kızlar bütün doğal göğüs büyütme yöntemlerini denemiş ve sonuç alamamış biri olarak 5 senenin sonunda beklediğim görüşmeyi gerçekleştirdim ,bursada prof dr. mesut özcanla görüştüm.bu akşamdı randevum.öncelikle mesut beyi ilk gördüğümde nekadar yaşlı biri olduğunu geçirdim aklımdan bi ameliyattan çıkmıştı sanırım çok yorgundu çok ilgiliydi diyemiycem ama çok tonton tatlı bi adam.muayne sırasında çok utandım ilk başta,ama doktorun karşısına geçince heyecanım geçti biraz.mesut bey bana 275cc dual plan yöntemiyle ameliyatı önerdi annem hemen tabi yapıştırdı soruyu doktor bey kızım doğum yapınca emzirmeye engel olur mu diyeburdaki araştırmalarım sonucunda bildiğim üzere olmazmış :) kollarımı kullanabilmeyi ve iyileşme sürecini sordum,1 haftaya normale dönersin dedi biraz rahatladım çünkü izin almam sorun olucaktı.iz kalmıycağını söyledi,nine sutyeni gibi bi sutyenin içine 300 cc koyup denedik.ayy okadar büyük geldiki gözüme ordaki hemşire bayana da sordum görüntüsü böyle mi olucak yoksa daha inicek mi diye böyle durur hemen hemen dedi , bana acayip büyük geldi.yani 300 ccden ziyade 275 daha iyi olur gibi ben çok minyon değilim 167 boyum 60 kiloyum fiziğim göğüsler hariç orantılı aslında ama yinede 300 çok geldi bana birde hiç göğsüm yok sanırken mesut bey kendisinin de biraz göğsü var zaten dedi.doğumlardan sonra biraz sarkmalar olabilirmiş ama beni cilt yapım çok iyi durumdaymış zannetmem sarkma olucak gibi değil dedi.genel olarak aklımda çok fazla bi soru kalmadı aslında.eğer sabah yaparsam akşama çıkarsın akşama doğru olursa 1 gece kalırsın burda dedi.ben en yakın zamanı sordum bu cumartsi akşama doğru olabilir dedi.yada şubatın 15inden sonraya.açıkçası aklımda soru yok ama beni düşündüren tek şey doktorun biraz yaşlı olması yani karşımda yaşlı ama daha dinç birini bekliyordum ve konuşurken ellerinde bi titreme gibi bişiy sezdim açıkçası bu durum kafamı karıştırdı biraz tecrübesine çok güveniyorum mesut beyin zaten başkada kimseyle görüşmedim ama beni duymakta biraz zorlanması ve ellerinin titremesi artık çok mu yaşlanmış acaba sorosunu getiriyo ve biraz endişelendiriyo.mesut beyi tanıyanlar bi fikir verebilirle mi acaba?:26:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yıllardır beklediğim meme estetiği görüşmesini bugün yaptım :)
- Konu Sahibi minish 21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bütün doğal göğüs büyütme yöntemlerini denemiş ve sonuç alamamış biri olarak 5 senenin sonunda beklediğim görüşmeyi gerçekleştirdim ,bursada prof dr. mesut özcanla görüştüm.bu akşamdı randevum.öncelikle mesut beyi ilk gördüğümde nekadar yaşlı biri olduğunu geçirdim aklımdan bi ameliyattan çıkmıştı sanırım çok yorgundu çok ilgiliydi diyemiycem ama çok tonton tatlı bi adam.muayne sırasında çok utandım ilk başta,ama doktorun karşısına geçince heyecanım geçti biraz.mesut bey bana 275cc dual plan yöntemiyle ameliyatı önerdi annem hemen tabi yapıştırdı soruyu doktor bey kızım doğum yapınca emzirmeye engel olur mu diyeburdaki araştırmalarım sonucunda bildiğim üzere olmazmış :) kollarımı kullanabilmeyi ve iyileşme sürecini sordum,1 haftaya normale dönersin dedi biraz rahatladım çünkü izin almam sorun olucaktı.iz kalmıycağını söyledi,nine sutyeni gibi bi sutyenin içine 300 cc koyup denedik.ayy okadar büyük geldiki gözüme ordaki hemşire bayana da sordum görüntüsü böyle mi olucak yoksa daha inicek mi diye böyle durur hemen hemen dedi , bana acayip büyük geldi.yani 300 ccden ziyade 275 daha iyi olur gibi ben çok minyon değilim 167 boyum 60 kiloyum fiziğim göğüsler hariç orantılı aslında ama yinede 300 çok geldi bana birde hiç göğsüm yok sanırken mesut bey kendisinin de biraz göğsü var zaten dedi.doğumlardan sonra biraz sarkmalar olabilirmiş ama beni cilt yapım çok iyi durumdaymış zannetmem sarkma olucak gibi değil dedi.genel olarak aklımda çok fazla bi soru kalmadı aslında.eğer sabah yaparsam akşama çıkarsın akşama doğru olursa 1 gece kalırsın burda dedi.ben en yakın zamanı sordum bu cumartsi akşama doğru olabilir dedi.yada şubatın 15inden sonraya.açıkçası aklımda soru yok ama beni düşündüren tek şey doktorun biraz yaşlı olması yani karşımda yaşlı ama daha dinç birini bekliyordum ve konuşurken ellerinde bi titreme gibi bişiy sezdim açıkçası bu durum kafamı karıştırdı biraz tecrübesine çok güveniyorum mesut beyin zaten başkada kimseyle görüşmedim ama beni duymakta biraz zorlanması ve ellerinin titremesi artık çok mu yaşlanmış acaba sorosunu getiriyo ve biraz endişelendiriyo.mesut beyi tanıyanlar bi fikir verebilirle mi acaba?:26:
Selam,
Öncelikle kararın hayırlı olsun.Bu işte dra güvenmen,onu sevmen ,inanman çok önemli.Aklında yaşlı vs gibi sorular varsa biraz daha araştır derim.sonuçta acil olması gereken bir ameliyat değil.Bir kerede en düzgün yapılması önemli.Aslında İstanbulda olsan o kadar çok seçenek var ki.Seçmekte zorlanırsın yani.Büyüklüğe gelince meme dokun ne kadar,kas altı mı üstü mü yapılacak vs bu veriler protez büyüklüğüne karar vermede çok önemli.Ama içine sinmediyse sakın acele etme.
çok çok ani bi kararla ameliyat günüme karar verdim,25 mayısta düğünüm var bu ay içinde de nikahımın olması gerekiyodu eş durumundan dolayı malesef ve ben gözümü kararttım ve ameliyata tamam dedim.2 şubat cumartesi öğlen ameliyata giricem heyecandan ölmek üzereyim.bi yandan düğün hazırlıkları bi yandan nikahın bu aya olması beni baya bi sıkıştırdı ama düğüne kadar toparlanması için malesef ilk fırsatta olmam gerekiyodu yoksa kalıcaktı çünkü gelinlik provam da var 22 şubata biraz daha iyileşmesi için hemen olmam gerkiyodu.bugün 8 gün yıllık izne ayrıldım zor bela.ve hemen doktoru arayıp kabul ettiğimi söyledim,gözümü öyle bi kararttım ki dönüşü yok. yani bu heyecanla ölmezsem 2 günde iyi,bi yandan yarın nikah işlemlerini halledip gün alıcaz,bir de nişanlımın haberi yok baamın haberi olmuycak gece kalmam gerekicek .40 takla atıyorum yaaaa:18::18:
