- 11 Aralık 2014
- 800
- 91
- 41
Evet aynı şekilde dusunyrm bende dolaplara karar veremedm sadece bakalım artık pazartesi renk secimi yapacakgbiyiz sson karari vericzyerlere su geçirmeyen açık renk bir parke ve tatlı renklerde duvar kağıdı
Parlak olmayan beyazlar cok leke yapiyor benimki parlak beyaz silmesende anlasilmiyo parmak izi ama komsumunki duz beyaz hergun parmak izi silsede surekli bakmasi lazim dolabaBenimde hayalim beyaz dolap ama parlak olmayanlardan.mümkün oldgnca renkli malzemeler alıyorum çeyizlik.beyaz dolaba uysun diye.ama sonradan sklr mym beyazdan diye de kararszm
merhabalar. bende mutfak dolabı yaptıracağım. Bir türlü renge karar vermedim. mürdüm beyaz düşünüyorum akrilik.mürdüm-beyaz sectim ya sadece beyaz olmasın dedi illa annem beynımı yıkadı
Kızlar cok mutluyum.4 yıldr nisanlyz bu yaz evleniyoruz Allahın izniyle.Evimiz de kiracılar vardı cktılar bugün ustalar eve girdi hayırlsyla.öncelikle mutfaktan başlayacaklar ama ben bi turlu karar veremedim dolaplar nasıl olck ne renk olck.yerler nasıl olacak bunlarla ilgili tecrubelerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.
merhabalar aynen dediğiniz gibi yaptım :)merhabalar. bende mutfak dolabı yaptıracağım. Bir türlü renge karar vermedim. mürdüm beyaz düşünüyorum akrilik.
siz ne yaptınız.
tabiki de bitsin de atarım :)mutfağınız bitince fotolarını koyun
Konuyu açtığımı unutmusum kusura bakmayın. Bu arada evleneli 10 ay oldu :)