklısın Yılmaz Özdil.
Sen de keşke iki rekat namaz kılsaydın da doğru yolu bulsaydın o halde !
kılıp kılmadığını sanırım iyi biliyorsunuz.
"fazla içmişsin beynin gitmiş"... evet içmediği için içene hoşgörü göstermemenin bir başka örneği kelimeler daha ..adamda tam bundan bahsediyor işte!
Ne güzel öğütler veriyorsun öyle özdil, ayakta alkışlıyorum
Ama şunuda unutmamak lazım memleket yönetmek kolay birşey değil, ayık kafa ister
Rakı, şarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararım içerim.
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Hayır ayık kafa istemez. Amerika dan gelen emirleri uygulayan kafa ister. O yüzden başka biri iktidara gelemiyor. Parlayanın kasetini çıkarıyorlar. Bunlar da Amerika'ya uymasın bunlarında kaseti çıkar
Bende şu meşhur cümleyi ne zaman söyleyecekler diye bekliyordum.
Şu amerika, krizlerden devlet bankaları bile batma eşiğinde, doğal afetlerden başını kaldıramadığı için öyle bunamış ki türkiyeye ülkeyi geliştirecek bir hükümet göndermiş.
Bu kadar gözünüzde büyütmeyin amerikayı, amerikada yaşayanlara sorsan onlarda obamayı ruslar göndermiş diyecek. Ruslara sorsan putin için çeçen yanlısı derler. Herkes bir şeyler söylerde mesele görmek istemekte.
''Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol.'' MEVLANA
Senin karşında kitap gibi sessiz olamadığı için senden özür dilerim. Ne olur bağışla beni.
Diğer okuyalara şu cümleyi eleştiriyorum. (Senin karşında yine sessizim):''Şu amerika, krizlerden devlet bankaları bile batma eşiğinde, doğal afetlerden başını kaldıramadığı için öyle bunamış ki türkiyeye ülkeyi geliştirecek bir hükümet göndermiş.''
''Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir'' Eğer bu hükümeti Amerika gönderiyorsa hakimiyet kayıtsız şartsız Amerika'nındır.
''Saygı'' diye bir şey var bilir misiniz? Hani insanda olur sözlerine dikkat eder. Karşındakini bilmediği konularda itham etmez vs. Eğer anlamını bilmiyorsanız Türk Dil Kurumu Ana Sayfası sitesinden bakabilirsiniz
Gerçi okuyarak ne kadar edinirsiniz oda meçhul!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?