How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama yillardir aradigim sac rengini bir turlu bulamadim NE RENK YAKISIR BANA LUTFEN YARDIM

saadet81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
4.326
1
0
- Yurtdışı
yillardir aradigim tamam buda bana cok yakisti dedigim sac rengini bulamadima rkadaslar bir de siz bakin resimelrime cildime bana ne renk onerirsiniz ne renk yakisir bana cildime ..

fotoğraflar biraz daha yakından ve saç rengini belli edecek şekilde çekilseymiş daha iyi yorum yapılabilirdi.

bence kendi rengi gayet güzel canım. ama ille de değiştirmek niyetindeysen bakır tonları sana yakışır diye düşünüyorum bronz kahve bakır jahve ya da daha iddalı bir bakır...

bir de millet fotolarda yüzünü gözünü çiziktiriyor sen de bayaa bi cesurmuşsun. özellikle kostümlü fotoda bari sadece kafa kısmını koysaydın...

bir de millet fotolarda yüzünü gözünü çiziktiriyor sen de bayaa bi cesurmuşsun. özellikle kostümlü fotoda bari sadece kafa kısmını koysaydın...

canim yok ne yuzumu gozumu ciziktiricem neyse ciksin kendimimi saklicam :) kostumlu fotoda burda cadilar bayraminda cekinmistim gecen sene ekimdi zannedersem disari ciktim onalrca kisi gordu burdada gorse ne olcak :) bronz kahve yada bakir tonalri bir bakiyim insallah yakisir :)

bence suanki rengini değiştirme..sarı veya kızıl tonlarının yakısacagını düşünmüyorum..belki cok koyu tonda bir kızıl olabilir

sari istemem zaten burda tum ingiliz ve irlandalilar sarisin adamlar sari gordumu kaciyo nerdeyse kafani cevirsen sarisin kadin dolu koyu renkler hos bencede lens aldim yesil onu bile taktirmiyorlar senin gozlerin kahverengi biz kahverengi lens takiyoruz delimisin diye :)
kizil bir resmim var aslinda ekliyim bir kac sene once cekinmistim kizil renk :)

Eklentiler

• $benim resmimm21.jpg
    $benim resmimm21.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 113
Back