M minnakkelebekim ♡♥♡ MERYEM ELİF ♡♥♡ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Kasım 2014 4.973 7.240 38 3 Mart 2016 Konu Sahibi minnakkelebekim #21 Hayyal .!.: Çok acı fakat çok güzel yazmış. Kalemine sağlık özdil. Kaldırılmasın ki herkes okusun fidanlar ne için toprağa düşüyor. Allah rahmet eylesin şehidim. Hakkını helal et. Genişletmek için tıkla... Ailesi kaldirilmasini istiyormuş. Umrunuzda olur mu bilmem
Hayyal .!.: Çok acı fakat çok güzel yazmış. Kalemine sağlık özdil. Kaldırılmasın ki herkes okusun fidanlar ne için toprağa düşüyor. Allah rahmet eylesin şehidim. Hakkını helal et. Genişletmek için tıkla... Ailesi kaldirilmasini istiyormuş. Umrunuzda olur mu bilmem
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.741 12.324 3 Mart 2016 Konu Sahibi minnakkelebekim #22 nickimikim7 .!.: Ailesi kaldirilmasini istiyormuş. Umrunuzda olur mu bilmem Genişletmek için tıkla... Senin de umrunda olur mu bilmem fakat ben Yılmaz özdil değilim. Rahatsızlığını Yılmaz özdile mail yoluyla iletebilirsin
nickimikim7 .!.: Ailesi kaldirilmasini istiyormuş. Umrunuzda olur mu bilmem Genişletmek için tıkla... Senin de umrunda olur mu bilmem fakat ben Yılmaz özdil değilim. Rahatsızlığını Yılmaz özdile mail yoluyla iletebilirsin
P pelinyaman28 bitola moj roden kraj jas te sakam od srce znaj Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2012 3.095 2.708 34 3 Mart 2016 Konu Sahibi minnakkelebekim #23 hungur hungur agladim valla 10 yil once yitirdiklerim geldi aklima yine agladim. yuregine saglik ozdil kalemine saglik.
hungur hungur agladim valla 10 yil once yitirdiklerim geldi aklima yine agladim. yuregine saglik ozdil kalemine saglik.