- Konu Sahibi gizemergin
-
Kumral tonlarının da çok yakışacağını, daha genç ve duru göstereceğini düşünmekteyim. Bir de doğal bir allık ile tamamlandığında harika olur.
benimde sarı ve bende sıkıldım artık sanırım.
yanlız sizin saçların rengi çok güzel oturmuş, uzun süre boyatmaktan tabii.. boyatmadan önce bi kes daha düşünün bence :)
sormayın ya. en az 6-7 yıldır röfleliyim. üstelik bu fotoların üstüne 1 röfle daha yapıldı iyice oturdu. kıymasına kıyamıyorum dönersem bu saçları çok aricam onuda biliyorum ama cidden sıkıldım. yinede karar vermek çok zor.
Şuanki halimi paylaştım arkadaşlar birde dibi çıkmış şekilde bir örnek ekledim. Sarı saç çok iddalı ve alımlı duruyor, çokta alıştım. ama artık sıkıldım. herkes kendi saç rengimi çok beğenior burada pek belli değil ama küllü açık kumral aslında. kendi saç rengime dönüp uçlara sarımtrak balyajlarmı attırsam diyorum kullanım açısındanda kolay olur yoksa bana gidecek başka bir saç tonu ne olabilir? Bakır diyenler var mesela... Ten rengime göre siz ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 600924 Eki Görüntüle 600925 Eki Görüntüle 600926 Eki Görüntüle 600927
sarı saç sana çok yakışıyor fakat sana turuncu ve bakır açık bakır renkleri çok yakışır beyaz tenlisin çünkü
geçici boya dene ben de sarı saçlarımdan sıkıldı mı geçici boya kullanıyorum
türüne göre 2 yıkamada çıkanı var 6-8 yıkama hatta 2 aya kadar dayananı var sonrasında da tamamen akıp gidiyor hem de hiç bi işlem yaptırmadan:)
hevesini alırsın, bence sendeki de heves, pişman olabilirsin
şahsen kaç defa sarının üstüne siyah boyayan biri olarak hep pişman oldum, sonrasında geçici boyaları keşfettim:)
Şuanki halimi paylaştım arkadaşlar birde dibi çıkmış şekilde bir örnek ekledim. Sarı saç çok iddalı ve alımlı duruyor, çokta alıştım. ama artık sıkıldım. herkes kendi saç rengimi çok beğenior burada pek belli değil ama küllü açık kumral aslında. kendi saç rengime dönüp uçlara sarımtrak balyajlarmı attırsam diyorum kullanım açısındanda kolay olur yoksa bana gidecek başka bir saç tonu ne olabilir? Bakır diyenler var mesela... Ten rengime göre siz ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 600924 Eki Görüntüle 600925 Eki Görüntüle 600926 Eki Görüntüle 600927
Ben çok beğendim doğru karar bence güle güle kullannn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?