çok çok ani bi kararla ameliyat günüme karar verdim,25 mayısta düğünüm var bu ay içinde de nikahımın olması gerekiyodu eş durumundan dolayı malesef ve ben gözümü kararttım ve ameliyata tamam dedim.2 şubat cumartesi öğlen ameliyata giricem heyecandan ölmek üzereyim.bi yandan düğün hazırlıkları bi yandan nikahın bu aya olması beni baya bi sıkıştırdı ama düğüne kadar toparlanması için malesef ilk fırsatta olmam gerekiyodu yoksa kalıcaktı çünkü gelinlik provam da var 22 şubata biraz daha iyileşmesi için hemen olmam gerkiyodu.bugün 8 gün yıllık izne ayrıldım zor bela.ve hemen doktoru arayıp kabul ettiğimi söyledim,gözümü öyle bi kararttım ki dönüşü yok. yani bu heyecanla ölmezsem 2 günde iyi,bi yandan yarın nikah işlemlerini halledip gün alıcaz,bir de nişanlımın haberi yok baamın haberi olmuycak gece kalmam gerekicek .40 takla atıyorum yaaaa:18::18:
Valla ne diyim sana şaştım kaldım:))) nedir bu acele? Nişanlın kızmaz mı haber vermezsen? 22 Şubata şişler inmez tam olarak söylim:)) bu kadar çabuk aksiyon almandan dolayı seni tebrik ediyorum:)) inşallah herşey gönlünce olur.Şimdiden hayırlı olsun:))
canım okadar araştırdım ki 5 sene olmuş walla.mesut bey aklımdaki tek doktordu benim.biraz tereddüt ettim onu bi atlatabilsem bişiy kalmıycak
Aklında zaten soru işaretleri gördüm ben Doktoruna inandığın anda hiç bir şey için acaba demiyorsun emin ol... O kadar beklemişsin beklediğine değecek bir sonuç istiyorsan acele etmemeni öneririm: Bak iyice araştır başka doktorlarla görüş hiç bir konuda acaban olmasaydı (ellerinin titremesi artık çok mu yaşlanmış acaba sorusunu getiriyor ve biraz endişelendiriyor) sana sadece hayırlı olsun derdim Şimdilik senin için hayırlısı neyse o olsun diyorum, sonrasında mutlu olacağın bir sonuç dilerim
kızlar ben hiç bi doktorla yüz yüze görüşme fırsatı bulamadım,ama burdan o kadar çok takip ettim ki yazılanları yorumları vs...zaten bursada çok da fazla bi seçeneğim yok.anladığım kadarıyla mesut hoca bursadaki bir çok doktorun da hocası,tecrübelerine güveniyorum belki de hayal kırıklığı yaşadım görünce bilmiyorum.bir de daha 1 senelik memurum paramı anca biriktirdim,bunun öncesinde roacutane diye bi ilaç vardı kullananlar bilirler çok ağır ve etkili bi sivilce ilacı onu kullandığım için etkilerinin geçemesini beklemem gerekiyordu.o ilacı kullanırken ameliyat olsam yaralar kapanmazdı deriyi çok hassaslaştırıyodu çünkü.bi kaç arkadaştan da fikir almıştım mesut beyle ilgili onlara ve mesut beyin yapmış olduğu estetiklerin de fotoğraflarına güvenerek kabul ettim.hakkımda hayırlısı diyorum artık
Valla ne diyim sana şaştım kaldım:))) nedir bu acele? Nişanlın kızmaz mı haber vermezsen? 22 Şubata şişler inmez tam olarak söylim:)) bu kadar çabuk aksiyon almandan dolayı seni tebrik ediyorum:)) inşallah herşey gönlünce olur.Şimdiden hayırlı olsun:))
:) canım inanki nasıl bi aksiyonun içindeyim bi bilseniz, 25 mayısta düğünüm var ve düğünden sonra doğuya gidiyorum mesleğimden dolayı,yani bu ay yaptırdım yaptırdım yoksa zaten evlendikten sonra çok zor hatta imkansız olucaktı benim için ,ben paramı da hazırlamıştım.bir tek karar verme aşaması vardı yani bir de dediğim gibi sürekli okuyorum psikolojik olarak hazırım herşeye tek korkum işe başladığımda ağrılarımın geçmemiş olması.
