Yillardir kilo alamiyorum napsam olmuyo

Kilo alabilmek için öncelikle mutlaka düzenli egzersiz yapman gerekiyor. Bunun yanı sıra günlük kalori alımına dikkat etmelisin. Karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmelisin. Mesela düzenli fitness yaparak ve günlük alman gereken kalorinin altına düşmezsen bir süre sonra kilo alacaksındır. Bu arada keçiboynuzu tozunu süt veya yoğurtla karıştırarak özellikle yemeklerden sonra tüketmek kilo aldırmana fayda sağlayabilir. Bir de boza tüketmeni öneririm.

Ek gıda takviyesi bitkisel ilaçlar vs kullanmayın sakın! Günde 4 öğün düzenli yemek ve spor öneririm ben özellikle et tavuk yumurta ve pilav ağırlıklı beslenin ama mutlaka düzenli olsun günde 4 öğün düzenli saatlerde

Bol bol protein alacaksın canım sağlıklı kilo almak istiyorsan diyetisyen önerisi bende zayıf olduğum için şuan takviye kullanıyorum İŞTAH açıyor gece yemeni tavsiye etmiyorum sağlık açısından diyorum

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. İlgi alanım bu konularda olduğundan, buradayım. Başkalarını da bilgilendirmekten onur duyuyorum.
Bana da yardımcı olur musunuz ya ben de 43 kg yim

Herbalife satıcısı ve beslenme danışmanı olarak söylüyorum kesinlikle etkili oluyor emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…