• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılmaz Odabaşı: Politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye’yi terk etmiş bulunuyorum!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Yılmaz Odabaşı: Politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye’yi terk etmiş bulunuyorum!
http://t24.com.tr/haber/yilmaz-odab...baren-turkiyeyi-terk-etmis-bulunuyorum,315043
"Kaçmak, benim kişisel tarihim değildir. Ben dönmesini de bilirim"
page_yilmaz-odabasi-politik-rest-olarak-bugunden-itibaren-turkiyeyi-terk-etmis-bulunuyorum_360387627.jpg

Şiirleri en çok bestelenen şair olarak anılan Yılmaz Odabaşı, kişisel Twitter hesabından 1 Kasım seçim sonuçlarına tepki amacıyla Türkiye’yi terk ederek Fransa’ya yerleşeceğini açıkladı.

Halihazırda İsviçre’de olan Odabaşı, Fransa'ya gitme kararını, "Sözümü tutacak, İsviçre’den Fransa’ya geçerek oraya yerleşeceğim! Edirne’ye kadar gidemezsin diyenler, şu an İsviçre’deyim ve politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye’yi terk etmiş bulunuyorum!" sözleriyle duyurdu.

Yılmaz Odabaşı ‏@yilmazodabasi 16 sa.16 saat önce
"Celladına aşık olmuşsa bir millet(...)" Sözümü tutacak, İsviçre'den Fransa'ya geçerek oraya yerleşeceğim!

t0mk36EZ_bigger.jpg
Yılmaz Odabaşı ‏@yilmazodabasi 16 sa.16 saat önceSchweiz
Edirne'ye kadar gidemezsin diyenler, şu an İsviçre'deyim ve politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye'yi terk etmiş bulunuyorum!

Yılmaz bey, malum dizelerinizi çoğu kimse bilmiyor fazla popüler olmadığınız için , ama öğrenildiği anda o cümleleriniz lince efenim sokak ortası satıra falan maruz kalacaktınız. İyi ki gitmişsiniz.

t0mk36EZ_bigger.jpg
Yılmaz Odabaşı ‏@yilmazodabasi 16 sa.16 saat önceSchweiz
Oturup faşizminizle, ilan edeceğiniz Hilafetle kına yakın!

t0mk36EZ_bigger.jpg
Yılmaz Odabaşı ‏@yilmazodabasi 12 sa.12 saat önceSchweiz
Kaçmak, benim kişisel tarihim değildir. Ben dönmesini de bilirim, sözümü onurum sayarak el toprağında ölmesini de!

Osmanlı ruhunuz kabardı demek. geçen seferki gibi padişah ingiliz zırhlısına binip de kaçarken yine padişahım çok yaşa diye bağırmayın ama dikkat pilizzz.
Tarih bilginizi sorgulayın tekrar bu olayları iyi araştırın derim
ama tek taraflı değil objektif olarak...
Bu konuda Söylenecek şeyler çok ama yeri değil...

Tarih bilginizi sorgulayın tekrar bu olayları iyi araştırın derim
ama tek taraflı değil objektif olarak...
Bu konuda Söylenecek şeyler çok ama yeri değil...
benim tarih bilgim yerinde. hem de çok yerinde. yalan olan kısmı hangisi? Vahidettin, İtilaflar ülkeyi işgal ederken, Kuvayi milliye ayaklanmışken halktan işgallere direniş göstermemesini istemedi mi?
kendi saltanatını korumak uğruna Anadolu'nun işgal etmesine sessiz kalmadı mı?
bunların hangisi yalan?
bu seçimlerin Osmanlı ile bir ilgisi yok hanımefendi. seçime Türkiye halkı girdi ve seçimlerin galibi AKP. tebrik ederim. dilerim bundan sonra gerginlik, huzursuzluk ve ekonomik sıkıntılar olmaz.
ama eğer AKP'yi ya da AKP seçmenini Osmanlı ile bağdaştırırsanız, duyacağınız cevap da bu ve buna benzer olacaktır.
naçizane bir tavsiyem var ya Cumhuriyeti özümseyin ya da saltanat ve hilafetin falsolarını hazmedin.

benim tarih bilgim yerinde. hem de çok yerinde. yalan olan kısmı hangisi? Vahidettin, İtilaflar ülkeyi işgal ederken, Kuvayi milliye ayaklanmışken halktan işgallere direniş göstermemesini istemedi mi?
kendi saltanatını korumak uğruna Anadolu'nun işgal etmesine sessiz kalmadı mı?
bunların hangisi yalan?
bu seçimlerin Osmanlı ile bir ilgisi yok hanımefendi. seçime Türkiye halkı girdi ve seçimlerin galibi AKP. tebrik ederim. dilerim bundan sonra gerginlik, huzursuzluk ve ekonomik sıkıntılar olmaz.
ama eğer AKP'yi ya da AKP seçmenini Osmanlı ile bağdaştırırsanız, duyacağınız cevap da bu ve buna benzer olacaktır.
naçizane bir tavsiyem var ya Cumhuriyeti özümseyin ya da saltanat ve hilafetin falsolarını hazmedin.
Osmanlı kelimesi sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum
Ben Osmanlı ile bağdaştırmadım sadece bi şakaydı ama baya bi ciddiye aldınız :KK14: :KK53:

Back