Saç Rengi ve Saç Boyama Yıllardır sarışınım saç rengimi değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz? (Resimli)

gizemergin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
31
0
16
Bursa
Şuanki halimi paylaştım arkadaşlar birde dibi çıkmış şekilde bir örnek ekledim. Sarı saç çok iddalı ve alımlı duruyor, çokta alıştım. ama artık sıkıldım. herkes kendi saç rengimi çok beğenior burada pek belli değil ama küllü açık kumral aslında. kendi saç rengime dönüp uçlara sarımtrak balyajlarmı attırsam diyorum kullanım açısındanda kolay olur yoksa bana gidecek başka bir saç tonu ne olabilir? Bakır diyenler var mesela... Ten rengime göre siz ne önerirsiniz?

Kumral tonlarının da çok yakışacağını, daha genç ve duru göstereceğini düşünmekteyim. Bir de doğal bir allık ile tamamlandığında harika olur.

benimde sarı ve bende sıkıldım artık sanırım.

yanlız sizin saçların rengi çok güzel oturmuş, uzun süre boyatmaktan tabii.. boyatmadan önce bi kes daha düşünün bence :)

benimde sarı ve bende sıkıldım artık sanırım.

yanlız sizin saçların rengi çok güzel oturmuş, uzun süre boyatmaktan tabii.. boyatmadan önce bi kes daha düşünün bence :)

sormayın ya. en az 6-7 yıldır röfleliyim. üstelik bu fotoların üstüne 1 röfle daha yapıldı iyice oturdu. kıymasına kıyamıyorum dönersem bu saçları çok aricam onuda biliyorum ama cidden sıkıldım. yinede karar vermek çok zor.

geçici boya dene ben de sarı saçlarımdan sıkıldı mı geçici boya kullanıyorum
türüne göre 2 yıkamada çıkanı var 6-8 yıkama hatta 2 aya kadar dayananı var sonrasında da tamamen akıp gidiyor hem de hiç bi işlem yaptırmadan:)
hevesini alırsın, bence sendeki de heves, pişman olabilirsin
şahsen kaç defa sarının üstüne siyah boyayan biri olarak hep pişman oldum, sonrasında geçici boyaları keşfettim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
sarı saçlarına kıymış biri olarak seni anlıyorum ancakk şöylede bir durum var sarı cok bağlamıs beni onu farkettm simdi ise karamel, bal rengi, toffee, kumral ne istersem yapabiliyorum.. sanada cok yakısms sarı ama sıkıldysan açık tonlardan baslayarak değiştir hem en beğendiğin rengi bulmus olursun :)

saç rengin çok güzelmiş ama değişiklik istiyosan tercihini kumral yada kahvenin açık tonlarından kullan çünkü direk koyu renklerden giriş yaparsan gözünün alışması zaman alabilir.bence bu renk cok yakışır
Eki Görüntüle 601372

Bence sarı senin rengin,belki ton olarak koyultabilirsin,ama yine sarı olmalı...

Altın kahve tonlarının sana çok yakışacağını düşündüm :)

canımm bende değiştirmee bende genellikle sarı kullanıyorum ve sıkılıyorum koyu yapıyorum sonra sarıya okadar alışmışmki tekrardan dönüuyorum saçlarım yıprandı artık..son olarak gene röfle yaptım...çok pişman olursun..sarıya bulaşan bidaha dönemezmiş :)) kuaförüm bana öyle demişti..saç rengin harika duruyor ve çok yakışmış sanada..

bence düşündüğün güzel..hem de tonlarından uzaklaşmamış olursun..dip sorununda kalmaz..

sarı saç sana çok yakışıyor fakat sana turuncu ve bakır açık bakır renkleri çok yakışır beyaz tenlisin çünkü

sarı saç sana çok yakışıyor fakat sana turuncu ve bakır açık bakır renkleri çok yakışır beyaz tenlisin çünkü

işte ondan çok emin olamıyorum. bu fotoğraflarda çok azda olsa oynama oluyor renk sıcaklığı falan veriyoruzya kendi çapımızda. ben buğday tenliyim. gider diyorlar ama ben emin olamıyorum. bide sarıdan geçmek öyle bir renge ürküyüyor.

ilk kez duyuyorum ve çok merak ettim. nasıl oluyor peki? geçiçi boyayla boyadın sonra aktı, altından ne çıkıyor peki? şuanki rengim geri mi geliyor? sarışınca bi soru olmadı dimi

Canım saç rengin sana çok yakışmış bence de. Kendin de çok güzelsin Ben de buğday tenliyim saçlarımda seninki gibi röfle vardı. Ama kaşlarım seninkinden daha koyu. Senin kaşların boya değil sanırım, doğal rengi. Benim kaşlarımın koyuluğundan dolayı seninki gibi orjinale yakın durmamıştı :) sıkıldım ben de, binbir türlü renge boyadım. Sonunda dediğin gibi uçlarına sarı balyaj attırdım. Dip sorunu olmuyor, çok kullanışlı, ama saçımı toplayınca hoş durmuyor, beğenmiyorum. Yakında uçlardaki balyajları diplere doğru arttırmayı düşünüyorum. Haziranda da düğünüm var, topuz yaptırsam saçımı düğünde, bu şekilde iyi durmayacağını düşünüyorum çünkü...
Ben de sarıya tekrar dönüş yapacağına eminim ama şuan değişimde kararlıysan ben de açık bakır öneriyorum tenine göre...

Arkadaşlar sonunda saç rengimi değiştirim. Sonucuda sizinle paylaşmak istedim.Boyatalı 3 gün oldu henüz, yıkandıkçada rengi açılıyor. Bkalım beğenecekmisiniz.

kiz masallah barbie gibisin:) yeni sacin da harika durmus...benim sac rengim senin son halindekinin aynisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…