• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yıllardır sarışınım saç rengimi değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz? (Resimli)

Arkadaşlar sonunda saç rengimi değiştirim. Sonucuda sizinle paylaşmak istedim.Boyatalı 3 gün oldu henüz, yıkandıkçada rengi açılıyor. Bkalım beğenecekmisiniz. Eki Görüntüle 664079 Eki Görüntüle 664078

canım benim güzel bir kızsın ancak sarıyı sana daha çok yakıştırdım.illa koyu renk denemek istiyorsan siyahı dene bence,sana en az sarı kadar çok yakışacağını düşünüyorum.

canım benim güzel bir kızsın ancak sarıyı sana daha çok yakıştırdım.illa koyu renk denemek istiyorsan siyahı dene bence,sana en az sarı kadar çok yakışacağını düşünüyorum.

siyah çok uç bir renk. onuda kullandım sarıdan önce. ama çok kısa bir süre kullanabildim çünkü zor bir renk. diplerden sarımtırak çıkınca hoş durmuyor, ve geri dönüşü zor bir renk. benim çok içime sinmemişti o yüzden tekrar denemeyi hiç düşünmedim. ama önerin için teşekkürler :)

şimdi uzunca bi süre sarı ve açıcı olunca koyu renk yapmak yeşil yapıyo saçı buna dikkat et bence hoş durmuyo böyle.okuldan arkdaşım da sarışındı senelerdir kumral boyamış saçını hem keçe gibi olmuş hem yeşil olmuş resmen :19:

bakır tonları da gider bence sana.güzel olur yakışır yani gözlerin renkli açık tenlisin filan :34:

ve boyatmışsın saçını zaten :1: güle güle kullan canım ama bakır da denemelisin bence.onun daha çok yakışcağını dşünüyorum.aktıkça yeşilimsi olucak bu çünkü.

Son düzenleme:
Böyle de güzel olmuş ama kahve ya da karamel tonlarını tavsiye ederim. Ben uzun zamandır saç boyatmıyorum ama kardeşimin kuaförü küllü renkten çok dore renkleri tavsiye ediyor.

Back