nil00 1 kız 1 erkek 1 de yolda minik erkek Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 800 808 4 Ocak 2017 Konu Sahibi nil00 #1 Kızlar çevremde soracağım hiç kimse yok kaç net lazım diploma notum a göre kaç puan verir Nolur yardım edin bana önlisans bir program seçeceğim Allah razı olsun
Kızlar çevremde soracağım hiç kimse yok kaç net lazım diploma notum a göre kaç puan verir Nolur yardım edin bana önlisans bir program seçeceğim Allah razı olsun
SusmayanKalem Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 3.822 12.043 9 Ocak 2017 Konu Sahibi nil00 #2 100 puana 60 puan veriyorsa x puana veriri diyerekten buluyorsun ek puanını netten de hesaplaya bilirsin . Puanzayı tavsşye ederim
100 puana 60 puan veriyorsa x puana veriri diyerekten buluyorsun ek puanını netten de hesaplaya bilirsin . Puanzayı tavsşye ederim
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.108 85.743 9 Ocak 2017 Konu Sahibi nil00 #3 susmayankalem .!.: 100 puana 60 puan veriyorsa x puana veriri diyerekten buluyorsun ek puanını netten de hesaplaya bilirsin . Puanzayı tavsşye ederim Genişletmek için tıkla... Ygs için başvuru formu mu doldurulması gerekiyor? Yıllar geçti beceremedim şu başvurma işini ya
susmayankalem .!.: 100 puana 60 puan veriyorsa x puana veriri diyerekten buluyorsun ek puanını netten de hesaplaya bilirsin . Puanzayı tavsşye ederim Genişletmek için tıkla... Ygs için başvuru formu mu doldurulması gerekiyor? Yıllar geçti beceremedim şu başvurma işini ya
SusmayanKalem Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 3.822 12.043 9 Ocak 2017 Konu Sahibi nil00 #4 ModernCadi .!.: Ygs için başvuru formu mu doldurulması gerekiyor? Yıllar geçti beceremedim şu başvurma işini ya Genişletmek için tıkla... YA 3 lira gibi azıcık bir ücreti var geçen sene 3 lira verdim ben gidin okulda paşa paşa yaptırın :) Sakata gelmezsiniz
ModernCadi .!.: Ygs için başvuru formu mu doldurulması gerekiyor? Yıllar geçti beceremedim şu başvurma işini ya Genişletmek için tıkla... YA 3 lira gibi azıcık bir ücreti var geçen sene 3 lira verdim ben gidin okulda paşa paşa yaptırın :) Sakata gelmezsiniz
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.108 85.743 9 Ocak 2017 Konu Sahibi nil00 #5 susmayankalem .!.: YA 3 lira gibi azıcık bir ücreti var geçen sene 3 lira verdim ben gidin okulda paşa paşa yaptırın :) Sakata gelmezsiniz Genişletmek için tıkla... 3 tl bisi değil tabiki de netten de yapılıyorsa iki tıkla yaparım diye şeettim
susmayankalem .!.: YA 3 lira gibi azıcık bir ücreti var geçen sene 3 lira verdim ben gidin okulda paşa paşa yaptırın :) Sakata gelmezsiniz Genişletmek için tıkla... 3 tl bisi değil tabiki de netten de yapılıyorsa iki tıkla yaparım diye şeettim
SusmayanKalem Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 3.822 12.043 9 Ocak 2017 Konu Sahibi nil00 #6 ModernCadi .!.: 3 tl bisi değil tabiki de netten de yapılıyorsa iki tıkla yaparım diye şeettim Genişletmek için tıkla... Yapamıyorum dedin ya sakata gelme diye şeettim bende
ModernCadi .!.: 3 tl bisi değil tabiki de netten de yapılıyorsa iki tıkla yaparım diye şeettim Genişletmek için tıkla... Yapamıyorum dedin ya sakata gelme diye şeettim bende
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.108 85.743 9 Ocak 2017 Konu Sahibi nil00 #7 susmayankalem .!.: Yapamıyorum dedin ya sakata gelme diye şeettim bende Genişletmek için tıkla... Hahah tamam tatlım
susmayankalem .!.: Yapamıyorum dedin ya sakata gelme diye şeettim bende Genişletmek için tıkla... Hahah tamam tatlım