- 3 Mayıs 2015
- 30
- 6
tabiki psikolojik hastalık hatta diger adı erteleme hastalıgı o yüzden doktorların cogu ertelemeyin bugun olur yarın olur diyebir defa; seks çocuk için yapılmaz sadece.. ilk önce bunu kabullenin.. Bi tatmin olun önce siz evliliğinizden zevk alın.. önce bi kocanizi kabullenin.. daha kendinizi cozememissiniz hemen çocuk derdine.. yanlış anlamayın ama destek mutlaka şart.
Para tuzagi dediğiniz tedavi yöntemlerine yönelin.. zira vajinismus psikolojik bir hastaliktir.. ve çaresi de ancak psikologdadir..
dedimya psikolojik tedavilerin hepsi ya aparat veriyor 3 lü yada eşli parmak diyorlar bu bana cok katı geliyor bunca yıl onu nasıl tutmusuz sanki hic girilmicek bi oda yada acılmıcak bi paket gibi evlendigin anda bunu hemen yapmak ne biliyim sasıyorum millet ilk gece hemen yapmıs bide hemen denize bile girmis ne agrı ne sızı ama anlıyorum
kızların cogunlugu benim gibi namus tutkunu pek degil ben hep üniverstede okuyan kızların her türlü yanlısı icin derdim ki sigara alkol okulu asmak ta dahil aileniz bunu duysa ne yaparsınız suan anneniz yanınnızda olsa bu hareketi yapabilirmisiniz derdim
kendimi fazla koruyorum sanırım