Mutfak Dekorasyonu Yıllardır bekledigim gunler geldi :) Her zaman ki gibi fikirlerinize ihtiyacım var :)

_umutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
590
80
Kızlar cok mutluyum.4 yıldr nisanlyz bu yaz evleniyoruz Allahın izniyle.Evimiz de kiracılar vardı cktılar bugün ustalar eve girdi hayırlsyla.öncelikle mutfaktan başlayacaklar ama ben bi turlu karar veremedim dolaplar nasıl olck ne renk olck.yerler nasıl olacak bunlarla ilgili tecrubelerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.

IMG_20141206_121117.jpg
IMG_20141206_121117.jpg

Bu kiracnn kullandgi hal ama biz tamamen degistricz.Ben modern ama sıcak olsun istiyorum baklm becerebileck miyiz

Kızlar cok mutluyum.4 yıldr nisanlyz bu yaz evleniyoruz Allahın izniyle.Evimiz de kiracılar vardı cktılar bugün ustalar eve girdi hayırlsyla.öncelikle mutfaktan başlayacaklar ama ben bi turlu karar veremedim dolaplar nasıl olck ne renk olck.yerler nasıl olacak bunlarla ilgili tecrubelerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.[/QUOTE
rabbim mutlu etsin...ben olsam dolapları beyaz yaptırır yerleride karo mozaik yaptırırdım

Benimde hayalim beyaz dolap ama parlak olmayanlardan.mümkün oldgnca renkli malzemeler alıyorum çeyizlik.beyaz dolaba uysun diye.ama sonradan sklr mym beyazdan diye de kararszm

fayans yerine mutfaga özel duvar kağıdı yaptırırdım....
Fayanslari kırdrmayı dusunyrz bizde canm dediğin gbi duvar kagdi mı daha kullanışlı olur yoksa farklı bi fayans mi olmali yada direk duvar mi kalsn cook karaszm :KK51:

Benimde hayalim beyaz dolap ama parlak olmayanlardan.mümkün oldgnca renkli malzemeler alıyorum çeyizlik.beyaz dolaba uysun diye.ama sonradan sklr mym beyazdan diye de kararszm

Beyazdan sıkılmazsın canım. Asıl renkli olursa sıkılabilirsin. Beyaz yaptıracaksan da çiğ beyaz yaptırma.
İnşallah gönlüne göre olur her şey.

[QUOTE post: 38754647, member: 610379"]Beyazdan sıkılmazsın canım. Asıl renkli olursa sıkılabilirsin. Beyaz yaptıracaksan da çiğ beyaz yaptırma.
İnşallah gönlüne göre olur her şey.[/QUOTE]
Aminn insallah çok tesekkur ederim.aslında kaynvalidemle altlı üstlü oturacaktk.ben kaç yldr oraya gore tasarlydm ve baya küçüktü simdi bu ev daha büyük ama herşeyi bastan dusunmem gerekiyo bakalım artık hayrlsi

Bence mutfağa kesinlikle çok şık kağıtlar yaptırabilirsin mutfak dolanı önerim beyaz lake dolaplar ve masif ahşap tezgah

Benimde evim bastan asagi tadilat oldu. Profilimden konuma bakarsan eski ve yeni hali sana da fikir olabilir:)hayirli olsun simdiden.

Bence mutfağa kesinlikle çok şık kağıtlar yaptırabilirsin mutfak dolanı önerim beyaz lake dolaplar ve masif ahşap tezgah
evet duvar kagıdı yaptırmaya karar verdık fayansların uzerıne.kırıp bastan yaptırınca ıyı olmuyo muymus neymıs öyle bişey dedi ustalar :)

Dolaplar inci beyazı.Mutfak ve banyo duvarları mermer istediğin renkte ,kardeşim yeni yaptırdı mermer biraz pahalı ama değer temizliği kolay ve çok şık .Şu parlak mermerlerden .Dolapların düzenini ve yerini şu çok mobilya satan ünlü yapı market varya orda program var istediğin gibi yerleştiriyosun pc de çok kolay.Beyaz eşya yerlerine kadar belirliyosun marangozdan önce kendin pc de dekore et .Son halini görüyosun .Hayırlı olsun güle güle otur .Bi kere yapılan şeylerde paraya acımamak gerek pişman olmaktansa.Son halinide bekliyoruzinşallah.:KK37::KK19:

Dolaplar inci beyazı.Mutfak ve banyo duvarları mermer istediğin renkte ,kardeşim yeni yaptırdı mermer biraz pahalı ama değer temizliği kolay ve çok şık .Şu parlak mermerlerden .Dolapların düzenini ve yerini şu çok mobilya satan ünlü yapı market varya orda program var istediğin gibi yerleştiriyosun pc de çok kolay.Beyaz eşya yerlerine kadar belirliyosun marangozdan önce kendin pc de dekore et .Son halini görüyosun .Hayırlı olsun güle güle otur .Bi kere yapılan şeylerde paraya acımamak gerek pişman olmaktansa.Son halinide bekliyoruzinşallah.:KK37::KK19:
mermer hıc duymamstım dogrusu :) tesekkur ederım fıkırlerınız ıcın:KK58: oyle bı program bnde hatırlıyorum sankı ikeanın mıydı acaba:confused:

mermer hıc duymamstım dogrusu :) tesekkur ederım fıkırlerınız ıcın:KK58: oyle bı program bnde hatırlıyorum sankı ikeanın mıydı acaba:confused:
Evet kardeşim mermerci.Bide yurtdışı ünlü evlerinde mermerin adını bilmiyorum ama çok kullanılıyo.ayrıca beyaz saray türk işi kırmızı mermer olan yerleri var .Bi araştır internetten bu inci beyazı ingiliz tarzı dolaplar çok şık.Evet i....ea.orası.Mutfak ve banyo hep mermer keşke fotosu olsaydı bende.

Mermef duvar ksplamaları diye görsellerde arattır.Bisürü şey var.Banyolar ve tv arkaları haaarika.

X