- 7 Aralık 2018
- 6.756
- 17.655
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Merhaba hanımlar neredeyse 1 yılı aşkın süredir majör depresyon tedavisi görüyorum son dört aydır ilaçların yeterli gelmediğini konuşma terapisine ihtiyacım olduğunu fark ettim fakat psikolog seans ücretleri çok pahalı en az 200 diyorlar ben de öğrenciyim psikologa gidenler vardır mutlaka aranızda bu ücret size de çok gelmiyor mu yani hem diyorlar ki herkes psikologa gitmeli hem de böyle bir fiyat biçmişler. Evden dışarı adımımı atamıyorum herkesi kendimden uzaklaştırıyorum güç bela dışarı çıkıyorum ama eski halimden eser yok gülmek konuşmak bile zorla sanki bambaşka biri oldum eskiden her dediğime gülerdi insanlar mizahi yönüm çok kuvvetliydi çok deli dolusun derlerdi şimdi eski arkadaşlarımla oturunca çok değişmişsin diyorlar geçen bir arkadaşım durduk yere günden güne çöküyorsun farkında mısın dedi belli etmemeye çalışırken bile o kadar çok belli ediyorum ki insanların beni böyle görmesini istemiyorum sanırım ihtiyacım olan tek şey şefkat birinin omzunda konuşarak uyuyakalmak ya da birine sımsıkı sarılmak ama bunu istediğim hiç kimse yok kimseye duygusal yakınlık hissedemiyorum olduğum hiçbir yere ait değilmişim gibi geliyor hep kas ağrılarım var sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum kendimde değilim hiç okulu da bıraktım çünkü derslere gidemiyorum zor bela gitsem bile işkence gibi geliyor yeniden sınava hazırlanıyorum başka bir şehirde yeni bir başlangıç yapabilmek için her an boşlukta gibiyim sanki bir geleceğim yok hayat bitmiş benim için her şey son bulmuş asla kurtulamazmışım gibi geliyor eskiden çok sevdiğim biri vardı o geldi aklıma acaba onunla hala konuşuyor olsaydık ona karşı da bu kadar hissiz olur muydum diye düşündüm sanki kendime acıyor gibiyim bazen durduk yere ağlamaya başlıyorum ama onu da tam yapamıyorum o kadar çok özledim ki içinde yorgunluk acı olmadan bir şeyler hissedebilmeyi derin bir nefes almayı gülerken içimde bir şey sızlıyor nedenini bulamıyorum ne yapmalıyım nasıl geçer bu neden böyle olmuş olabilir bir fikri olan var mı?