minish 21 bir an önce kararını versen iyi olacak.. bizim gözümüzde çok büyük olan bu ameliyat aslında işin içinde olanlar için çok basit. mesela doktorlara çerez gibi geliyor. bak doğuya gidecekmişsin. dediğin gibi yaptırdın yaptırdın... bir daha yaptıramazsın. bir an önce yaptır düğüne kadar da iyileşsin işte. benim sana önerim bir an önce yaptırman.
bugün sabahtan gittim mesut beyle görüştüm biraz fazla önyargılı davrandım sanırım galiba ilk görüşmemden dolayı çok garip geldi herşey,çünkü okadar çok gelen giden ,ameliyat olan varki .zaten beni de 2 şubata anca sıkıştırabildik.yoksa şubat 15ten sonraya kalıcaktım.korseli sutyenden bahsetmişti benim mi almam gerek nerden alıcam diye sordum,onlar ameliyttan sonra bedenime uygun olanı takıcaklarmış.ben almıyomuşum bunu da öğrendiğim iyi oldu.gece 4ten sonra sahur gibi yemek yemeyi bırakıcaksın dedi cumartesi öğlen 12 gibi orda olucakmışım...heyecandan ölüyorum ama daha da uzun bir süre beklemiyceğim için seviniyorum bi yandan aslında.... ne olucaksa birden olup biticeeeeeekkk
Son düzenleme:
bugün sabahtan gittim mesut beyle görüştüm biraz fazla önyargılı davrandım sanırım galiba ilk görüşmemden dolayı çok garip geldi herşey,çünkü okadar çok gelen giden ,ameliyat olan varki .zaten beni de 2 şubata anca sıkıştırabildik.yoksa şubat 15ten sonraya kalıcaktım.korseli sutyenden bahsetmişti benim mi almam gerek nerden alıcam diye sordum,onlar ameliyttan sonra bedenime uygun olanı takıcaklarmış.ben almıyomuşum bunu da öğrendiğim iyi oldu.gece 4ten sonra sahur gibi yemek yemeyi bırakıcaksın dedi cumartesi öğlen 12 gibi orda olucakmışım...heyecandan ölüyorum ama daha da uzun bir süre beklemiyceğim için seviniyorum bi yandan aslında.... ne olucaksa birden olup biticeeeeeekkk
Hadi bakalım hayırlısı olsun.Ağrılı olacak ama düşündüğün tarz da bir ağrı değil.Eğer kasaltı olacaksa biraz sıkıntın olacak ne yazıkki.Göğüslerde feci baskı,ödem,sargıların sıkılığı gibi gelse de o bölgedeki ödemden dolayı baskı,feci sırt ağrısı,istediğin şekilde uyuyam amak vs bunlar olacak.1 hafta zor.Sonra rahatlıcan. Bunları moralini bozmak için söylemiyorum bil bunları ona göre kendini hazırla o zaman daha az ağrı hissedeceksin emin ol.Çünkü dr yok pek ağrımaz der.Ama her zaman ameliyatı olana soracaksın.1 hafta zor.Sonra rahatlamaya başlıyorsun.1 ay sonra hiç birşeyin kalmıyor .2 .aya olduğunu unutuyorsun ama şeklinin oturması baya zaman alıyor.Doktor için kolay fakat hasta için sıkıntılı bir operasyon.Onun da sebebi çok belli.Vücudunda olmayan birşeyi yer açıp koyuyorlar. E biraz ağrı da normal.Hadi bakalım olup bitecek,üzülme,heyecanın keyfini çıkar.Olduktan sonra zaten nasılsa günler geçecek.İnan bak olana kadar.Ameliyata gittin mi %50 si bitti demek.Çokk geçmiş olsun.
