- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 28
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Kayseri de yasiyorumistanbulda bir klinik var hiç gitmedim ama uzun zamandır takipteyim çıkardıgı işler çok iyi ,
sen nerede yaşıyorsun
Alerji yada daha kotu bir sonuc elde edermiyim diye tedirgin oldum 3 krem birden oluncaMerhaba,ben trenin krem ,bepanthol ve madeccasso üçlüsünü öneriyorum. Eczaneden alacaksınız.topamfa 90 tl civarı tutar.tretin cildi hafifçe soyarak yeniliyor. İki ay boyunca cildinizi temizleyip akşam bepanthol ve madeccasol kremi karıştırıp sürün,cilt emince tretini sürüp yatıyorsunuz.sabah yine nemlendirmeyin ihmal etmeyin.benim gözenek ve lekeme çok iyi gelmişti.toplamda 90 tl civarı tutar hepsi.
madecasssol ve bepanthen biliyorum bende kullanıyorum ama tretini ne için nemlendiricmi soyulmasın diye. Madecassol çok iyi diyolar ben çok araştırdım fakat devamlı kullanamadıgım için pek faydasını görmedim. Tekrar başlıcamMerhaba,ben trenin krem ,bepanthol ve madeccasso üçlüsünü öneriyorum. Eczaneden alacaksınız.topamfa 90 tl civarı tutar.tretin cildi hafifçe soyarak yeniliyor. İki ay boyunca cildinizi temizleyip akşam bepanthol ve madeccasol kremi karıştırıp sürün,cilt emince tretini sürüp yatıyorsunuz.sabah yine nemlendirmeyin ihmal etmeyin.benim gözenek ve lekeme çok iyi gelmişti.toplamda 90 tl civarı tutar hepsi.
Öyle ucuz yada bedavaya kurtulunmuyor. Araştır Biriktir güzel bir işlem yaptır. Lazerle silinebilir yada bakimlarla kurtulunabilir diye biliyorum. Bu arada bende düşünüyorum daha yaptirmadimSelam arkadaslar. Kafama artik cok taktigim bir sorunum var. Yuzumde olan lekeler. Kirmizi sivilce lekesi. Ayni sivilce gibi yuvarlak yuvarlak kirmizi ama başı yok bildiginiz sivilce lekesi. Fondoten surmeden hayatima devam etmek istiyorum. Bu durum artik cok canimi sıkıyor . Cildiyeciye de gorundum ama cok pahali bir fiyat cikardi. Icinizde leke sorunu yasayip krem vs herhangi birseyle gecen varsa bana yardimci olabilir mi lutfen
Bence bu kadar da abartma bende çilliyim hele yazın dudaklarımın üstüne kadar çil oluyor ama umursamıyorum begenen böyle begensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?