canım cok tesekkür ederim,kendımi en kôtùsüne hazırlamaya calısiyorum.bu ay nikahım olucak insallah iyilesirım bıde babam anlarsa die korkuyorum annemle kardesim biliyolar.tek sıkıntı babam
ne büyük cesaret
eee peki nikahına kadar iyileşecekmi ne diyor doktor
ay canım ya aynı benim gibi olmuş seninde. aylarca araştırdım. göğsümden süt geliyor diye doktorlar bekle dedi. bende 15 tatilde olmak istiyordum. sonra 1 doktor olur dedi. 15 tatile girmemize de 2 gün vardı. gözümü karartıp hemen okey dedim.bende senin gibi 2 gün içinde oldum ameliyatımı. ufak tefek sorunlar dışında memnun gibiyim. ama acele edip doktorla sadece 1 kere görüştüğüm için bazı konular hakkında iletişimsizlik oldu aramızda. inşallah seninde çok iyi geçer, bir sıkıntı yaşamazsın.
inşallah canım valla doktora da başka ne sorayım bilmiyorum ki iyileşme sürecini,kaç cc düşündüğünü,hangi yöntemle yapılıcağını sordum ,doğal olmasını istediğimi anlattım.başka da bişiy konuşmadık sanırım. zaten ameliyatta belli olucak kaç cc olucağı 275-300 arası olur gibi dedi.valla bugün kan verirken hemşire de keşke çocuk yaptıktan sonra olsaydın dedi canım sıkıldı biraz
tabi senin kararı ama evliliğinin en güzel yıllarında o eksikliği hissetmek çok kötü birşey. bence şimdi yaptır gitsin ve keyfini çıkart. ama nişanlına hiç söylemeyecek misin. suabt sonuna kadar tam olarak iyileşemeyebilirsin, sorun çıkmasın sonra. bide bence 300 den aşağı düşünme. burada herkes öyle söylüyordu, gerçekten doğruymuş. bana 315 takıldı ama kıyafetle baya küçük duruyo, hiç büyük değil yani. tabi dokun varmı bilmiyorum , benim çok az dokum vardı. seni ekledim istersen resimlerime bakabilirsin
gördüm canım resimlerini senin o yamuk yumuk dediğin halleri bile gayet süper duruyomuş benim yamuk yumuk da olsa öyle görmek çok hoşuma gidicek eminim nişanlım izinde değil şuan çalışıyo,yani aslında bi ara olma istediğimi söylemiştim ona o da her erkek gibi bence gerek yok ama sen nasıl istersen falan demişti öyle olamazsın edemezsin izin vermem tarzında bi yaklaşımı olmadı belki de o yüzden böyle cesaret edebiliyorum kızıcağını bilsem yaptıramazdım gizli saklı,şimdi balayında görünce anlıycak bikinili görmüştü beni çünkü,eğer tepki verirse senin için yaptım ayağına yatıcam o da bana kıyamaz zaten görünce beğenmiyceğini hiç zannetmiyoruuuuum Allah utandırmasın tabi hayırlısıyla kazasız belasız çıkayım da
bugün ameliyatın var canım. HAyırlı ugurlu olsun.Ben de yeni yaptıranlardanım. Sanırım sen de bursdaasın. ben alper bayraktara oldum ve çok memnun kaldım , mesut beyin de iyi bir doktor oldugunu duydum. valla bugün 8. günüm günlük hayatıma nerdeyse döndüm sayılır, temizlik ve çocugu taşıma haricinde.. Yani çolugun çocugun da yok, bakanın da var.. ooooo sen hiç düşünme yatar dinlenir iyileşirsin canım.. Bak benim başımda eşim ve bir de çocugum var yani.. Bakanım da yoktu üstelik. Eşim bir iki gün trip attı işlerin hepsi ona kaldı tabi.. Bana bakıyor çocuga bakıyor, ama 1 hafta geçti ve ikimiz de rahatladık. İyi ki yaptırmışım diyorum. O da yumuşamalarını bekliyor bir an önce yani senin işin daha kolay olacak.. hayırlı ugurlu olsunnnn! iyi haberlerini bekliyoruz canım!